|
||
![]() Duman - Mor ve Ötesi tarih : 11 Eylül Salı saat: 21:00 mekan : Turkcell Kuruçeşme Arena bilet fiyatları 45,00 YTL ön bilgi: - 6 yaşından küçükler giremez.6 yaşından büyükler bilete tabidir. - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır. |
||
|
||
inanmıyorum bu muhteşem bir haber kesinlikle gidip izlenmeli. elyfest'te gidemeyen biri olaraktan bu ilaç gibi geldi
|
||
|
||
| yaa ankaraya gelmiyecekler mi? bilen varsa mesaj atsın | ||
|
||
yaa ankaraya gelmiyecekler mi? bilen varsa mesaj atsın geleceklerse zaten resmi sitede duyurulur
|
||
|
||
süper bir konser olur bu ya. keske bende gidebilseydim. gitme sansini elde edenlere simdiden bol eglenceler. ayrica resim ve vidyo cekip, bizide gitmis kadar yaparsaniz cok seviniriz.
|
||
|
||
| evet ya bol bol resim bekliyoruz gidemeyenler olarak gidecek olanlara iyi eğlenceler duman pek sevmem ama mvö işte yaa.keşke istanbul'da olsaydım da gidebilseydim
|
||
|
||
önce şu ertelenen konseri aradan çıkarsalar sonra yapsalar daha iyiydi ama neyse gidenlere iyi eğlenceler
|
||
|
||
sende haklisin c_y_l_n. ertelenen bir konseri halletmeden baska bir konser vermeleri biraz üzücü.
|
||
|
||
hem mor ve ötesi hem duman muhteşem ya. en çok sevdiğim 2 grup ama ben ankara'dayım gidemeyeceğim ama lütfen gidenler fotoğraf ve video çeksinler
|
||
|
||
buna da gitmek isterdim ama bursadayım. bana baya bi pahalıya mal oluyor sonra
|
||
|
||
| ohooo hem fotoğraf çekemicem hemde 45 lira para vericem yok öyle şey... | ||
|
||
| mutlaka orda olucam gerçekten süper bi konser olacağına eminim! | ||
|
||
| ya ben de istanbul'da yaşamak istiyorum.ne şanslısınız ya izmir'e gelsinler! | ||
|
||
| resmi sitede bu konser yazmıyo ama |
||
|
||
resmi sitede bu konser yazmıyo ama yazmıyor olabilir. konser 11 eylül'de gerçekleşecektir. |
||