|
||
Konsere gitmiş kadar olduk teşekkürler uzun uzun uğraşmışsınız
|
||
|
||
Alıntı Hazal'ın dersaneden arkadaşları vardı Duman kulubü üyesiymiş onlarda kocaman bi pankart getirmişler... pankart açtık ve Kaan bize teşekkür etti... Benim Bildigim Kadarıyla O Halimizduman sitesi resmi web siteler. |
||
|
||
Alıntı Hazal'ın dersaneden arkadaşları vardı Duman kulubü üyesiymiş onlarda kocaman bi pankart getirmişler... pankart açtık ve Kaan bize teşekkür etti... Benim Bildigim Kadarıyla O Halimizduman sitesi resmi web siteler. |
||
|
||
Alıntı Hazal'ın dersaneden arkadaşları vardı Duman kulubü üyesiymiş onlarda kocaman bi pankart getirmişler... pankart açtık ve Kaan bize teşekkür etti... Benim Bildigim Kadarıyla O Halimizduman sitesi resmi web siteler. Sende hakılısındır birşey diyemem çünkü orda değildim Sadece Duydugumu Söyledim |
||
|
||
| halimiz duman da pankart açtı dumankulup da açtı. bizim açtığımız dumankulup pankartıydı. | ||
|
||
| serra'ların oldugu grup:D | ||
|
||
mor ve ötesi_bir derdim var duman_herşeyi yak |
||
|
||
| İki performans da çok iyi. Kaan bey sigara & içki ile bir yandan ziyafet çekip bir yandan şarkıyı söylemiş hoş olmuş :p | ||
|
||
çok gitmek istediğim mvö ve duman çok merak ettim ama izmir ve çevresi dışı konser şansım yok
|
||