|
||
| 8-0 uf rezillik |
||
|
||
SEKİZ
|
||
|
||
| şampiyonlar liginde rekormuş | ||
|
||
| ne güzel bir rekor kırdılar yahu, tam rezaletti maç :S açıkçası farklı yenileceğini tahmin ediyordum da bu kadar değil... | ||
|
||
8-0 inanmıyorum ya uf rezillik
|
||
|
||
| Beşiktaş tarihe geçti Beşiktaş, Liverpool karşısında Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı yenilgisini aldı. uefanın resmi sitesine bile girdiler helal olsun hala inanamıyorum 4-0 5-0 bekliyordum ama 8 olunca konuşmak bile istemiyorum.bir fenerbahçeli olarak üzüntü içindeyim.
|
||
|
||
| Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 4. maçında bugün PSV Eindhoven'ı konuk edecek. Sarı-lacivertliler sahadan 3 puanla ayrılması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlayacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak maçı Lüksemburglu hakem Alain Hamer yönetecek. Bu önemli karşılaşma Sta TV'den naklen yayınlanacak. yeni bir zafere daha hazır ol türkiye... |
||
|
||
| fenerbahçemizden yeni bir zafer daha yazmasını bekliyoruz. | ||
|
||
Beşiktaşın hiç şansı yok bence galatasara gibi hezimete uğrayacak ama gs 3-2 bitirerek bu hezimeti biraz olsun dindirmişti.Beşiktaş bence ANFİELD ROAD ta gol atamaz..İnşallah tabikide güzel bir netice alsın..zor ama imkansız değil. skor tahminim Liverpool : 5 - 0 : Bjk Gerrard(2) Kuyt Torres Pennat ![]() Tüh yaa Skoru bilemedim
|
||
|
||
| beşiktaşın tarihte bir adı oldu.yazık ... | ||
|
||
tamam besiktasin yenilgisini umuyordum ama okulda macin 8-0 bittigini duyunca sok oldum..
|
||
|
||
fenerbahçemizden yeni bir zafer daha yazmasını bekliyoruz. bencede inş. fenerbahçe yeni bir zafer alcak. heyecanla maçı bekliyorum
|
||
|
||
| bjk daha önce şamp.ligi nde leeds united a 6-0 yenilmişti . ama bu 8-0 apayrı bir şey oldu . |
||
|
||
| bu gece olayı kapatıyoruz. şampiyonlar liginde gruplardan çıkıyoz işalla | ||