|
||
| Müzik ve mğüziğin alt yapısı.Sözleri pek önemsemem çünkü bana göre şarkıyı şarkı yapan büyük ölçüde müzik sözler onun süsü sadece. | ||
|
||
| sözler müzik ve alt yapı güzel olmalı kesinlikle.. | ||
|
||
| Müziği ,sözleri ama en önemlisi söyleyeni.... | ||
|
||
| sözleri ve müziği tabiki.. | ||
|
||
| içinde bateristin vuruşlarını duymalıyım | ||
|
||
| sözler kesinlikle .. | ||
|
||
| Aşkın cılkını çıkaran şarkıları hiç sevmem. Edebiyat parçalamayacak. Çok süslü sözlerle anlatmayacak. Basit bir anlatım olacak, ya da dolaylı yoldan mesaj verecek. Özelliklesiyasi/sosyal içerikli şarkıları severim. Yarı ingilizce yarı türkçe olayacak. Ya tamamen türkçe olacak, ya da tamamen ingilize olacak.... |
||
|
||
| sözleri mantıklı olmalı.. müzik de bu sözlerle uyumlu olmalı.. ve bende ne hissettirdiğine bağlı... | ||
|
||
Müziği ,sözleri ama en önemlisi söyleyeni.... Katılıyorum özgecim sana
|
||
|
||
içinde bateristin vuruşlarını duymalıyım çok doğru..şarkı eksikmiş gibime geliyor sonra..
|
||
|
||
| bazen öyle bir an geliyorki hep barebar cıldırock diyebileceğim şarkı istiyorum bazende duygularımı ifade etsin istiyorum ama tınılı gitar sesini daha çok sevdiğim bir şarkı isterim ben.... | ||
|
||
ilk önce sözleri anlamlı olmalı abidikk kubidikk sözler olmamalıı sonra yorum güzel olmalı müziğin ritmide güzel olmalı bana uymalı
|
||
|
||
bana birşeyler hissettirmeli, titretmeli.. , düşündürmeli... ![]() |
||
|
||
| ruh halimi özetlemeli...veya duygularimi...kisacasi bana bir seyler anlatmali bana uyan | ||
|
||
| gerçekçi sözler olmalı yani uydurma olmamalı... | ||