mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: futbol

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10

+++KoRn+++ 03.06.2008 22:46:50
ne kadar saçma yorumlar yapıyosunuz sizi kıskançlar sizi Tongue
Bunun kıskançlıkla bir alakası yokki..
Sadece şaşırdığımızı dile getirdik yani..
...Para bu kapıyı da açtı..Ama şu açıdan iyi oldu; fenerbahçenin bir "tanecik" fazla Türk oyuncusu olacak Grin Grin Grin nasıl Türk takımıysa Grin
belki de bu yüzden emreyi almışlardır Grin

öyq 04.06.2008 07:02:29
ne kadar saçma yorumlar yapıyosunuz sizi kıskançlar sizi Tongue
Bunun kıskançlıkla bir alakası yokki..
Sadece şaşırdığımızı dile getirdik yani..
...Para bu kapıyı da açtı..Ama şu açıdan iyi oldu; fenerbahçenin bir "tanecik" fazla Türk oyuncusu olacak Grin Grin Grin nasıl Türk takımıysa Grin
belki de bu yüzden emreyi almışlardır Grin
bencede sırf GS karşısında kendilerini Türk takımı göstermek için yaptılar.  Grin eee Adnan Polat demişti zamanında, Türkiye:0-Brezilya:0  Grin

firat027 04.06.2008 08:12:43
Hala inanamıyorum gerçek bir Gs'li bunu yapamaz

haklısın yapmaz ama para adama herşeyi yaptırıyor maalesef....

problematique 04.06.2008 13:32:52
Hala inanamıyorum gerçek bir Gs'li bunu yapamaz

haklısın yapmaz ama para adama herşeyi yaptırıyor maalesef....

Öyle arkadaşım haklısın..Eee napalımm bir de Emremiz eksik olsun ne olacak?..

sakaryalim17 05.06.2008 20:11:02
"Selam olsun doğdukları yerde ölenlere ; Metinlere , Hakanlara ...."

Let-Go 06.06.2008 17:35:14
En azından Türk futbolcu almışlar  Cheesy
Bu arada milli takımda ki aurellio,Kazım Kazım'a hiç ihtiyacımız yok !  Angry

in_the_end 06.06.2008 20:47:08
Niye? onlar da milli takım için ter dökecekler  Wink

immortal_deniz 06.06.2008 20:50:49
Milli takım için mi para için mi?Bence cevap ortada. Wink

Kimle konuşsam Emre'ye çok kızgın ve kırgın.Böyle bir olaydan sonra gittiği yerde de mutlu olabileceğine inanmıyorum.Ne diyelim yazıklar olsun...

charmed 06.06.2008 20:54:36
artık anlamayacak hiçbir şey yok para herkesi ve her şeyi satın aldığı gibi emre'yi de aldı.

Let-Go 06.06.2008 22:09:57
Futbol oynayan herkes ter döker  Grin  Kazım'ım mevkinde mis gibi Gökhan Gönül var,Sabri Sarıoğlu var,Aurellio'nun yerinde mehmet topal var. Küçük Emre'ye gelince belli sattı belki para için ama şöyle de düşünmeli avrupa'da oynuyor Türkiye'yi özlemiş olabilir Fener'den başka hiç bir takım emre'yi alacak sermaye'de sahip değil.  Cool

problematique 06.06.2008 23:28:59
Emre'nin nasıl Ali Samiyen'e gireceğini merak ediyorum doğrusu çünkü herkes çok kızgın ve bence Fener'de mutlu olamaz.Ama yine de kendi bilir gitti sonuçta ve bunun geri dönüşü yok.

deborah 07.06.2008 12:04:02
3 sene önce yanılmıyorsam Ayşe Arman'ın yapmış olduğu bir röportaj vardı Emre'yle..
ben Emre'yi çok severdim hatta o röportajdan da çok şey öğrenmiştim hakkında.orada şöyle demişti:

Fenerbahçe size transfer teklifinde bulundu mu?

- Ben kimseyle görüşmedim. Ama Fenerbahçeli yöneticiler menajerim Ahmet Bulut’la görüşmüşler. Ciddi anlamda ilgileniyorlarmış.

Fenerbahçe camiası sizin gözünüzde nasıl bir camia?

- Türkiye’nin dört büyük takımından biri. Ama ben Galatasaray’da çok güzel şeyler yaşadım ve Galatasaraylıyım.

Fenerbahçe’ye sempati duyuyor musunuz?

- Hayır. Galatasaray dışındaki hiçbir Türk takımına sempati duymuyorum. Beşiktaş, Trabzon, Fenerbahçe hepsi benim gözümde bir.
-------------------------------

Fener'e sempati duymuyor ama Fener'de top koşturacak..Galatasaraylı ama Fener maçında belkide bizim kalemize gol atacak Angry  tebrik ediyorum onu Angry..

ayrıca Ali Sami Yen'e de göğsünü gere gere çıkar merak etmeyin..nasıl bir çocuğu ezip,öldürmüşse ve hala daha onun utancıyla yaşıyorsa,bunu da o utançla yaşayacağına ben kendi adıma eminim Angry

_devrim_ 07.06.2008 12:09:55
parayı veren düdüğü çalar Cheesy
uyum meselesi ne gelince ben düşünmüyorum ki sağlayabilecek Tongue
hoşuma da gitmedi bir GS li olarak aman biz de alalım kezmanı ödeşelim Tongue

problematique 07.06.2008 15:48:01
Nihat Kahveciyle de anlaşmış Fenerbahçe sanırım.

E.Ü 07.06.2008 17:27:27
Emre bize gelmişşş iyi hoşgelmiş...ama bunun gercek gs li olmakla ilgisi yok.İşin ehli insanlar bunu yaparlar bence...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10