|
||
| feneri bilmem ama beşiktaşın başında ertığrul sağlam adlı fettoşçuyu görmek istemiyorum. e artık okuyup üfler bizim takımı da başarılı oluruz gruplarda.Ulan koskoca Atatürkün tututğu takım bir fettoşçunun eline kaldı. |
||
|
||
| (18 eylül salı) bugün marsilya-besiktas jk 21:45 star tv'den naklen bu müthiş maçı kaçırmayın... |
||
|
||
| besiktas icin zor bir mac olucak ama umarim galibiyeti alirlar.. tüm yürekten basarilarla..
|
||
|
||
| marsilya tribünde çav bellayı söyleye söyleye,sahada yürüye yürüye yendi | ||
|
||
| 19 eylül çarşamba fenerbahçe-inter saat:21.45 te kadıköy den naklen star tvde. fenerbahçemden yeni bir zafer bekliyorum bu maçtan çok zor bir maç olacak ama bizde çok güçlü bir rakibiz galibiyet şart. | ||
|
||
| şampiyonlar liginde salı günü alınan toplu sonuçlar şöyle A) Marsilya 2 - 0 Beşiktaş A)Porto 1 - 1 Liverpool B) Chelsea 1 - 1 Rosenborg B) Schalke 0 - 1 Valencia C) Real Madrid 2 - 1 Werder Bremen C) Olympiacos 1 - 1 Lazio D) AC Milan 2 - 1 Benfica D) Shakhtar Donetsk 2 - 0 Celtic chelsea rosenborg u yenemeyerek beni şaşırttı sürpriz bir sonuç geldi birde liverpool dan galip gelmesini bekliyordum ama berabere bitti. |
||
|
||
| bugün Fenerbahçe nin maçı var. zor bi maç ama galibiyet bekliyoruz. inş. fenerbahçe yenecek. | ||
|
||
| tanrı bizi zlatanın yarım volelerinden korusun bu akşam | ||
|
||
tanrı bizi zlatanın yarım volelerinden korusun bu akşam bende birtek zlatan ibrahimoviçten korkuyorum zaten onu durdurmalıyız ve alexten şov bekliyorum ben.
|
||
|
||
| 19 Eylül Çarşamba (bu akşam) Fenerbahce Sk-Internazionale Startv naklen yayınla 21:45'de bu mükemmel maçı kaçırmayın... |
||
|
||
| gol gol goooool attık işte 1 0 oldu. | ||
|
||
| ilk yarı sonucu Fenerbahçe:1 Inter:0 gol deivid de souza maç devam ediyor... |
||
|
||
gol gol goooool attık işte 1 0 oldu. yeniyoruz ya çok süper. golde çok güzeldi.
|
||
|
||
| ben de yorum yazmazsam olmaz. mükemmel oynuyo.fenerbahçeyi ilkdefa bu seneki gibi oynadığını görüyorum. hadi işalla bikaç gol daha atmamızı bekliyorum | ||
|
||
ben de yorum yazmazsam olmaz. mükemmel oynuyo.fenerbahçeyi ilkdefa bu seneki gibi oynadığını görüyorum. hadi işalla bikaç gol daha atmamızı bekliyorum inşallah maçı alıp galibiyetle başlıyacagız fenerbahçem inanılmaz güzel oynuyor.
|
||