|
||
| bu konser haricinde yakın zamanda istanbul'da başka konseri var mı? |
||
|
||
bu konser haricinde yakın zamanda istanbul'da başka konseri var mı? bu tür haberler Konser ve Etkinlik Duyuruları'nda. ordan öğrenebilirsin. |
||
|
||
| gidemedim ama şimdi dinliyorum arkadaşım sağolsun dinletiyo, en öndeymiş, telefonu sahneye atayım mı diyo:) ayıp olmaz mı ile başladılar sanırım. benim anlamım, şarkım, bayılıyorum. sonra aşk içinde yi dinledim ben arada ne vardı bilmiyorum ama ağzım kulaklarımda. aşırı mutluyum.. şimdi yine arııyo! parlak kutularda toy mühendisleeer... kördüğüm! |
||
|
||
| evet ayıp olmaz mı? ile başladı konser(: dünya yalan söylüyor,aşk içinde,parti,kördüğüm,büyük düşler,kış geliyor,beyaz,küçük sevgilim,bir derdim var,uyan,sevda çiçeğiyle bitti..[atladığım 1-2 şarkı olabilir.] |
||
|
||
| canlı yayın ve darbe de söylendi sanırım, ben telefondan öyle dinledim:D hatta darbeden önce harun konuşma yaptı, 12 eylülde 16 yaşında olan yaşı büyütelerek idam edilen Erdal Eren için çalıyoruz bu şarkıyı dedi. Bir de burak abi bi şarkı söyledi ama tam hatırlamıyorum mucizeyi söyledi sanırım:) gitmiş kadar oldum ben burdan:D:D |
||
|
||
çok yorgunum en önde keröz'ün önündeydim. sesim kısıldı ve boynumu hissetmiyorum akşam size en ince ayrıntısına kadar anlatıcam bir sürü şeyler not ettim şarkıları sırası ile yazdım sadece siizn için ama şunu söyleyebilirim ki mor ve ötesi o kadar heycanlı değildi.. biraz üzgündüler ve bu anlaşılıyordu..akşamı bekleyin... ![]() bu arada büyük ihtimal ile bugün 18.10 da ntv'de gece gündüz programında mor ve ötesi ile yapılan bir röportaj var dün konser öncesi yapmışlar
|
||
|
||
| Hazal birçok şeyi not etti o size akşam anlatacak ama bende gördüğüm kadarını anlatayım... kapılar açılmadan 1 saat önce oraya gittik nerdeyse hiç kuyruk yoktu. içeri alındık en öndeydik kerem özyeğenin önünde... saatler ilerliyordu en önde olmamıza rağmen arkamızda bekleyenler yoktu saat 9 olunca millet birden geldiler ve baya bi kalabalık olduk Mor ve ötesi Ayıp olmaz mı ile girdiler tüm konser boyunca hep eski parçaları çaldılar : Mucize , 23 gibi... yeni albümden çok az şarkı seslendirdiler. Harun sarhoş gibiydi arada bi kendi kendine gülüyor diğer grup üyelerine tatlı tatlı sataşıyordu şarkı aralarında pek konuşmadı Konsere gelenlerin çoğu Duman fanı olduğundan seyircilerde hoplama zıplama gibi bi atraksiyon olmadı ama herkes tüm şarkılara hepbir ağızdan eşlik etti Önümüzde oturan Ntv'nin muhabiri bi kız vardı kız oturduğu yerde resmen kendinden geçti Hazalla birlikte kerem diye seslendik kerem ö. zaten önümüzdeydi bize göz kırpıp el salladı ve tüm konser boyunca çok sempatikti... Kerem K. ise bateride coştu bateri aşığı olan ruhumu tekrar harekete geçirdi diyebilirim =) bu forumdan bi iki tanıdıkta gördük... yanlış hatırlamıyorsam sevda çiçeğiyle kapanışı yaptılar ama ciddi anlamda bize yetmedi Duman'a göre çaldığı şarkı sayısı azdı gibi geldi bana... Biz tekrar diye bağırdık ama çıkmadılar Mor ve ötesi bu şekilde bitti... Duman'da herkes çok fazla hareketliydi isteyen olursa onuda anlatırım... son söz olarak muhteşem bi konserdi! ve üzgünüm ki içeri makina sokamadım
|
||
|
||
çok yorgunum en önde keröz'ün önündeydim. sesim kısıldı ve boynumu hissetmiyorum akşam size en ince ayrıntısına kadar anlatıcam bir sürü şeyler not ettim şarkıları sırası ile yazdım sadece siizn için ama şunu söyleyebilirim ki mor ve ötesi o kadar heycanlı değildi.. biraz üzgündüler ve bu anlaşılıyordu..akşamı bekleyin... ![]() bu arada büyük ihtimal ile bugün 18.10 da ntv'de gece gündüz programında mor ve ötesi ile yapılan bir röportaj var dün konser öncesi yapmışlar ![]() ben arzu ablaya sordum böyle birşey yok dedi ama yine de bakıcam ntv'ye |
||
|
||
| living dead isteyen olursa duman ıda anlatırım demişsin. ben istiyorum anlatırmısın ben duman grubunuda severimde... | ||
|
||
çok yorgunum en önde keröz'ün önündeydim. sesim kısıldı ve boynumu hissetmiyorum akşam size en ince ayrıntısına kadar anlatıcam bir sürü şeyler not ettim şarkıları sırası ile yazdım sadece siizn için ama şunu söyleyebilirim ki mor ve ötesi o kadar heycanlı değildi.. biraz üzgündüler ve bu anlaşılıyordu..akşamı bekleyin... ![]() bu arada büyük ihtimal ile bugün 18.10 da ntv'de gece gündüz programında mor ve ötesi ile yapılan bir röportaj var dün konser öncesi yapmışlar ![]() ben arzu ablaya sordum böyle birşey yok dedi ama yine de bakıcam ntv'ye yarın göstereceklermiş röportajıı yani ben öyle biliyorum
|
||
|
||
birazdan bende ayrıntılarıyla anlatacağım konseri eve yeni geldim anca yazmaya başladım =) duman'ı da yazarız istekte varmış
|
||
|
||
living dead isteyen olursa duman ıda anlatırım demişsin. ben istiyorum anlatırmısın ben duman grubunuda severimde... Duman pek dinlemediğim için konserde sap olduğum anlar yaşadım ama muhteşem bi konserdi! Kaan sahneye kumaş pantolon(babamın iş yerinde giydiği cinsten) ve üstünde iğrenç bi hırka giymişti konser ilerledikçe üzerindekini çıkardı beyaz bi gömlekle kaldı sonra onuda çıkardı beyaz bi atletle kaldı... Neyse ... Konserde Seni kendime sakladım, Melek, İstanbul, Aman aman, Bu akşam, Herşeyi yak,Köprüaltı aklımda kalan bunlar Ojeyi istediğimi bağırmama rağmen çalmadılar ojeyi Konserde herkes çok hareketliydi Kaan çok enerjikti arada bi yere tükürdü Güvenliklerin bize bakışı hala aklımda hatta "aklını kaçırmış bunlar" dediğinide duyduk Söyliym burdan çok ayıp ettin güvenlikçi abey 10 şarkıdan sonra falan Duman sahneyi terketti sonra bir daha bir daha diye sesleri duyunca döndüler ve 3 şarkı daha söyldiler ! Tam sahneyi terkederken Kaan üzerindeki atleti seyircilere attı 2 tane pena ve birde içtiği tuborg bira bardağını attı bardağı ben aldım ama elimden yere düştü güvenlikte vermedi Hazal'ın dersaneden arkadaşları vardı Duman kulubü üyesiymiş onlarda kocaman bi pankart getirmişler... pankart açtık ve Kaan bize teşekkür etti... Herkesin bir ağızdan söylediği şarkıları bilmememe üzüldüm Duman'ı canlı izlemek başka şeymiş genelde tv'de izlediğimde ne yapıyor yahu bu derdim ama dediğim gibi canlı olunca farklı oluyormuş Ari ve Batuhan sahnede hareketsizdi atraksiyonları hep Kaan yaptı... Aklıma gelen birşeyler olursa ilave yaparım
|
||
|
||
evet zaten çoğu şey anlatılmış ama bende bir özet geçeyim. bildiğiniz üzere forumumuz bedava bilet dağıtıyordu bende davetli olaraktan girme şansı yakaladım. önceliklen başta nuwanda olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. morveotesifan.com lu olmanın avantajları işte konsere gittim hiç bir sorun yaşamadan 20.30 gibi konser alanına giriş yaptım. harunla keröz'ün arasında en önden ikinci sıradaydım, önümde de 12 yaşlarında iki çocukla anneleri vardı. rahat görme açısından iyi bir yerdeydim kısaca. etrafta dumancılar baya çoktu tartışmasız, hatta arkamda bir kız vardı sinir oldum kendisine. işte mvö'nün tek küçük sevgilim şarkısını biliyormuş hemen çıkıp inselermiş sahneden falan. ters ters baktım kendisine en sonunda yanındaki arkadaşına "bu kız sanırım mvö fanı" dediğini duydum neyseki sonra sustu morlar girişi ayıp olmaz mı ile yaptılar ardından yardım et çalındı, sevda çiçeğiyle konser sonlandı. eskilerden "mucize, canlı yayın ve beyaz"ı çaldılar. özellikle ışık gösterileriyle "beyaz" enfesti, çok çok güzeldi. morlar baya durgun gibiydi sanki, kalabalığın çoğuda dumancı olduğundan şarkılara eşlik eden hoplayıp zıplayanda çok az kişiydi zaten ama kendi adıma baya eğlendim şarkılarda her zamanki gibi. şarkı listesi yazılmış zaten tekrar etmeme gerek yok sanırım şarkıların arasında pek az konuştu harun bu sefer, her zamanki gibi darbeyi çalmadan önce 12 eylülden bahsedildi. mucize öncesinde de "bu şarkılar olmasaydı bizde şu anda burda olamazdık" gibi şeyler söylendi. kalabalık en çok bir derdim var ve sevda çiçeğinde coştu. 10 dakika kadar bekledikten sonra duman sahneye çıktı. önümdeki çocuklar ve anneleride ordan ayrılınca en öndeydim artık. canlı performansları kesinlikle izlenmeli diyorum başka bir şey demiyorum. şahsen ben bayıldım. albümdeki hallerinden farklıydı genel olarak şarkılar, daha doğrusu baya uzatılarak söylendi hepsi. kaan bu kadar kalabalık beklemiyorduk falan dedi çok memnun kalmışlar. herkes "yürekten"le duygusallaştı "en güzel günüm gecem"le coştu. bir ara millet pogo yaparken bariyerlerde ezilme tehlikesi atlattım. hele kaan atletini attı tam sağımdaki iki kız kaptı ikisi iki yandan çekiştiriyor. en sonunda çakmakla yakarak ortadan ikiye ayırdılar. kız komediydi atleti kokluyor yanındakine koklatıyor "bak kokla kokla kaan kokuyor süper ya" diyerekten kendinden geçiyordu baya havlu ve pena attı duman üyeleri ama hiç birini yakalayamadım kaan'ın elini tuttum ayrıca çok mesudum demeden geçmeyeyim bu arada keröz de penasını atmıştı benim tarafa doğru herkes aradı aradı bulamadı sanırım biri aldı ses çıkarmadı dumanda baya durdu en sonunda sahneden indiler millet bağırdı ve tekrardan sahneye geldiler. "köprüaltı"yla konser son buldu. biraz uzun oldu sanırım umarım sıkılmadan okuyan birileri çıkar
|
||
|
||
ikinizede teşekür ederim duman ıda anlattığınız için...
|
||
|
||
ben yazmazsam olmaz hepiniz yazmışsınız ama biraz da benden dinleyin ![]() dershane deki sınıf arkadaşım da duman hastası olup onunla iki gün önceden heyecanlanmıştık. ama bir sorun vardı ki biz konser alanına 18.30da gidicektik ve o saatte kadar çoktan kuyruk çok fazla uzamıştır diye düşünüyorduk neyse.. dershane zili 17.55de çaldı ve biz dershaneden nasıl fırladık bilmiyoruz koştura koştura durağa oradan da bizim eve çantaları bırakıp biletleri alıcaz birde living dead(özlem) bulucaz=) her şeyi hallettik özlemi de sonunda aldık sıkış tıkış bir otobüse milyonlarca bakışla bindk. vee.. konser alanına geldiğimiz hiç sıra yoktu peh tabii biz mutluyuz çünkü en önde olucaz. dershanedeki arkadaşımla(dilşah) nerede duracağımızı konuşuyoruz amaç keröz'ün önünde olmak o da ari'nin önünde olmak istiyordu iyi oldu. çok uzatmadan konserin başalmasına geçiyorum ![]() 21.20 gibi çıktı mvö çıkmadan harun tekin'i gördüm içerde birayı dikti kafasına açılışı "ayıp olmaz mı?" ile yaptlar. harika çaldılar ama bu şarkı ile başlamasalardı keşke=( her şarkıyı not ettim belki birkaç tane eksik vardır(hiç sanmıyorum ). ayıp olmaz mı?, yardım et, cambaz, aşk içinde, parti, kördüğüm, MUCİZE, büyük düşler, kış geliyor, BEYAZ, CANLI YAYIN, küçük sevgilim, son deneme, uyan, darbe, bir derdim var ve sevda çiçeği ile de bitti ![]() yardım et'in sonunda albüm kayıtındaki gibi konuşmalar dinlettiler tek tük kişi o konuşmaları alkışladı! aşk içindeyi çalmadan her zamanki konuşmasını yapar diye düşündüm harun ama yapmadı.parti ve kördüğümün arka arkaya çalınması harika oldu MUCİZE, BEYAZ ve CANLI YAYIN'ı çalmaları kelimeler ile anlatamayacağım kadar güzeldi özellikle mucizeyi çoğu kişi bilmediğinden çok güzel bir sessizlikte dinleyip söyleyebildim özlem ile konser boyunca "kerözz" diye bağırmaktan canımız çıktı hala ezberlememiş adını "kerem" diye bağırınca baktı. bize el salladı ama işte deavmını siz anlayın ![]() keröz'ün fotoğraf çekene kadar da canım çıktı bir sabit durmadı. bütün konser boyunca sabit ben totoğraf çekicem gidiyor darbe şarkısında her zamanki gibi asker selamı yaptı keröz bu sefer bende eşlik ettim. "asmayalım da besleyelim mi" yerinde burak keröz ve harun bizim önümüze gelerek nakaratı seyircilere söylettiler.burak abinin ayağı kopucak zannettim bir ara çok yukarı kalktı harun abi biraları içe içe sarhoş oldu zaten bir ara kamış ile içiyordu uyan'a başlamadan önce yeni albüm çıkaracak bir grubun şarkısını çalıcaz dedi uyan'ı çaldı ehe bir şarkı da kerözün arkasından sarılp suratını bir garip yaptı kızler öldü kerem kabadayı çok iyi idi. ilk defa bir konserde çok iyi görebildim saçlarını kestirmiş ama aklıma başka bir şey gelmiyor şuan ara ara yine yazarım.. dumana gelince. beklediğimden iyidiler.. kaan2ın sahne de durmadan "ayayayayay" diye bağırması harikaydı gaza gelip bizde bağırıyoruz..
|
||