|
||
umarim ayni tümer fatih akyel gibi olur... senden korkulur.. insallah hic basarili olamaz... ![]() * ama ne diyebiliriz ki yani, olmuş artık olan.. hayırlısı olsun mu bilemeyeceğim..
|
||
|
||
ama yine de şampiyon olamayacak
|
||
|
||
emreyi türkiyede görmek güzel :)habgi takımda olursa olsun ama beşiktaşta daha iyi olurdu
|
||
|
||
emre çok iyi bir futbolcu fenerde iyi oynamama gibi bir şey olamaz çok saçma...
|
||
|
||
| olaya bir de şurdan bakıyorum ben, emre benim çocukluk kahramanımdı! sevdiğim tek futbolcu oydu hatta onun cümlelerini ezberler onun gibi konuşurdum çookk büyük fotoğraf arşivim vardı küçükken =)) ve kulağım da hep şu sözü çınlardı "ileri de türkiye de oynarsam kesinlikle galatasarayda oynamak isterim".. şimdi gitti fenerbahçeye.. tüm hayallerimi tüm çocukluk günlerimi her şeyim mahvetti emre, arrtık çocukluk kahramanım değil! | ||
|
||
| ağzım iki metre açık kalmış durumda şu an...Gs'li biri nasıl yaptı bunu çok ilginç!!! | ||
|
||
| satılık.. | ||
|
||
| Fb'yi Emre mi kurtaracak..O kadar iyi bir futbolcu olsa Newcastle United'da oynardı.Satış listesine koymazlar Galatasaray'daki Arda'yı istemezlerdi.Bu demek oluyor Arda Emre'den daha iyi.. | ||
|
||
hadi yaa çok şaşırdım...
|
||
|
||
satılık.. 3 milyon doları yada euroyu sana teklif etseler sen de kabul etsen "satılık.." mı olursun?
|
||
|
||
satılık.. 3 milyon doları yada euroyu sana teklif etseler sen de kabul etsen "satılık.." mı olursun?Arkadaşın sırf oyüzden satılık dediğini düşünmüyorum burda manevi duygular da var çaktın? |
||
|
||
| Bir grup fenerli site açmış emre'yi istemiyoruz diye.. | ||
|
||
Fb'yi Emre mi kurtaracak..O kadar iyi bir futbolcu olsa Newcastle United'da oynardı.Satış listesine koymazlar Galatasaray'daki Arda'yı istemezlerdi.Bu demek oluyor Arda Emre'den daha iyi.. O zaten bariz belli Arda daha iyi bir oyuncu Emre'den ayrıca bizde yok yok...Linderoth sakatlandığı için oynayamadı normalde mğthiş bi futbolcu herkes öve öve bitiremiyor İsveç'te bir de bizim takımda gösterse şu hünerlerini ![]() Ayhan desen yorumsuz..O da çok iyi.. Lincoln de bence acayip yetenekli sadece uyum sorunu yaşadı aynı Alex'in Fener'de ilk geldiği sezonda yaşadığı gibi..Bakalım görcezz.. |
||
|
||
şuana kadar en fazla parayı biz vermişiz
|
||
|
||
Fb'yi Emre mi kurtaracak..O kadar iyi bir futbolcu olsa Newcastle United'da oynardı.Satış listesine koymazlar Galatasaray'daki Arda'yı istemezlerdi.Bu demek oluyor Arda Emre'den daha iyi.. Sonuna kadar katılıyorum. Ümit Karan'da Emre'den daha iyi. Fener boşuna uğraşmasın. Seneye yine biz şampiyon olacağız. -GS-
|
||