|
||
| bu galatasaraymı benim bildigim cimbom avrupada kükrerdi şimdi oda yok yanlız rezil oldular tüm medyaya. | ||
|
||
| Elbet geri getireceğiz o günleri be Burak... Her takımın böyle zamanları olmadı mı?Aşacağız bunları da Kükrerdik kükremesine...Sesimiz kısıldı Yakında geri gelecek umarızMedyaymış,Avrupa camiasıymış..Ne dedikleri çok da tın yani.Önemli olan bugünkü oyunu çıkaranların ne düşündüğü,kendilerine ne dediği,ne yapacağı... |
||
|
||
| bu arada avrupa fenerin zaferine bayagı bi yer ayırmış ispanyol gazeteleri fener boga avında.türkler bizi hınç etti diye başlıklar var.fb ile gurur duyuyoruz ülke puanına katkı yapıyor. | ||
|
||
| fenerbahçe çeyrek finale halacaktır diye içimden geçiyor. dün çok duygulandım yaa | ||
|
||
6-0 olmaz umarım ![]() fb yendi..acayip mutluyum..öyle bir takımız ki..sevillanın 1 golünüde biz attık yine de yendikkk yarın öğle yemeğim fenerbahçem sayesinde beleş seviyorum takımımı..bundan sonra iddiaya giricem hep ne desem tutuyor ya benle iddiaya girmeyin fena olur ![]() mervecim birincisi umarim 6-0 olmaz lafina sadece bir taraflarimla gülüyorum.. ben bir galatasarayli olarak fenerbahceyi yurt disinda destekliyorum.. ama fenerin iside o kadar kolay degil canim benim.. fener eger bir gol yerse, geriye sadece vatana geri dönmek kaliyor.. ki umarim öyle olmaz.. |
||
|
||
| kalli istifa!!! | ||
|
||
19:45 itibarıyla maç sonucu Bayern Leverkusen : 5 - 0 Galatasaray Ve söyeleyecegim tek şey üzülüyorum ![]() bende cimbomlu degilim yinede cok üzüldüm , cok kötü oldu bu sonuc ya ![]() |
||
|
||
| Bayern Leverkusen : 5 - 1 Galatasaray Maç Sonucu. | ||
|
||
1 gol atmış olması da iyi bişey
|
||
|
||
1 gol atmış olması da iyi bişey ne gibi ? ![]() bence hiç bişey
|
||
|
||
| Edu Dracena Şampiyonlar Liginde kendi kalesine en çok gol atan oyuncu. 4 golle Fenerbahçe bir başka tarih yazıyor.. Helal ![]() |
||
|
||
Edu Dracena Şampiyonlar Liginde kendi kalesine en çok gol atan oyuncu. 4 golle Fenerbahçe bir başka tarih yazıyor.. Helal ![]() süper bir tespit
|
||
|
||
| eduya ragmen şuanda avrupanın zirvesinde bir takımız baksanıza herkes tüm avrupa feneri konuşuyor. | ||
|
||
Edu Dracena Şampiyonlar Liginde kendi kalesine en çok gol atan oyuncu. 4 golle Fenerbahçe bir başka tarih yazıyor.. Helal ![]() ya üzülüdm eduya kesinlikle bilerke yapmiyor ki bunu, oda cok utanmistir
|
||
|
||
| gs:1 leverkusen:5 o gün golleri ve oyuna yorum yapmayacagım ama tek bildigim dünya küfür rekorunu egale ettim. kahrımdan ölecektim ya. iyiki maçı star tv vermedi. sadece d smartlılar izleyebildi o rezaleti. |
||