|
||
| şanlı fenerbahçem yen sevillayı dök bizi sokaklara hadi yeni bir zafer bekliyoruz senden. | ||
|
||
şanlı fenerbahçem yen sevillayı dök bizi sokaklara hadi yeni bir zafer bekliyoruz senden. evet bitanem FENERBAHÇE nin yanındayız bu akşam...
|
||
|
||
| şanlı fenerbahçem yen sevillayı dök bizi sokaklara inşallah bu turu atlıcaz ben inanıyorum sizlerde inanın. | ||
|
||
Galatasaray'lıyım.. Fenerbahçe buraya kadar geldi..artık alsın şu maçı alsın şu kupayı bir ilgi yaşıyalım Türkler olarak.Bir Türk takımı Şampiyonlar Ligini aldı desinler...Çok zor bir maç , buraya kadar geldi fenerbahçe başarılar fenerbahçe.
|
||
|
||
| her zaman her yerde FENERBAHÇE miz. inş. bugünde Sevilla yı yeneceğiz. heyecanla maçı bekliyorum. | ||
|
||
Galatasaray'lıyım.. ziya bu lafları içten dediğine hiç inanmıyorum Fenerbahçe buraya kadar geldi..artık alsın şu maçı alsın şu kupayı bir ilgi yaşıyalım Türkler olarak.Bir Türk takımı Şampiyonlar Ligini aldı desinler...Çok zor bir maç , buraya kadar geldi fenerbahçe başarılar fenerbahçe. ![]()
|
||
|
||
Galatasaray'lıyım.. ziya bu lafları içten dediğine hiç inanmıyorum Fenerbahçe buraya kadar geldi..artık alsın şu maçı alsın şu kupayı bir ilgi yaşıyalım Türkler olarak.Bir Türk takımı Şampiyonlar Ligini aldı desinler...Çok zor bir maç , buraya kadar geldi fenerbahçe başarılar fenerbahçe. ![]() ![]()
|
||
|
||
Galatasaray'lıyım.. ziya bu lafları içten dediğine hiç inanmıyorum Fenerbahçe buraya kadar geldi..artık alsın şu maçı alsın şu kupayı bir ilgi yaşıyalım Türkler olarak.Bir Türk takımı Şampiyonlar Ligini aldı desinler...Çok zor bir maç , buraya kadar geldi fenerbahçe başarılar fenerbahçe. ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
Galatasaray'lıyım.. ziya bu lafları içten dediğine hiç inanmıyorum Fenerbahçe buraya kadar geldi..artık alsın şu maçı alsın şu kupayı bir ilgi yaşıyalım Türkler olarak.Bir Türk takımı Şampiyonlar Ligini aldı desinler...Çok zor bir maç , buraya kadar geldi fenerbahçe başarılar fenerbahçe. ![]() ![]() ![]() ![]() gerçekler acı derler , ondan yazmak istemedim
|
||
|
||
geçmiş olsun şimdiden
|
||
|
||
| sevilla 2-1 fb.. su an ki durum ama dakikayi bilmiyorum..
|
||
|
||
bir gsli olarak fb nin turu geçmesini isterim . edu yoksa kesin alırlar maçı
|
||
|
||
| 3-1 | ||
|
||