|
||
of ya yenildik,3. golümüze süre yetmedi
|
||
|
||
| Atletico Madrid :4 Kayseri Erciyesspor :0 Fc Sion :3 Galatasaray :2 maçlar sona erdi... |
||
|
||
| tamam kayseri erciyesten böyle bir skor bekliyordum ama galatasaray nasıl olur siona yenilir anlamış degilim gs turu geçer ama deplasmanda en kötü bir beraberlik bile ülke puanı açısından çok önemliydi. | ||
|
||
| 02 Ekim 2007: CSKA Moskova-Fenerbahçe 03 Ekim 2007: Beşiktaş-Porto fenerbahçemizden yeni bir zafer dahda bekliyorum beşiktaşı hiç bilmiyorum o maç ne olur yorum yapamıyacagım. |
||
|
||
02 Ekim 2007: CSKA Moskova-Fenerbahçe bende fenerbahçe den yeni bir zafer bekliyorum inş. yenicez. beşiktaş ta inş. yener
03 Ekim 2007: Beşiktaş-Porto fenerbahçemizden yeni bir zafer dahda bekliyorum beşiktaşı hiç bilmiyorum o maç ne olur yorum yapamıyacagım. |
||
|
||
| Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında oynanacak maçların programı şöyle: 2 EKİM SALI E)Lyon 21:45 Rangers E)Stuttgart 21:45 Barcelona F)Man. United 21:45 Roma F)Dynamo Kyiv 21:45 Sporting G)CSKA Moskva 19:30 Fenerbahçe G)Inter Milan 21:45 PSV Eindhoven H)Steaua Bükreş 21:45 Arsenal H)Sevilla 21:45 Slavia Prag 3 EKİM ÇARŞAMBA A)Liverpool 21:45 Marseille A)Beşiktaş 21:45 Porto B)Valencia 21:45 Chelsea B)Rosenborg 21:45 Schalke C)Lazio 21:45 Real Madrid C)Werder Bremen 21:45 Olympiacos D)Celtic 21:45 Milan D)Benfica 21:45 Shakhtar şampiyonlar liginde bu haftaki maçlar türk takımlarına başarılar dileklerimi sunarım. |
||
|
||
| off yarınki maça şimdiden heyecan yaptımm ne olacak chelseamin hali gerçi bu yeni teknik direktörle hiçbir şey olmaz ahh ahh yolladılar bitanecik mourinhomu yaa off yaa bir de milan ve liverpool maçı var gerrardım alonsom garciam crouchum kuyt'ım... ne yapacaklar acaba iddia mı oynasam??off güvenemiyorum kiii bugünün maçları da güzel ya manchester filan ama zorunlu olarak fenerbahçe maçını izleyeceğim artık.bakalım ne olacak nasıl bir maç olacak |
||
|
||
| bugün FENERBAHÇE NİN maçı var. maçı heyecanla bekliyorum. inş. yenicez... | ||
|
||
şu an maçın saatini bekliyorum bugün kanaryamdan yeni bir zafer daha bekliyoruz inşallah alıcagız maçı.
|
||
|
||
maç başlıyor fenerbahçemize başarılar diliyor yeni bir zafer dilegiyle.
|
||
|
||
| gerci gs- sion macinda hic bir fenerli bize basarilar dilemedi ama yinede bir gs'li olarak fb'ye basarilar dilerim... umarim iyi bir sonuc elde EDERIZ.. | ||
|
||
| gol gol gol alex attı fener 1-0 önde | ||
|
||
gol gol gol alex attı fener 1-0 önde ilk yarı bitti. 1-0 inş. ikinci yarıdada gol atıcaz..
|
||
|
||
gol gol gol alex attı fener 1-0 önde ilk yarı bitti. 1-0 inş. ikinci yarıdada gol atıcaz.. ![]() |
||
|
||
gol gol gol alex attı fener 1-0 önde ilk yarı bitti. 1-0 inş. ikinci yarıdada gol atıcaz.. ![]() gelecek inş. bekle
|
||