|
||
bundan sonraki maç kimle.
|
||
|
||
bundan sonraki maç kimle. ![]() bizimkiler daha belli degil.. |
||
|
||
bundan sonraki maç kimle. fenerbahçe hollandaya gidiyor psv eındoven ile oynuyacak beşiktaşta inönüde liverpollu agırlıyacak.gsnin kuraları henüz çekilmedi.
![]() |
||
|
||
| ya besıktas sampıyonlar lıgını haketmıyor hıc guzel oynamıyor gs dıyecem ama oda haketmıyor en ıyısı yıne fenerbahce | ||
|
||
| UEFA.com: Galatasaray finale yürüyor UEFA.com da Sarı-Kırmızılı temsilcimize övgüler yağdırdı. Türk basınının yorumlarına da yer veren sitede, Cim Bom’un 2000 yılında Arsenal’i yenerek UEFA Kupası’na ulaştığı hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı: “Bu galibiyet, akıllara 1989 senesindeki Neuchatel Xamax maçlarını getirdi. Önce 3-0 kaybeden Galatasaray, sonra 5-0 kazanıp yoluna devam etmişti. Kimbilir; belki de Galatasaray, 2008 yılı Mayıs ayında oynanacak finalde, City of Manchester Stadı’nda olacak. Çünkü Galatasaray, UEFA Kupası Finali’ne doğru yürüyor.” http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=599001.html |
||
|
||
| bişe yapamıcak galatasaray.umutlanmayın boşuna. keşke yapsa ama hiç sanmıyorumm | ||
|
||
eğer türkiye den bir takım avrupa da başarılı olacaksa bu takım %99 galatasaraydır kalan %1 diğer takımlardır..umutlanmak için çok sebebimiz ve harika ötesi bir takımımız var
|
||
|
||
Tabi CAnım Galatasaray Gibi Şanı Olaan Bi Türk Takımı Söyleyinde Görelim Kim Uefayı Almış Galatasaraylı Ve Morcu Olmamız Yeter
|
||
|
||
| Galatasaray'a lokum kura FC Sion'u eleyerek gruplara kalan Galatasaray'ın UEFA Kupası’ndaki rakipleri belli oldu. (H) Grubu'nda yer alan sarı-kırmızılılar, olabilecek en iyi kuralardan birini çekti. A GRUBU AZ Alkmaar FC Zenit Everton FC Nürnberg FC Larissa B GRUBU Panathinaikos L. Moskova Atletico Madrid FC Kobenhavn FC Aberdeen C GRUBU Villareal AEK Athens Fiorentina Mlada Boleslav Elfsborg D GRUBU Basel Hamburg Stada Rennais Dinamo Zagreb Brann Bergen E GRUBU B.Leverkusen Sparta Prag S.Moskova Toulouse FC Zurich F GRUBU Bayern Münih Bolton Wanderers SC Braga Kızılyıldız Aris G GRUBU Anderlecht Tottenham CF Getafe Hapoel Tel Aviv Aolborg H GRUBU Bordeaux (Fransa) A.Wien (Avusturya) GALATASARAY Panionios (Yunansitan) Helsinburg (İsveç) Grupta ilk üç sırayı alan ekipler 3. tura adını yazdıracak. Maçlar 25 Ekim, 8 Kasım, 29 Kasım, 5-6 Aralık ve 19-20 Aralık tarihlerinde oynanacak. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7450969.asp?gid=180&sz=62504 |
||
|
||
gerçekten kolay bir kura çekmişiz ama kim gelirse gelsin fark etmez bizim için zaten bu sene çok büyük başarılar bekliyorum takımımdan.hayırlısı olsun bakalım.
|
||
|
||
İnşallah bu kez kazanırız gerçi maçları pek takip edemiyorum zamanım olmadığı için artık siteden bildirirsiniz gs skorunu
|
||
|
||
İnşallah bu kez kazanırız gerçi maçları pek takip edemiyorum zamanım olmadığı için artık siteden bildirirsiniz gs skorunu ![]() özgecigim bu kez demen yanlis olmus.. gecenkini zaten kazandik.. ![]() valla takip etmedigin belli oluyor.. ![]() ne demek her zaman bildiririz..
|
||
|
||
yok o kadar da değil rumeysa biliyorum geçenkini kazandığımızı ama genelinde sonuç kötü oluyor ondan bu kez dedim... ![]() mesela sion 'u bile yenemedik ya halbuki ümitliydim ben.. |
||
|
||
yok o kadar da değil rumeysa biliyorum geçenkini kazandığımızı ama genelinde sonuç kötü oluyor ondan bu kez dedim... ![]() mesela sion 'u bile yenemedik ya halbuki ümitliydim ben.. yok yok sonuc falan kötü olmicak bu sefer.. basarili olucaz.. inaniyorum takimima.. ![]() ben isvicredeki yenilgiyi saymam bile..bak evimizde aslanlar gibi kazandik..
|
||
|
||
| galatasaray bu gruptan güle oynaya çıkar. ben beşiktaşlıyım ama galatasaraya başarılar dilerim. |
||