|
||
| denizcim fenerbahçe'nin kadıköydeki maçına bekleriz senii:) fenerbahçemize ne kdr sempatin olduğunu biliyorum.. | ||
|
||
Oooo gelmez miyim İstanbul'a geldim de o kaldı zaten ![]() Gidilecek daha güzel maçlar var ![]() Keşke yine kupa finali İstanbul'da olsaydı
|
||
|
||
Oooo gelmez miyim İstanbul'a geldim de o kaldı zaten ![]() Gidilecek daha güzel maçlar var ![]() Keşke yine kupa finali İstanbul'da olsaydı ![]() uefa kupası 2009 finali Kadıköy Ş.Saraçoğlu Stadında... |
||
|
||
| şuanda fenerbahçenin rakiplerinden sonuncusu belli oluyor.liverpoll olacak bence onu seyretmekteyim. | ||
|
||
şuanda fenerbahçenin rakiplerinden sonuncusu belli oluyor.liverpoll olacak bence onu seyretmekteyim. İnter : 0-1 : Liverpool Maç sonucu.... You'll never walk alone GOL : Torres |
||
|
||
| liverpool çıkabilir bize kuralar 14 martta saat 14.00te belli olacak. | ||
|
||
Kupa Barcelona nındır.Ronaldinho nun eski formuna kavuşması,Messi ve Henry ninde coşmasıyla krallar tekrar alırlar kupayı. beşiktaşlısın galiba. sizin kadar rezil etmeyiz rahat olFener e gelince...Liverpool la karşılaşmasını isterim.Hızlı ve Atak futbol a ne kadar dayanabileceklerini görmek istiyorum. Ama balıkbahçe gider Schalke yi çeker... şundan eminim ki; nasıl bursa, büyükşehir belediye bizi yeniyorsa barcelona liverpool yada diğerlerini saraçoğlunda yenmemiz sürpriz olmaz. ama deplasman için kadromuz fazla yeterli değil balım ''0'' çektiğinizi unutmayın...Türkiyenin en utanç tablosu o dur.Manchester dan da 6 Yediğinizide Unutmayın... Beşiktaş,İnönü cehenneminde Liverpool ve Olimpik Marsilya yı yendi...Bırak da Liverpool dan 8 yesin,rakip sahada...Fenerin Espanyoldan 14 yediği seneleride bilirim ben ![]() |
||
|
||
| maçımız belli olsun da fan olarak stadda buluşma yapalım:)) şimdiden kendimizi hazırladık ;kesin gelmeyi düşünenler var mı? |
||
|
||
| Fenerbahçe çeyrek finale değil bence bu hırsla giderse finale kadar çıkar | ||
|
||
| fenerbahçenin buraya kadar gelmesi bile hata.. Çünkü bu ligde kıdemliler varken fenerin şansı yok bence. Tamam sevilla yı elemesi güzel ama çeyrek finali geçmesi imkansız ve ötesi....
|
||
|
||
| şampiyonlar ligi ve uefa konusu içersine taşınmıştır.. | ||
|
||
| Eşleşmeler bugün saat 14.00 de | ||
|
||
![]() ![]() GERİ SAYIM BAŞLADI! Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi bugün 14.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kura çekimi ile belli olacak. Bu büyük heyecanı gün boyunca tüm ayrıntılarıyla ve kura anında CANLI aktaracağız. Fenerbahçe M.United, Liverpool, Roma, Schalke, Chelsea, Barcelona, Arsenal takımlarından biriyle eşleşecek. Çeyrek final ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanşlar ise 8-9 Nisan'da oynanacak. Kupada yarı finalde ilk maçlar 22-23 Nisan'da, rövanşları ise 29-30 Nisan'da yapılacak. Final maçı ise 21 Mayıs'ta Rusya'nın başkenti Moskova'daki Luzhniki Stadı'nda oynanacak. Bu büyük heyecanda birlikte olalım! Sporx kura çekimini yine en hızlı bir şekilde an be an güncellenen sayfalarıyla sizlere yansıtıacak. Yüzbinlerce kişi bu heyecanı Sporx'ten takip edecek... Öte yandan Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekiminin ardından, yarın aynı yerde TSİ 15.00'de, UEFA Kupası çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi de gerçekleştirilecek. |
||
|
||
yaa okulda olacağım ben ama haksızlık buu..!! ![]() ziya senden anında yayın bekliyorum..
|
||
|
||
%25 ingiliz
|
||