|
||
Fb'yi Emre mi kurtaracak..O kadar iyi bir futbolcu olsa Newcastle United'da oynardı.Satış listesine koymazlar Galatasaray'daki Arda'yı istemezlerdi.Bu demek oluyor Arda Emre'den daha iyi.. Kurtarsaydı,Roberto Carlos kurtarmıştı çoktan... |
||
|
||
| İster profesyonellik desinler ister başka bir bahane bulmak için tepinsinler.Bence tamamen kişilik! meselesi. Ne denilebilir ki? Gelecek sene görüşeceğiz.Elbet unutulmayacak bunlar.
|
||
|
||
satılık.. 3 milyon doları yada euroyu sana teklif etseler sen de kabul etsen "satılık.." mı olursun? |
||
|
||
| Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'lı arkadaşlara hak veriyorum doğrusu, aynı şekilde benim çok sevdiğim eski futbolcumuz Tuncay Şanlı Galatasaray'a transfer olsa çok çok kötü olurdum sanırım, ben de böyle düşünürdüm.. Fakat şu kurtarma meselesi çok can sıkıcı olmaya başladı, Emre'ye bağlamak doğru değil her şeyi.. |
||
|
||
| Ben fanatik bir fenerbahceliyim abim de galatasarayli. Ayni konuyu bugün evire cevire uzunca tartistik ve ben her galatasarayliya hak veriyorum. Ama en sevdigim sporculardan biri olan emre belözoglunun fenerde top kosturacagi icinde sevinmiyorum degil. Bence son yillarda newcastle united de iyi bir gelir karsiligi oynadigi icin ve yasam standardini bir yere oturttugu icin galatasarayin ona sunabilecegi miktar onu tatmin etmeyecekti ve bu nedenle TSL nin en zengin takimina transfer oldu. Ya avrupada oynamaya devam edecekti belirli bir miktar karsiliginda yada türkiyenin en zengin takimina transfer olacakti. Belkide avrupadan teklif gelmedi ve bu nedenle careyi FB ile anlasmakta buldu. Ama bir gs li olsaydim kesinlikle cok üzülürdüm. Abimin de dedigi gibi gs lilerin gözünde cok kücük düsmüs vaziyette emre belözoglu su günlerde. Eger besiktasa transfer olsaydi öfkeleri bu kadar büyük olmazdi ayni okan burukun transferinde olmadigi gibi....ama umarim emre belözoglu icin en hayirlisi olur ve gs lilerin öfkesi diner cünki ben onu sporcu olarak ve spor anlayisi yüzünden cok takdir ediyorum....Fenerbahce ye hayirli ugurlu olsun onada basarilar diliyorum!! | ||
|
||
| Bence ayıptır Emre'ninkisi..Emre şuan bu kadar yükselebilmiş profesyonel olabilmişse Galatasaray'ın hakkını hiç e saymamalıdır.Daha önceki röportajlarında Türkiye'ye gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım başka takımda oynamam dememelidir.Emre bence kişiliği zayıf bi futbolcu Hiç bi takımda tutunamadı bu takımda da tutunamaz. | ||
|
||
Bence ayıptır Emre'ninkisi..Emre şuan bu kadar yükselebilmiş profesyonel olabilmişse Galatasaray'ın hakkını hiç e saymamalıdır.Daha önceki röportajlarında Türkiye'ye gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım başka takımda oynamam dememelidir.Emre bence kişiliği zayıf bi futbolcu Hiç bi takımda tutunamadı bu takımda da tutunamaz. bence de ikinci tümer vakası
|
||
|
||
emre'den hiç böyle bişey beklemezdim benim gözümde artık hiçbir değeri kalmadı
|
||
|
||
| Ben böyle olacağını tahmin etmiştim büyük şanssızlık olacak Emre için çünkü Galatasaraylı sevenlerini karşına aldı belki Türkiye'de başka bir takıma gitse bu kadar tepki olmazdı. Fenerbehçe ve Galatasaray ezeli rakip olduğu için bu kadar sert tepki verildiğini düşünüyorum. | ||
|
||
Fener kendini kurtaracak birilerini arıyor ya da Galatasaray'ın moralini bozmaya çalışıyor. Galatasaray'ın ilgilendikleriyle ilgileniyor. Geçen sene Carlos'u getirdiler, sezon ortasında Moldanado'yu (yanlış yazmış olabilirim) getirdiler, şimdide Emre'yi getirdiler. ama Carlos ve Moldanado gibi olcak Emre'de. o yüzden ben hiç üzülmüyorum Emre Fb'ye gitti diye.
|
||
|
||
| Bence emre harcanacak fenerde!Fener ona yaramayacak!özellikle de emre ruhen bir sıkıntı içine girecek, pişman olacak,iç hesaplaşmalar yaşayacak vs... | ||
|
||
| Emre Adnan Sezgin'e Türkiye'ye dönmek isteidğini söylemiş Adnan Sezgin de ona bekle demiş.Ancak Emre'nin beklemeye niyeti yoktu ki Fener'e gitti.Para meselesi de var tabii kısacası para için bizi sattı.Görüşüm bu. | ||
|
||
| hayret fb türk futbolcu alır mıydı???şaşırdm doğrusu | ||
|
||
hayret fb türk futbolcu alır mıydı???şaşırdm doğrusu bende şaşırdım. onlar Türk takımı olmaktan cıkmıslardı ya Brezilya takımı olmuslardı.
|
||
|
||
hayret fb türk futbolcu alır mıydı???şaşırdm doğrusu bende şaşırdım. onlar Türk takımı olmaktan cıkmıslardı ya Brezilya takımı olmuslardı. ![]()
|
||