|
||
| son maçı bjk alırsa lider olma şansı bile var... porto yu evinde yenmek çok zor .... ama gruptan çıkarlarsa 8-0 ı tarihe gömmüş olurlar ... zaten bu aşamaya gelmekle bile biraz olsun affettirdiler
|
||
|
||
| helal olsun beşiktaş'a yaa cidden onlardan o maç için beklemediğim bir performansla oynadılar ayrıca tellonun golü mükemmeldi Galatasarayımızın maçına gelecek olursak Kallinin dediği gibi ''Kazanamama korkumuz yok'' Aslanlarımıza başarılar ![]() |
||
|
||
| hiçbir zaman korkumuz olmadı. zaten o yüzden yeniliyoruz. küçümseme ve rehavet. | ||
|
||
| bence bizimkilerin gol yemeden atmama ya da illa ki insanı sinir hastası edip daha sonra maçı almak için yırtınmak gibi huylarından dolayı geliyor başımıza ne geliyorsa... | ||
|
||
futbolcular fantazi olsun die gol yiyolar yani?
|
||
|
||
kendi çaplarında eğleniyorlar diye bakıyorum alıştım artık maç boyunca ajda pekkandan daha gergin hala gelip krizlere girmeye...![]() bizimkiler korksa bir dert korkmasa bir dert...ne zaman ne yapacaklarını kestiremiyorum yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim sonuna kadar güveniyorum kazanamama korkumuz yok.
|
||
|
||
bir allahın kulu gs maçının kaçta olduğunu ve hangi kanalda olduğunu yazar mı ya
|
||
|
||
| ntv de ama kaçta bilmiom. 21 olabilir. | ||
|
||
ntv de ama kaçta bilmiom. 21 olabilir. evet 21 deymiş sağol
|
||
|
||
| Ya tamam ya devam Galatasaray, UEFA Kupası'nda bugün Panionios ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların, tur şansını sürdürmesi için mutlaka kazanması gerekiyor. Saat 21.00'de başlayacak mücadele NTV'den naklen ekranlara gelecek. haydi hayırlısı.(fenerli olmama ragmen avrupadaki türk takımlarına destegim sonsuz). |
||
|
||
hadi insallah alicaz bugünkü maci.. ![]() bence bizimkilerin gol yemeden atmama ya da illa ki insanı sinir hastası edip daha sonra maçı almak için yırtınmak gibi huylarından dolayı geliyor başımıza ne geliyorsa... kesinlikle katiliyorum.. |
||
|
||
| Kartal" tebrikler !! | ||
|
||
bir uefa cup daha almadan gelme avrupadan gs
|
||
|
||
dakika 50: pan 0-1 gs..sevinemiyorum ya, cünkü mac 90 dakika..
|
||
|
||
| işte bende bunu bekliyordum yaa...kim attı golü? | ||