|
||
arkadaşlar futbol hakkında ne düşünüyorsunuz? ![]() ben kendi adıma futbolu çok sevdiğimi söyleyebilirim. hatta en sevdiğim sporlardan biridir. |
||
|
||
| aslında bende severim.. ama son zamanlarda soğumaya başladım(tuttuğum takımın da payı var)... bence eğlenceli bir spor
|
||
|
||
| aşırı fanatizm ve başka takımlara ve/veya kişilere hakaret içeren mesajlar uyarısız silinecektir. | ||
|
||
| futbol bir spordur. çok klasik olcak belki ama fair play içinde oynansa futbolu sevmeyen kalmazdı diye düşünüyorum | ||
|
||
| bende futbolu çok seviyorum,izlemesi hoşuma gidiyor,benim de en çok sevdiğim spordur | ||
|
||
bu kadar çok bayan futbolsever oldugunu bilmiyordum
|
||
|
||
| olmazsa olmaz ya | ||
|
||
bu kadar çok bayan futbolsever oldugunu bilmiyordum inanmayacaksın belki ama ben futbol muhabbeti açtığım zaman(genelde fenerbahçe üzerine olur,yani eleştiri)hep kız arkadaşlarım benden uzaklaşıyor,ama erkekler dinliyor en azından,onlardan futbol muhabbetleri dinlemek çok hoşuma gidiyor ![]()
|
||
|
||
bu kadar çok bayan futbolsever oldugunu bilmiyordum inanmayacaksın belki ama ben futbol muhabbeti açtığım zaman(genelde fenerbahçe üzerine olur,yani eleştiri)hep kız arkadaşlarım benden uzaklaşıyor,ama erkekler dinliyor en azından,onlardan futbol muhabbetleri dinlemek çok hoşuma gidiyor ![]() ![]() en azından ortak bir yanımız olurdu yaf
|
||
|
||
futbol hayatımda olmazsa olmaz diyeceğim şeylerdendir off off onsuz olmaz kendimi bildim bileli çok fazla ilgilendiğim spor dalıdır.(ve bunu kabullenmek çok güç yıllarımı aldı;itiraf ediyorum fanatiğim)oynamayı severDim(tabi artık yaş itibariyle rahat rahat oynayamıyorum ayrı mesele) izlemesi zaten ayrı bir zevk kimin maçı olduğu çok önemli değil başta biricik takımım dolayısıyla tsl maçları olmak üzere çoğu ligi takip etmeye çalışırım. oynaması izlemesi adrenaliniyle muhteşem bir spor(özellikle Türkiyede fair play anlayışına uyulsa daha süper olacak) |
||
|
||
futbolu ben severim çok güzel bir spor. oturup babamla futbol maçı bile izlerim
|
||
|
||
bende çok izlerim, orta okul yıllarımda daha da izlerdim ama dünya kupası dolayısıyla stadta maç izlemenin yeride ayrıdır, ufakken bile babamın sayesinde tribünlerdeki yerimi alırmışım o günden bugüne kadarda pek değiştiğini söyleyemem kısacası iyidir, hoştur severim futbolu kötü olaylar yaşanmadıkça
|
||
|
||
ben hiç sevmem hatta sitede en kötü oynayan 100 de 100 benimdir, ama basket hastasıyım vede güzel oynarım :p
|
||
|
||
bu kadar çok bayan futbolsever oldugunu bilmiyordum ![]() futbolu sadece erkekler sever diye düsünmeyin. burda biz kizlar siz erkeklere karsi mac yapsak ezer geceriz sizi be.
|
||
|
||
| futbol izlemesi eğlenceli bir spor seviyorum ama şiddet olayları çok üzücü | ||