|
||
EMRE GERCEK GS lı OLMADIGINI GÖSTERMİŞTİR DAHA BAŞKA DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM
|
||
|
||
| MENAJERİ EMRENİN FENERLE ANLAŞTIĞI HABERLERİNE BÖYLE BİRŞEY YOK DEDİ TABİİKİ DÜN DEDİ BUNU!BUGÜN İÇİN DEMEDİ YANİ | ||
|
||
| bir fenerbahçeli olarak şaşırdım.kesin mi ki bu haber? | ||
|
||
hadı be cok sasırdım valla ıyı haber bı fenerlı olarak cok sevındımm FENERBAHÇE'MMM
|
||
|
||
| Hala inanamıyorum gerçek bir Gs'li bunu yapamaz | ||
|
||
| arkadaslar spor profesyonellerin oyunudur gs li falan diye ayırmak yakısı kalmaz EMRE FENERBAHÇE mize geldi 3 yıllık sözleşme imzalıcakmıs emre de bunun daha devam ettiğini ve geri dönüşün olmadığını belirtti... hayırlı olsun FENERBAHÇE mize ( gfb ) | ||
|
||
arkadaslar spor profesyonellerin oyunudur gs li falan diye ayırmak yakısı kalmaz EMRE FENERBAHÇE mize geldi 3 yıllık sözleşme imzalıcakmıs emre de bunun daha devam ettiğini ve geri dönüşün olmadığını belirtti... hayırlı olsun FENERBAHÇE mize ( gfb ) Arkadaşım bunun profosyonellikle bi alakası yok Rüştü Beşiktaş'a gitti yuhlayıp durdular mesela şimdi Volkan bize gelse siz kızmıcak mısınız kızıcaksınız olaya empati kurarak bakmanı öneririm ben Gsli olsam nasıl düşünürdüm diye çünkü Emre Galatasaraylı olduğunu defalarca söyledi bizde yetişti zaten Fenerbahçe takımındaki bazı futbolcularla da büyük anlaşmazlıklar yaşıyo |
||
|
||
| haberlerde izledim Fatih Terim falan hayırlı olsun demiş Emre'nin transferine.. ben üzüldüm şahsen,Emre benim için GS ile bütünleşmişti
|
||
|
||
Hala inanamıyorum gerçek bir Gs'li bunu yapamaz Çıkar Dünyası...
|
||
|
||
acayip sasırdım ama mutluyum yani:Dgüzel habermişşş
|
||
|
||
adam 2 senedir güzel oynamıyo fener alsada yararlanamaz bu adamdan Adnan Polat Emre'yi düşünmediklerini açıklamış zaten. bizim için fazla bir kayıp değil. biz Emresiz de şampiyonuz.
|
||
|
||
haberlerde izledim Fatih Terim falan hayırlı olsun demiş Emre'nin transferine.. Emre Fatih Terim'in damadı ya (olacak) o yüzden tebrik etmiştir. ben üzüldüm şahsen,Emre benim için GS ile bütünleşmişti ![]()
|
||
|
||
| umarim ayni tümer fatih akyel gibi olur... insallah hic basarili olamaz... benim en sevdigim futbolculardan bitanesiydi ama suanda benim gözümde bir hic... umarim cok ama cok kötü olur hersey fenerbahcede onun icin gerci böyle "yildiz" futbolculari gördük fb'de bana buda digerleri gibi olucak gibi geliyor...ama gercekten 1 anda nasil sogudum emreden...ne kadar cokta sevdigim bir futbolcuydu
|
||
|
||
çok şaşırdım .........
|
||
|
||
haberlerde izledim Fatih Terim falan hayırlı olsun demiş Emre'nin transferine.. ben üzüldüm şahsen,Emre benim için GS ile bütünleşmişti ![]() bende üzüldüm ve şaşırdım evet gs ile bütünleşmişti keşke böyle bişey olmasaydı
|
||