|
||
| önce söz sonra yorum | ||
|
||
İçime işlemesi;kalbimden ötesi "iliklerime"...
|
||
|
||
| evdeki popçuları çıldırtması ve şartelleri kapatmaya koşmaları türkçemizi güzel kullanalım.. |
||
|
||
| şarkının sözlerinin ruhuma hitabetmesi müziğinin uyumunu da unutmamalı tabi... | ||
|
||
| söz, müzik ve yorum... | ||
|
||
| Ruh , coşku , duygu ve kendine haslık ... | ||
|
||
| müzik,ses,söz,yorum(sırasıyla değil) vb. şeylere dikkat ederim | ||
|
||
| 1.sözler gelir benim için duygusal bir parçaysa hele ... çok isyankar ve tepki dolu bir parçaysa , müzik daha önde gelir kop kop şarkım ;;;;;; green day-american idiot |
||
|
||
| sozler ve muzik | ||
|
||
derin anlamlı olmalı herkesin anlayamayacağı kaliteli sözler bakınız mvö şarkıları ayrıca içinde aşkım seni seviyorum ölürüm sensiz.... gibi sözler olmamalı yada kırıcanmı belimi tarzında olmamalı daha çok karamsar melankolik olabilir yani böyle tabi müziği de önemli alıp uzaklara götürmeli
|
||
|
||
| ONCELIKLE SOYLEYENIN SESI VE MUZIK VE SARKI NAKARATI ILGIMI COK CEKER BIRDE SOLISTIN MIMIKLERI VURGU VE TONLARI SARKI SOYLEMEKTE BU DEGILMIDIR ZATEN | ||
|
||
| yoğun anlamlar içeren sözleri olmalı, iyi yorumlanmış olmalı ve dinlediğimde şarkının yazılma amacı olan duyguyu müziğiyle bana hissettirebilmeli ... | ||
|
||
* Sözleri güzel olacak "küfür" içermiyecek. ![]() * Solist Sözleri Sölerken,ben anlayabiliyim "Rap" olmucak. ![]() * Müzik Arkada sürekli değişecek,aynı tonda "Mıy Mıy Mıy" diye olmucak. ![]() * 4 dakikadan fazla süren şarkı olmaması daha iyi olur."Baymaz adamı" ![]() * Kısaca American İdot,Break Apart Her Heart şarkıları gibi kopmalık olucak. ![]() |
||
|
||
| Söyleyen önemli kişilikleri söyleyenlerde iş yoksa tamam bitmiştir..Sonra sözleri bana hitap edicek kulağıma hoş gelicek falan filan=) | ||
|
||
| karanlık bir melodik yapısının olması, söz olmasa da olur | ||