|
||
| bu hic bir zaman ilk olmadi.. hayal kirikligina ugradigimiz maclarin artik haddi hesabi yok.. ne kadar daha böyle devam edicek, merakliyim acikcasi.. sinirden aglayabilicek bir durumdayim ve hic bir fenerliden, bjkliden,.. sacma sapan yorumlarda görmek istemiyorum.. bunuda simdiden söyliyim.. |
||
|
||
| şu feldkamp hakkında buraya yazamayacağım şeyler düşünüyorum | ||
|
||
| kalliyi bogmak isterdim | ||
|
||
| bundan sonra zaten fark etmez durumun kac kac oldugu ama 4-0 oldu.. | ||
|
||
| 5-0 | ||
|
||
6-0 olmaz umarım ![]() fb yendi..acayip mutluyum..öyle bir takımız ki..sevillanın 1 golünüde biz attık yine de yendikkk yarın öğle yemeğim fenerbahçem sayesinde beleş seviyorum takımımı..bundan sonra iddiaya giricem hep ne desem tutuyor ya benle iddiaya girmeyin fena olur
|
||
|
||
| Kalli sana İsmail Yk'dan Allah belanı versini yolluyorum.Yanında da siyanür katkılı sahte yeni rakı.Afiyetle iç.. Elbet bu dibe vuruşun tekrar çıkışı da olacak..Yakın günlerdir onlar umarım Biz hep yanındayız ama Ölümüne Galatasaray diye haykırışlarımız yakında gerçek olacak bu gidişle.. Ha 5,ha 6,ha 8..Yenildikten sonra hepsi aynı kapıya çıkar.. |
||
|
||
Kalli sana İsmail Yk'dan Allah belanı versini yolluyorum.Yanında da siyanür katkılı sahte yeni rakı.Afiyetle iç.. Elbet bu dibe vuruşun tekrar çıkışı da olacak..Yakın günlerdir onlar umarım Biz hep yanındayız ama Ölümüne Galatasaray diye haykırışlarımız yakında gerçek olacak bu gidişle.. Ha 5,ha 6,ha 8..Yenildikten sonra hepsi aynı kapıya çıkar.. he he haklısın ister 6 isterse 7...önemli olan takımın şampiyonken yanında olmak değil kötü durumdayken dahi destek çıkmaktır
|
||
|
||
| bence yenilen gol çok önemli. genel olarak konuşuyorum. |
||
|
||
| Ya orasi öyle rövanşı olan karşılaşmalar için çok önemli.2-0 ve 3-0 farkı çok fazla ama 4ten sonrası hiç de fark etmiyor.Gelecek maçta o kadar gol atabilecek bir takım ilk maçta zaten bu kadar yemez,ya da en azından bir kaç gol atar.O nedenle farketmiyor artık Burakcığım | ||
|
||
bence ediyor
|
||
|
||
| hiç bir yorum yapmaya bile gerek yok son yıllarda alıştık zaten küçük emrah filmlerine döndü maçlar | ||
|
||
Uyduyu ayarlıyorduk biraz geç kaldık ilk 15.dk kaçırdım maç 2-0 olmuş biraz durduk 3-0 oldu yazık ya moralim bozuldu.
|
||
|
||
| 19:45 itibarıyla maç sonucu Bayern Leverkusen : 5 - 0 Galatasaray Ve söyeleyecegim tek şey üzülüyorum
|
||
|
||
| galatasaray camiasına geçmiş olsun...eski günler malesef geri gelmiyor. | ||