|
||
OOOOO FENERBAHÇE OLEYYY FENERBAHÇE OLEYY ![]() çok mutluyum maçı izlerken öldüm öldüm dirildim ama sonunda biz geçtik turu ![]() ziya ve deniz sevgiler size ( anladınız siz)yenildiniz tur atladınız helal Devied Taşıdı fenerbahçeyi utan seninle bi skor tahminindemi ne bulunmuştuk ![]() ben Sevilla 3-1 alacak dedim ben daha çok yaklaştım hehe ![]() tebrikler |
||
|
||
fb li olmamama rağmen evde büyük bir coşkuyla kutladık yenmeyi bu hepimizin zaferi bence tebrikler (:
|
||
|
||
OOOOO FENERBAHÇE OLEYYY FENERBAHÇE OLEYY ![]() çok mutluyum maçı izlerken öldüm öldüm dirildim ama sonunda biz geçtik turu ![]() ziya ve deniz sevgiler size ( anladınız siz)yenildiniz tur atladınız helal Devied Taşıdı fenerbahçeyi utan seninle bi skor tahminindemi ne bulunmuştuk ![]() ben Sevilla 3-1 alacak dedim ben daha çok yaklaştım hehe ![]() tebrikler ama sonuçta biz geçtik turu sen FB yi tutmuyodun
|
||
|
||
| Türkiye'yi çeyrek finalde daha da iyi temsil edeceğimize inaniyorum..Bu maçı izlerken hop oturup hop kalktık..Kazandığımız için mutluyum..Çeyrek finalde başarılar..FE-NER-BAH-ÇE:) | ||
|
||
| Tarih böyle yazılır İnancın zaferi... Fenerbahçe, UEFA Şampiyonu Sevilla'yı eledi, tarihinde ilk kez çeyrek finalist oldu. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 yendiği Sevilla karşısında 2 farklı geriye düştü, ama yılmadı. Normal süre 3-2 bitti. İki uzatma devresinde de gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına geçildi. İki hatalı gol yiyen kaleci Volkan, 3 kurtarış yaparak, sarı-lacivertli takımı Avrupa'nın son 8 takımı arasına soktu. habertürk. |
||
|
||
| ilk dakikalardan itibaren çok çekişmeli ama zevk veren bi maçtı ve FENERBAHÇE yi canı gönülden kutluyorum bir GALATASARAYLI olarak | ||
|
||
fb li olmamama rağmen evde büyük bir coşkuyla kutladık yenmeyi evet tüm TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR ZAFER
bu hepimizin zaferi bence tebrikler (: |
||
|
||
helal ve tebrikler fenerbahce !! gurur duyduk ![]() (her ne kadar cimbomluda olsam )
|
||
|
||
| Ülke puanını düşünerek Her ne kadar takımın içinde 2-3 tane Türk oyuncu olsada Türk takımı diyerek desteğimizi esirgemedik..Başarının devamını dilerim..Bir zamanlar Galatasaray'ın yaptığını onların yapmasını isterim .. | ||
|
||
AVRUPA FATİHLİĞİ HANEDANINDAN ![]() I.GALATASARAYIN OĞLU II.FENERBAHÇE'YE TEBRİKLER
|
||
|
||
fb li olmamama rağmen evde büyük bir coşkuyla kutladık yenmeyi evet tüm TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR ZAFER bu hepimizin zaferi bence tebrikler (:bende tebrik ederim.. helal olsun.. ama acikcasi simdilik bir zafer göremiyorum ortada.. tamam ceyrek finale cikmak cidden iyi.. ama ben eger o kupayi müzelerine götürebilirlerse buna zafer derim.. |
||
|
||
| Şampiyonlar Liginde 1 Galatasaray 1 de Göztepe yarı finale çıkma başarısı göstermiştir. 3.cüncü Fenerbahçe olur inşallah. |
||
|
||
dün geceki galibiyetle bizi sokaklara döken FENERBAHÇE ye CİMBOM daş ça teşekkürler...
|
||
|
||
Şampiyonlar Liginde 1 Galatasaray 1 de Göztepe yarı finale çıkma başarısı göstermiştir. sampiyonlar liginde gs yari finali cikmismiydi ben ceyrek finalde takilmislardi diye biliyordum?
3.cüncü Fenerbahçe olur inşallah. |
||
|
||
fb li olmamama rağmen evde büyük bir coşkuyla kutladık yenmeyi evet tüm TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR ZAFER bu hepimizin zaferi bence tebrikler (: |
||