|
||
| bu gruptan bahsedilememsi kötü olmuş..bunu da ekleyeyim dedim.. Grup İsmi: The Rockula Şehir: Erzurum Kuruluş Yılı: 2006 Yaptığı Türler: Anadolu Rock, Hard Rock, Heavy Metal, Klasik Rock Grup Sitesi: http://therockula.anatolianrock.com grup hakkında 2006 yılı başlarında grup ''tsira Carida'' olarak Erzurumda müzik piyasasına girmiştir..soft rock ve özgün dogaclamalarla bir süre şehrin belirli yerlerinde sahne alan grup sound unu genişleterek ''Ekinox'' Grubunu kurmuştur..Diyebilirim ki müzik hayatımızın en güzel günlerini en soguk günlerini o zamanlarda yasadık..Hersey bizim için bir anlam ifade ediyor işimize gösterdigimiz saygı aldıgımız alkışlarla artıyor ve artık değişik birşeyler arıyorduk..Bu sıralarda beklemediğimiz bir şekilde arkadasımızın rahatsızlanması ve ameliyat olması bize bir bütün olmamız gerektigi gerçegini tekrar hatırlattı ve öyle olacaktık...Bu bir son degil Bu büyük bir başlangıç oldu bizim için Ve değerli dostumuz Oğuz'la tanıştık..Düşüncelerimizi birbirimize anlatıyor ve anlattıkca düşüncelerimizin birbirini tamamladıgını hissediyorduk..Bu uzun sürmedi ve hemen bu düşüncelerimizi harekete gecirerek ''The RockuLa''Başlıgı altında toplanmaya karar verdik..Amacımız Yörüngeleri bozmak degil sadece değiştirmek ve bu konuda biliyoruzki Değerli arkadaslarımız her zaman destekcilerimiz olacaktır.. The RocKuLa ... |
||
|
||
dinlemedim ama ismi çok yaratıcı
|
||
|
||
dinlemedim ama ismi çok yaratıcı kesinlikle..
![]() |
||
|
||
| evet ismi gercekten yaratıcı ama bende dinlemedim. | ||