|
||
Ben en son şampiyonluğu kaybettiğimiz Denizli maçında bu derece heyecanlanmıştım..kalpten gidicem sanırım !
|
||
|
||
| volkan hata yapmazsa alırız bu maçı. | ||
|
||
| 3-2 ile bile fenerbahce geciyo turu demi? | ||
|
||
3-2 ile bile fenerbahce geciyo turu demi? hayır berabere şu an.uzatma var.
|
||
|
||
| bu noktadan sonra inşallah fener alır .uzatmalarda giderse yazık olur | ||
|
||
| inanmiyorum cok heyecanli bende kim nerde daha fazla gol atiyorsa o gidiyor saniyordum ama öyle degilmis. bakalim hak eden alsin diyenlerdenim ben hala |
||
|
||
| Ayyy ölcemm sanırımmmm!! Ya bu Zico Alex'i niye çıkardı ya ?!? Penaltı kullanamayacak şimdi offf !! |
||
|
||
Valla ben iyi değilim film koptum bendeeeeeeeeee ÇEYREK FİNALDEYİİİZZZZ !!!! |
||
|
||
fenerbahçeye avrupa yolunda başarılar artık ne diyelim gerçekten hakettiler fblileride kutlarım fazla gs ye yönelik mesajlar yazmayın bak o kadar tebrik ediyos
|
||
|
||
Tebrikler Fenerbahçe
|
||
|
||
![]() Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak 4 takım, Salı gecesi yapılacak karşılaşmaların ardından belli olacak. Aldığı 3-2'lik galibiyetin rövanşında Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla deplasmanının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Premier Lig temsilcisi Arsenal ilk maçta golsüz berabere kaldığı AC Milan'ın konuğu olmaya hazırlanırken, bir diğer İngiliz temsilcisi Manchester United ise 1-1'in rövanşında Old Trafford'ta Lyon'u ağırlayacak. Son 16 takım arasında 3 İngiliz ekibi yer alırken, son İngilizce temsilcisi Liverpool ise, 11 Mart'ta 2-0'lık galibiyetin ardından, Inter'in konuğu olacak. SALI Fenerbahçe - Sevilla 3-2 Celtic - FC Barcelona 2-3 Lyon - Man. United 1-1 Arsenal - AC Milan 0-0 Fenerbahçe,Barcelona,Manchester Und,Arsenal Tur atladı. ÇARŞAMBA Schalke - Porto 1-0 AS Roma - Real Madrid 2-1 Olympiacos - Chelsea 0-0 11 MART Liverpool - Inter 2-0 |
||
|
||
OOOOO FENERBAHÇE OLEYYY FENERBAHÇE OLEYY ![]() çok mutluyum maçı izlerken öldüm öldüm dirildim ama sonunda biz geçtik turu ![]() ziya ve deniz sevgiler size ( anladınız siz)
|
||
|
||
OOOOO FENERBAHÇE OLEYYY FENERBAHÇE OLEYY ![]() çok mutluyum maçı izlerken öldüm öldüm dirildim ama sonunda biz geçtik turu ![]() ziya ve deniz sevgiler size ( anladınız siz)yenildiniz tur atladınız helal Devied Taşıdı fenerbahçeyi |
||
|
||
OOOOO FENERBAHÇE OLEYYY FENERBAHÇE OLEYY ![]() çok mutluyum maçı izlerken öldüm öldüm dirildim ama sonunda biz geçtik turu ![]() ziya ve deniz sevgiler size ( anladınız siz)yenildiniz tur atladınız helal Devied Taşıdı fenerbahçeyi utan seninle bi skor tahminindemi ne bulunmuştuk
|
||
|
||
| bugün sabahki mesajımda bizler inandık sizlerde inanın mesajını atmıştım işte inandık ve buradayız fenerbahçeliligimle gurur duyuyorum.fb | ||