|
||
| resmi sitede yaş sınırlaması yoktur deniyor.. | ||
|
||
| http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HKR16 bilet satış linki |
||
|
||
| buna gitcem İNŞ.... | ||
|
||
| Arkadaşlar anlamadım birbirine zıt bir müzik tarzları var ve ikidir beraber aynı sahneyi paylaşıyorlar. | ||
|
||
| Yani bugüne kadar hiç bir arada görmedim bu iki grubu |
||
|
||
evet ya bol bol resim bekliyoruz gidemeyenler olarak gidecek olanlara iyi eğlenceler " Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır." Yasak olduğu söyleniyor ama ben yinede makinamı götürücem. |
||
|
||
konsere giden arkadaşlarla bir öneri fotoğraf makinası götürmeyin. çünkü bende geçen seneki mor ve ötesi & şebnem ferah konserine götürmüştüm. yasakmış oarada öğrenmiştim danışmaya bırakmak zorunda kalmıştım içeri girerken çantalarını kontrol ediyorlar. bence götürmeyin boşu boşuna ağırlık
|
||
|
||
galiba gidiyorum ahh çok mutluyum
|
||
|
||
K.CESME ARENADAKI KONSERE FAZLA 1 ADET BILET VAR GISEDE:45 YTL ZARARINA 40 YTL YE SATIYORUM ılgılenen arkadaslar uA_can34@hotmail.com dan maıl veya msn yoluyla ulassınlar kapıda bıletı teslım ederım.
|
||
|
||
ooh super daha ne olsun mvö de coşarız dumanda kafa oluruz çok eğleniriz orda gelicek olanlarla nasıl toplanıcaz haberlerınızı beklıyorum arkadaslar |
||
|
||
| Gidiyorum;) | ||
|
||
| foto makinası ve kamera alınmıyosa bizde telefon la video ya alırız ve foto çekeriz | ||
|
||
en sevdigim iki grup yaa ama ben gidemiyorum niye istanbulda degilim Allahım cıldırıcamm
|
||
|
||
Konserden sonra anlatırız ayrıntıları size merakta bırakmayız
|
||
|
||
| Davetiye isteyenler özel mesaj atsın. | ||