|
||
acaba sizin bir şarkıda aradıgınız özellikler neler nelerere dikkat edersiniz ve şarkıda sizi neler etkiler?
|
||
|
||
| ben bir kere söyleyen kişinin yorumu ve şarkının sözleri benim için bir kriterdir. | ||
|
||
| ilk başta beni etkileyip etkilememesine bakarım şarkının(yani benim ruhuma ulaştı mı)bu da söyleyenin yorumuna(varsa vücut diline bakarım)bağlı.Yorum güzelse şarkıları değerlendiririm. | ||
|
||
| 'mıy mıy mıy' bir şarkı olmucak.. mesela gitarla çalınan her şarkı güzel olcak diye bir şart yok..bazı arkdaşlar gitar sesini duyunca Allah diyor direk ![]() ama bence bir şarkıda yorum gerçekten önemli,ses ondan daha da önemli.. |
||
|
||
| 1.müzik 2.yorum 3.söz karar veremedim ama böyle işte.
|
||
|
||
| benim için önce müzik gelir müziğin iyi olması,sert olması,beni etkilemesi,kulak doldurması gerekir sonra sözlere bakarım ![]() |
||
|
||
sadece o anki ruh halime gitse yeter ![]() birde bass gitar yada folk müzik varsa off deme artık keyfime
|
||
|
||
| çok sesli olması ve duyguyu insanlara yansıtabilmektir. şarkının sözleri ikinci planda oluyo tabi. | ||
|
||
| anlamlı olcak, bateri ağırlıklı olcak, gürültüLü olcak, bide komşuları rahatsız etcek...bu yeter bana | ||
|
||
beni alıp uzaklara götürsün yeter
|
||
|
||
| ya galiba en önemlisi ezgi olsa gerek,beni kendimden geçrirse tamamdır.tabi ses ve yorum da önemli. | ||
|
||
| Melankoli bir bir müziğe melankoli sözler yeterli.. Tabi düz bir söz yazımı olmaz. Sanat olmalı... |
||
|
||
| müzik beni vurmalı ayrıca vokal çok önemli beniim için şarkıdaki duyguyu verebilen birisi olmalı sözleri tek dinlenişte anlaşılacak bir şey olmamalı derin şeyler ifade etmeli yolda yürüm kız gördüm aşık oldum hesabı direkt mevzuya girilen olaylar değil |
||
|
||
| şarkının sözleri benm için cok önemlidir bana verdiği duygu | ||
|
||
| şarkıdaki sözlerin bende uyandırdığı duygular önemli... | ||