|
||
| INTER: 3 FENERBAHÇE: 0 maç bitti. ikinci yarı güzel oynayamadık. malesef yenildik.
|
||
|
||
INTER: 3 FENERBAHÇE: 0 maç bitti. malesef yenildik ama inşallah turu kadıköyde geçicegiz.
ikinci yarı güzel oynayamadık. malesef yenildik. ![]() |
||
|
||
| 27 KASIM SALI E Stuttgart 3 - 2 Rangers E Lyon 2 - 2 Barcelona F Dinamo Kiev 1 - 4 Roma F Manchester United 2 - 1 Sporting Lizbon G CSKA Moskova 0 - 1 PSV Eindhoven G Inter 3 - 0 Fenerbahçe H Sevilla 3 - 1 Arsenal H Steaua Bükreş 1 - 1 Slavia Prag şampiyonlar liginde salı günü alınan sonuçlar. |
||
|
||
| 28 KASIM ÇARŞAMBA A Beşiktaş 21:45 Marsilya A Liverpool 21:45 Porto B Rosenborg 21:45 Chelsea B Valencia 21:45 Schalke C Werder Bremen 21:45 Real Madrid C Lazio 21:45 Olympiacos D Benfica 21:45 Milan D Celtic 21:45 Shakhtar Donetsk çarşambanın programıda böyle. |
||
|
||
| haydi bjk çık artık su gruptan. 8-0 dan sonra demedik laf bırakmayanlara onların ne kadar yanıldıklarını göster. | ||
|
||
haydi bjk çık artık su gruptan. 8-0 dan sonra demedik laf bırakmayanlara onların ne kadar yanıldıklarını göster. İnsaşallah rakip zor sert oynuyorlar birde fransız olması ... allah kolaylık versin
|
||
|
||
| bjk:1 marsilya 0: maç devam ediyor | ||
|
||
beşiktaş:2 marsilya:1 ![]() edit: maç bitti sonunda tebrik ediyorum beşiktaşı
|
||
|
||
| birde gruptan çıkarsa varya süper olucak depresyondan da çıktılar
|
||
|
||
| Grup G Clubs Puan Internazionale 12 Fenerbahçe 8 PSV 7 CSKA Moskva 1 fenerbahçemizin grubunda son durum |
||
|
||
| inşallah iki türk ekibide gruptan çıkar. | ||
|
||
beşiktaş:2 marsilya:1 bende çok sevindim gerçekten ![]() edit: maç bitti sonunda tebrik ediyorum beşiktaşı ![]() süper oldu beşiktaş için yenmek
|
||
|
||
| yavaş yavaş giriyor gözüme beşiktaş | ||
|
||
üff maçı izlemedim ama sağolsun üst kattaki komşumuz yakinen takip ettirdi bana maçı ![]() severim beşiktaşı ..bir gsli olarak tebrik ederim
|
||
|
||
| Group A Clubs Pts Porto 8 Marseille 7 Liverpool 7 Beşiktaş 6 beşiktaşın grubunda son durum |
||