|
||
ne kadar saçma yorumlar yapıyosunuz sizi kıskançlar sizi Bunun kıskançlıkla bir alakası yokki..![]() Sadece şaşırdığımızı dile getirdik yani.. ...Para bu kapıyı da açtı..Ama şu açıdan iyi oldu; fenerbahçenin bir "tanecik" fazla Türk oyuncusu olacak nasıl Türk takımıysa ![]() belki de bu yüzden emreyi almışlardır
|
||
|
||
ne kadar saçma yorumlar yapıyosunuz sizi kıskançlar sizi Bunun kıskançlıkla bir alakası yokki..![]() Sadece şaşırdığımızı dile getirdik yani.. ...Para bu kapıyı da açtı..Ama şu açıdan iyi oldu; fenerbahçenin bir "tanecik" fazla Türk oyuncusu olacak nasıl Türk takımıysa ![]() belki de bu yüzden emreyi almışlardır eee Adnan Polat demişti zamanında, Türkiye:0-Brezilya:0
|
||
|
||
Hala inanamıyorum gerçek bir Gs'li bunu yapamaz haklısın yapmaz ama para adama herşeyi yaptırıyor maalesef.... |
||
|
||
Hala inanamıyorum gerçek bir Gs'li bunu yapamaz haklısın yapmaz ama para adama herşeyi yaptırıyor maalesef.... Öyle arkadaşım haklısın..Eee napalımm bir de Emremiz eksik olsun ne olacak?.. |
||
|
||
| "Selam olsun doğdukları yerde ölenlere ; Metinlere , Hakanlara ...." | ||
|
||
En azından Türk futbolcu almışlar ![]() Bu arada milli takımda ki aurellio,Kazım Kazım'a hiç ihtiyacımız yok !
|
||
|
||
Niye? onlar da milli takım için ter dökecekler
|
||
|
||
Niye? onlar da milli takım için ter dökecekler Milli takım için mi para için mi?Bence cevap ortada. ![]() ![]() Kimle konuşsam Emre'ye çok kızgın ve kırgın.Böyle bir olaydan sonra gittiği yerde de mutlu olabileceğine inanmıyorum.Ne diyelim yazıklar olsun... |
||
|
||
| artık anlamayacak hiçbir şey yok para herkesi ve her şeyi satın aldığı gibi emre'yi de aldı. | ||
|
||
Niye? onlar da milli takım için ter dökecekler Futbol oynayan herkes ter döker ![]() Kazım'ım mevkinde mis gibi Gökhan Gönül var,Sabri Sarıoğlu var,Aurellio'nun yerinde mehmet topal var. Küçük Emre'ye gelince belli sattı belki para için ama şöyle de düşünmeli avrupa'da oynuyor Türkiye'yi özlemiş olabilir Fener'den başka hiç bir takım emre'yi alacak sermaye'de sahip değil.
|
||
|
||
| Emre'nin nasıl Ali Samiyen'e gireceğini merak ediyorum doğrusu çünkü herkes çok kızgın ve bence Fener'de mutlu olamaz.Ama yine de kendi bilir gitti sonuçta ve bunun geri dönüşü yok. | ||
|
||
| 3 sene önce yanılmıyorsam Ayşe Arman'ın yapmış olduğu bir röportaj vardı Emre'yle.. ben Emre'yi çok severdim hatta o röportajdan da çok şey öğrenmiştim hakkında.orada şöyle demişti: Fenerbahçe size transfer teklifinde bulundu mu? - Ben kimseyle görüşmedim. Ama Fenerbahçeli yöneticiler menajerim Ahmet Bulut’la görüşmüşler. Ciddi anlamda ilgileniyorlarmış. Fenerbahçe camiası sizin gözünüzde nasıl bir camia? - Türkiye’nin dört büyük takımından biri. Ama ben Galatasaray’da çok güzel şeyler yaşadım ve Galatasaraylıyım. Fenerbahçe’ye sempati duyuyor musunuz? - Hayır. Galatasaray dışındaki hiçbir Türk takımına sempati duymuyorum. Beşiktaş, Trabzon, Fenerbahçe hepsi benim gözümde bir. ------------------------------- Fener'e sempati duymuyor ama Fener'de top koşturacak..Galatasaraylı ama Fener maçında belkide bizim kalemize gol atacak tebrik ediyorum onu ..ayrıca Ali Sami Yen'e de göğsünü gere gere çıkar merak etmeyin..nasıl bir çocuğu ezip,öldürmüşse ve hala daha onun utancıyla yaşıyorsa,bunu da o utançla yaşayacağına ben kendi adıma eminim
|
||
|
||
parayı veren düdüğü çalar ![]() uyum meselesi ne gelince ben düşünmüyorum ki sağlayabilecek hoşuma da gitmedi bir GS li olarak aman biz de alalım kezmanı ödeşelim
|
||
|
||
| Nihat Kahveciyle de anlaşmış Fenerbahçe sanırım. | ||
|
||
| Emre bize gelmişşş iyi hoşgelmiş...ama bunun gercek gs li olmakla ilgisi yok.İşin ehli insanlar bunu yaparlar bence... | ||