|
||
Ona bakarsak Galatasaray,Real Madrid gibi bir takımı en güçlü zamanında 3-2 yendi.Şimdi oturup şu şundan bu kadar gol yemişti,şuna şu kadar atmıştı tartışması mı yapacağız?Bence de o konulara hiç girmeyelim çünkü başından sonu belli ![]() Keşke Barcelona ya da Liverpool çıksa diyordum ama neyse Chelsea de süper oldu Heyecanla bekliyorum maç gününü |
||
|
||
gs lilerin cogunlukta olmasi Chelsea nin fb icin 10 numara büyük oldugu gercegini degistirmiyor
|
||
|
||
burada da GS'lilar cogunlukta : ama bence Gs'lilar hic konusmasin : B.Leverkisen'e 5-1 yenilen takim : di mi ? Kaka'ya sormuşlar : fenerbahçe'yi tanıyor musun ? Kaka demiş ki : Galatasaray'da mı oynuyor
|
||
|
||
burada da GS'lilar cogunlukta : ama bence Gs'lilar hic konusmasin : B.Leverkisen'e 5-1 yenilen takim : di mi ? Kaka'ya sormuşlar : fenerbahçe'yi tanıyor musun ? Kaka demiş ki : Galatasaray'da mı oynuyor ![]()
|
||
|
||
![]() |
||
|
||
burada da GS'lilar cogunlukta : ama bence Gs'lilar hic konusmasin : B.Leverkisen'e 5-1 yenilen takim : di mi ? Kaka'ya sormuşlar : fenerbahçe'yi tanıyor musun ? Kaka demiş ki : Galatasaray'da mı oynuyor ![]() ![]() neden se hiç şaşırmadım. Fenerbahçe mi yenilir mi? ben acısız yemem |
||
|
||
burada da GS'lilar cogunlukta : ama bence Gs'lilar hic konusmasin : B.Leverkisen'e 5-1 yenilen takim : di mi ? Kaka'ya sormuşlar : fenerbahçe'yi tanıyor musun ? Kaka demiş ki : Galatasaray'da mı oynuyor ![]() ![]() neden se hiç şaşırmadım. Fenerbahçe mi yenilir mi? ben acısız yemem
|
||
|
||
kupa barcelonanın bence. Tabiki barca alicak bu kupayi..
|
||
|
||
Liverpool ya da Chelsea alsın ![]() Ronaldinho'nun sırıtışını çekemem
|
||
|
||
Geber Deniz.. ![]() Barca Barca Barca.. Kupayi kaldirdiktan sonra görüceksiniz siz..
|
||
|
||
Aman alın be kupayı Biz tokuz öyle kupalara ![]() bkz:fakir ama gururlu genç |
||
|
||
Geber Deniz.. Rumeysa ilk defa haklısın.tebrik ederim...
![]() Barca Barca Barca.. Kupayi kaldirdiktan sonra görüceksiniz siz.. ![]() |
||
|
||
bence roma alsin ya hic almamis bide onlar alsin yazik
|
||
|
||
gs li olarak fenerin geçecegini düşünüyorum. ama yarı finali geçmesi imkansız tabi liverpool-arsenal macında takımların yarısı sakatlanmazsa
|
||
|
||
| Chelsea Fenerbahçe yi zorlucak ama ben Fenerbahçeme güveniyorum. | ||