|
||
Fenerbahçe'nin 2-0 kazandıktan sonra hakemin düdüğü çalar çalmaz Fenerbahçe'li taraftarların elleriyle 8 yapmaları hiç hoş değil..Yine Belirtiyorum bu fenerbahçeliler böle yaptığı sürece bende böle yaparım "HER ZAMAN HER YERDE ANTİ-FB"... Ben gsliyim bu arada.. çok ayıp etmişler, kendi seviylerini belli etmişler ben demedim yahu
|
||
|
||
| arkadaşlar zamanında biz barcelonadan milandan 4 5 yedigimiz zaman herkes bize el kol hareketleri yapıyordu onları unutmadık gün gelecek devran dönecek dedik ve o günler geldi bize zamanında gülenler el kol hareketi yapanlar bugün 8 yer öbürü yenilir nerde bunlar şimdi takımlarınıza destek çıkında görelim daha ligde stadlarınızı bile çok zor dolduruyorsunuz öyle ayıp demekle olmuyor bu işler zamanında yapılmasaydı bunlar bize karşı şimdi böyle şeylerde olmazdı. | ||
|
||
Zamamnında diyorsun o zamanlarda gs bjk fb trabzon 5-6 yememek için oynuyordu..gs de o zamanlarda 5 yiyordu..Fenerbahçe bu kadroyla uefa kupası alsa bile gsnin eline su dökemez..çünkü gsnin o zamanın ki kadrosu mütevazidiydi..dünyaca ünlü kezmanı appiahı alexx yoktu Hagi yi bile gs yaratı..Fb başarı kısmında gsyi geçemez bu böle biline
|
||
|
||
Zamamnında diyorsun o zamanlarda gs bjk fb trabzon 5-6 yememek için oynuyordu..gs de o zamanlarda 5 yiyordu..Fenerbahçe bu kadroyla uefa kupası alsa bile gsnin eline su dökemez..çünkü gsnin o zamanın ki kadrosu mütevazidiydi..dünyaca ünlü kezmanı appiahı alexx yoktu Hagi yi bile gs yaratı..Fb başarı kısmında gsyi geçemez bu böle biline son 3 4 yıldır avrupada sesiniz çıkmıyor ama fenerbahçe puanları alıp geliyor tamam gsnin avrupadaki üstünlügü tamam ama son yıllarda dogru düzgün ülkeye puan kazandıramadı.
![]() |
||
|
||
| Geçmişini arıyor UEFA Kupası H Grubu'nda İsveç ekibi Helsingborg'a sahasında 3-2 mağlup olan Galatasaray, taraftarlarına düş kırıklığı yaşattı. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in ikinci dönemiyle başlayan Avrupa kupalarındaki istikrarsız çizgi, son 5 sezondur devam ediyor. ntvspordan alıntı... |
||
|
||
arkadaşlar zamanında biz barcelonadan milandan 4 5 yedigimiz zaman herkes bize el kol hareketleri yapıyordu onları unutmadık gün gelecek devran dönecek dedik ve o günler geldi bize zamanında gülenler el kol hareketi yapanlar bugün 8 yer öbürü yenilir tamam hadi diyelim biz zamaninda el kol hareketi yaptikda siz bugün 8 gösterdiniz ama bizim baskanimiz ameliyat olmus vaziyette hastanede yatarken fb taraftarina ne yaptikda o haddini bilmezler o pankarti acti.. sütten cikmis ak kasik durumuna getirme bence konuyu..fb taraftari sadece kendilerine yapilan bir hareket,acilan bir pankart vs. üzerine cevap olsun diye birseyler yapmiyor.. |
||
|
||
| Galatasaray: 0-5 : Chelsea (Stad Ali Sami Yen) Barcelona : 5-0 : Fenerbahçe Barcelona : 5-0 : Beşiktaş Manc.United : 6-2 : Fenerbahçe Barcelona : 7-0 : Trabzonspor Porto : 6-0 : Denizlispor Liverpool : 8-0 : Beşiktaş (Böylesi Olmamıştı) Bütün Türk takımlarımız Avrupada ReziL olmuştur.Artık bu konu hakkında yorum yapmayalım.!!!! |
||
|
||
arkadaşlar zamanında biz barcelonadan milandan 4 5 yedigimiz zaman herkes bize el kol hareketleri yapıyordu onları unutmadık gün gelecek devran dönecek dedik ve o günler geldi bize zamanında gülenler el kol hareketi yapanlar bugün 8 yer öbürü yenilir nerde bunlar şimdi takımlarınıza destek çıkında görelim daha ligde stadlarınızı bile çok zor dolduruyorsunuz öyle ayıp demekle olmuyor bu işler zamanında yapılmasaydı bunlar bize karşı şimdi böyle şeylerde olmazdı. pardon ama lig maçlarında fener stadı da dolmuyor eğer maçları izliyorsan görüyorsundur!!! açıkçası fener gruptan çıkınca nolcak heyecanla bekliyorum
|
||
|
||
Galatasaray: 0-5 : Chelsea (Stad Ali Sami Yen) ... Bütün Türk takımlarımız Avrupada ReziL olmuştur.Artık bu konu hakkında yorum yapmayalım.!!!! böyle rezilliğe can kurban!!çünkü biz bu yenilgiyle gruplardan elenip uefa kupasına düşmüştük ve "kupayı kazanmıştık"..bazıları playstation oyunlarında kazanır bu kupayı ancak
|
||
|
||
Alıntı Alıntı sahibi: sevda_çiçeği_lale link=topic=15041.msg129029#msg129029 açıkçası fener gruptan çıkınca nolcak heyecanla bekliyorum[/quote fenerbahçe için bir ilk olacak o kadar..Diğer takımlar içinse ligde 2.olan direk şampiyonlar ligine katılabilecek olan bunlar...Gs nin başarısını asla egale edemezler bu böle bilene.. |
||
|
||
| inşallah gruptan çıkıp final oynamaya kadar gideriz. | ||
|
||
| 4. hafta sonunda toplu sonuçlar G Grubu 19.09.2007 Fenerbahçe 1 : 0 Inter 19.09.2007 PSV Eindhoven 2 : 1 CSKA Moskova 02.10.2007 CSKA Moskova 2 : 2 Fenerbahçe 02.10.2007 Inter 2: 0 PSV Eindhoven 23.10.2007 CSKA Moskova 1 : 2 Inter 23.10.2007 PSV Eindhoven 0 : 0 Fenerbahçe 07.11.2007 Inter 4 : 2 CSKA Moskova 07.11.2007 Fenerbahçe 2 : 0 PSV Eindhoven |
||
|
||
| 4. hafta sonunda toplu sonuçlar A Grubu 18.09.2007 Marsilya 2 : 0 Beşiktaş 18.09.2007 Porto 1 : 1 Liverpool 03.10.2007 Beşiktaş 0 : 1 Porto 03.10.2007 Liverpool 0 : 1 Marsilya 24.10.2007 Beşiktaş 2 : 1 Liverpool 24.10.2007 Marsilya 1 : 1 Porto 06.11.2007 Liverpool 8 : 0 Beşiktaş 06.11.2007 Porto 2 : 1 Marsilya |
||
|
||
| uefa /2.hafta sonunda sonuçlar 25.10.2007 Bordeaux 2 : 1 Galatasaray 25.10.2007 Helsingborgs 1 : 1 Panionios 08.11.2007 Austria Wien 1 : 2 Bordeaux 08.11.2007 Galatasaray 2 : 3 Helsingborgs Puan 1 Bordeaux 6 2 Helsingborgs 4 3 Panionios 1 4 Galatasaray 0 5 Austria Wien 0 |
||
|
||
bjk'li olmama ragmen 8:0 kaybetiklerine üzüldüm, insallah fenerbahce deavm edebilir
|
||