|
||
| çok kıskanılıyoruz ya. | ||
|
||
| yeni bir tarih yazıldı. sevilla maçının öyküsü asla unutulmaz ya. volkan son penaltıyı kurtardığı anda gözlerim doldu sevinç gözyaşlarımı tutamadım. sürekli elenecez gözüyle maçları beklerdim ama artık yarı final'e çıkacağız diye düşünüyorum. | ||
|
||
süper bi maçtı ya..sadece 60. dakikadan sonrasını izledim ben 90 a kadar..uzatmalarda yattım uyudum ne yalan diyim fener gol yer diye düşündüm ama yememiş kardeşim üstüme zıpladı kalk abla penaltılar diye kalktım izledim ve harikaydı tek kelimeyle muhteşemdi ya..volkan tarih yazdı..bütün fenerbahçeli kardeşlerimi tebrik ediyorum.. ![]() |
||
|
||
YAA BELKİ GEÇER
|
||
|
||
geçemez bir sürü güçlü rakip var çok zor
|
||
|
||
bence geçer..buraya kadar geldikten sonra.. ![]() ki özellikle sevilla gibi bi takımı kendi evine gömüp fatihasını okuyup geldikten sonra bence futbolcularımızın kendine güveni artmıştır..
|
||
|
||
| FB LİSİN GALİBA YAA BENCEDE BU KADAR GELDİKTEN SONRA GURUR MESELESİ YAPAR.AMA YİNEDE ÇOK ZOR | ||
|
||
| Fenerbahçe Adama Bikini Giydirir! Fenerbahçemizin yükselen başarısını hazmedemeyen bazı beyinler, Sevilla maçı öncesi avantajlı olmasına rağmen takımımızı adeta küçümseme yarışına girdi! Rakibin İstanbul`daki maça kadar dünya sıralamasında birinci iken, Fenerbahçemizin galibiyetiyle sıralamadaki yerini kaybederek üçüncülüğe düşmesi unutulmuş, 90.dakika boyunca kora kor mücadelesine leke sürülmeye çalışılmış, pervasızca yapılan yorumlarla ahkâm kesmişlerdi. Hatta işi öylesine ilerlettiler ki, "Fenerbahçe bu turu geçsin, programa bikini ile çıkarım" diyenler oldu! İslâm Çupi`nin "Bu formayla dalga geçilmez" sözünü hatırlatıyor, Fenerbahçe adama bikini giydirir diyoruz! Haydi beyler(!) sözünüzü tutun! Bikinili halinizi bekliyoruz...! |
||
|
||
manchester united gelsin haha
|
||
|
||
FB LİSİN GALİBA YAA BENCEDE BU KADAR GELDİKTEN SONRA GURUR MESELESİ YAPAR.AMA YİNEDE ÇOK ZOR zoru başarmak önemlidir..ben güveniyorum takımıma..fb liyim..ölümüne hemde..manchester united gelsin haha ah gelsinler seve seve onlarıda gömeriz... ![]() siz dert etmeyin kendinize.ahaha..
|
||
|
||
| geçer demek geliyor içimden. | ||
|
||
| Porto-shalke takımlarından gelirse turu geçer..bu 2 takım hariçinde kim gelirse gelsin turu geçemeyek.tahminim barcelona gelir. | ||
|
||
Kusura bakmayın ama benim için değil ben açıkçası hiç sevinmedim hatta üzüldüm bile şimdi diyeceksiniz sen ne biçim Türksün bunun Türklükle bi ilgisi yok futbolu siyasete karıştırmayalım ben zamanında Beşiktaşlı olmama rağmen Galatasaray UEFA'yı ve Süper Kupa'yı aldığı zaman inanın havalara uçmuştum ama fener için aynı şeyi söyleyemeceğim.Çünkü feneri desteklemiyorum ama kutlarız da tabi o kadar da değil.
|
||
|
||
Bir Bjk'li olarak Fnerbahceyi tbrik ederim yolunda basarılar dilerim
|
||
|
||
Ben Manchester Unıted takımın gelmesini isterim. Varsa diger takımlarda olabilirler...
|
||