|
||
| Fanatik bir galatasaraylı olarak sion u 5-1 yendiğimiz için mutluyum gruptan çıkacağız inşallah:) | ||
|
||
| bu grupta bordeaux la birlikte liderlik için kapışır cimbom.bu sene uefa kupasını villareal yada b.münih alır diyorum. | ||
|
||
| evet ya güzel grup geldi bir aksilik olmaz inşallah...bir tek bordeux var zorlayabilecek bir an önce maçlar başlasa da keyiflensek ![]() |
||
|
||
| ben fanatik beşiktaşlıyım ama karşılaşacağı takımlar kolay değil olsun beşiktaş yense de yenilse de o bizim gönlümüzün birincisi:) | ||
|
||
| Helsingborg takımının kaptanı ve en önemli gol silahı Henrik Larsson, grubun favorisini Galatasaray olarak gösterirken, sarı kırmızılı takımda forma giyen İsveçli futbolcu Tobias Linderoth için şaka yollu, "O bize ihanet etmez" yorumunu yaptı. Linderoth’tan G.Saray hakkında bilgi almaya çalışacaklarını ancak onun bilgi vermeyeceğini bildiğini söyleyen Larsson, "G.Saray büyük bir kulüp. Avrupa’da kendini ispatlamış durumda. İşimiz çok zor. G.Saray’ı yenmemiz mümkün değil" dedi. Tecrübeli golcü, "Tobias Linderoth’un babası Andonfs Linderoth bizim kulübümüzde futbol oynadı ve emekli oldu. G.Saray’daki Linderoth o yüzden bize ihanet etmez" diyerek espiri yaptı. HAKAN MORALİMİZİ BOZAR Helsinborg takımının tehlikeli orta saha oyuncularından Anderas Jakobsen "Galatasaray’da çok iyi oluncular var. Hakan Şükür’ün oynaması bizim moralimizi bozar. Yatıp kalkıp Galatasaray’ı konuşuyoruz" dedi. |
||
|
||
| rehavete kapılmamızı bekliyorlar. | ||
|
||
| Fenerbahçe 135. Avrupa sınavında Şampiyonlar Ligi'nde bugün PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 134 maçta 43 galibiyet - 21 beraberlik - 70 yenilgi aldı. Ayrıca Türk takımları, PSV Eindhoven ile Avrupa kupalarında yaptıkları toplam 12 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 7 de yenilgi aldı. Sarı-lacivertli ekip, Hollanda temsilcileriyle daha önce yaptığı, 12 maçın 2'sini kazanırken, 2 beraberlik, 8 de yenilgi aldı. Sarı-lacivertliler 12 maçta 12 gol atıp kalesinde 21 gol gördü. bu maçı alıp gruptaki yerimizi saglama alacagız hadi hayırlısı.fenerbahçemize sonsuz başarılar. |
||
|
||
| 2 EKİM SALI E Stuttgart 21.45 Lyon E Rangers 21.45 Barcelona F Roma 21.45 Sporting Lizbon F Dinamo Kiev 21.45 Man. United G PSV Eindhoven 21.45 Fenerbahçe G CSKA Moskova 19.30 Inter Milan H Sevilla 21.45 Steaua Bükreş H Arsenal 21.45 Slavia Prag diger maçlarda bunlar. |
||
|
||
| Stuttgart - Lyon 0-2 Rangers - Barcelona 0-3 Roma - Sporting Lizbon 1-0 Dinamo Kiev - Man. United 0-2 PSV Eindhoven - Fenerbahçe 3-1 CSKA Moskova - Inter Milan 1-2 Sevilla - Steaua Bükreş 1-0 Arsenal - Slavia Prag 4-1 Skor tahmini yaptım bi sakıncası olmaz inşallah ![]() Fenerbahçe'ye başarılar dileriz..Ama 1 puan bile alamaz bence
|
||
|
||
| PSV Eindhoven -Fenerbahçe maçı bugün . heyecanla bekliyorum maçın saatini. fenerbahçe ye başarılar diliyorum. inş. yeneceğiz. ben inanıyorum yeneceğimize... |
||
|
||
| PSV Eindhoven 0-0 Fenerbahçe ilk yarı sonucu. | ||
|
||
PSV Eindhoven 0-0 Fenerbahçe maç bitti.. yensek güzel olurdu ama bence bu sonuçta güzel...
|
||
|
||
| beraberlik işimize yaradı istanbulda bu psveyi darmadagın ederiz biz. inter 6 puan yaptı fenerbahçe 5 puan yaptı psv 4 puan yaptı cska hala 1 puanda biz bu gruptan çıkacagız arkadaşlar. |
||
|
||
PSV Eindhoven 0-0 Fenerbahçe maç bitti.. yensek güzel olurdu ama bence bu sonuçta güzel... ![]() VALLAHİ TUĞÇE ÇOK SAOL MAÇI SENİN SAYENDE TAKİP ETTİK 0-0 İLK YARI FALAN ![]() her zaman
|
||
|
||
iyi bir sonuc..feneri kutlarim..
|
||