|
||
| futbolu maça gidip kavga çıkaralım diye düşünenleri ya da sevenleri hiç sevmem. futbol oynamasını malesef öğrenemeyen bir insanım fakat çok güzel maç yorumu da yaparım. bütün maçları takip etmem gs'nin dışındaki maçlar beni pek bağlamaz. fakat fb yenilirse ve maçın sonuna geliniyorsa televizyona yapışırım
|
||
|
||
| futbol oynuyorum ve seviyorum fenerbehçeliz tabiki. | ||
|
||
arkadaşlar toplanıp maç yapsak olmazmı kazanan takımı topluca mor ve ötesi konserine götürürüz
|
||
|
||
| futbolu severim en sevdiğim sporlardandır .ama son zamanlardaki kavgaların ve aşırı fanatizmin futbolu amacından saptırmaya başladığı da bir gerçek.... | ||
|
||
| ayrıca ben de futbolda kavga çıkarmayı bir marifet zanneden bilinçsiz taraftarlara gıcık oluyorum..futbolu kirletmekten başka yaptıkları birşey yok..oysa sporun amacı sevgi dostluk kardeşlik ama türkiye'de nerdeee.... | ||
|
||
| futbolu severim ve gs liyim..ama fanatizmden nefret ederim.. | ||
|
||
| futbol maçlarında bir gün heyecandan kalp krizi geçireceğim diye korkuyorum . konuşmayı sohbet etmeyi çok seviyorum futbol hakkında. babam evdeki tek erkek olmasına karşın benimle futbol muhabbeti yapar bende onla. eğlenceli buluyorum kimseyi rencide edecek şekilde olmazsa | ||
|
||
kız olmama rağmen arkadaşlarımla oynadığım çok keyifli bir oyun
|
||
|
||
kız olmama rağmen arkadaşlarımla oynadığım çok keyifli bir oyun bayanlarında futbolla ilgilenmesi ne kadar hoş.
![]() |
||
|
||
| bayanı erkeği yok herkes futbol izliyo. özellikle fifa oyunları oynamak çok zevkli ama ya | ||
|
||
bayanı erkeği yok herkes futbol izliyo. özellikle fifa oyunları oynamak çok zevkli ama ya bende pc de oynamasını seviyorum gerçek hayatta hiç sevmem dalgasına oynarım. |
||
|
||
bayanı erkeği yok herkes futbol izliyo. özellikle fifa oyunları oynamak çok zevkli ama ya bende pc de oynamasını seviyorum gerçek hayatta hiç sevmem dalgasına oynarım. bende fifa oyunlarını çok severek oynuyorum. çok zevkli bir oyun.
|
||
|
||
7 yaşımdan beri futbol oynuyorum abim sayesinde çok seviyorum futbolu koyu galatasaray lıyım zaten ayrıca futbol maçı seyretmek çok zevkli ama fazla bağırdığımdan komşular için zevkli olmuyor
|
||
|
||
6 yaşında ilk Beşiktaş ismini duydum yine 6.yaşındayken Galatasay'ı duydum Renkleri ve ismi hoş geldiğin den Bu takımı tuttum ve o zamanlarda Galatasaray'ın Başarıları Yoktu.Bu da Gazos Kapağı olsun babam spor haini olduğundan tvde maçta zor bakıyom.Bütün Gs maçlarına Bakarım bide Liverpool maçlarına YOU N£V£R WALK ALON£ YAŞASIN FUTBOL ![]() |
||
|
||
| Ekim ayında zirve Arjantin'in FIFA dünya sıralamasında Arjantin birinciliğe yükseldi. Eylül ayında 21. sırada yer alan Türkiye ise, 7 basamak gerileyerek 28. sıraya indi. bu kötü haber. |
||