|
||
| Hadi bakalım hayırlısı | ||
|
||
Chelsea Fenerbahçe yi zorlucak ama ben Fenerbahçeme güveniyorum. kesinlikle güveniyoruz.chelsea güçlü takım ama fenerbahçe'm istese onları da yener.
|
||
|
||
| Evet zaten Zico da Chelsa gelsin istiyormuş =) | ||
|
||
| şöyle bir durumda Chelsea taraftarlığı yapıyorsunuz yazıklar olsun. yani kendinizi küçültmeyin bu kadar | ||
|
||
şöyle bir durumda Chelsea taraftarlığı yapıyorsunuz yazıklar olsun. yani kendinizi küçültmeyin bu kadar Kendimizi kücültüp kücültmemekle sana sorucak degiliz, bunu da sen bilicek degilsin.. Besiktasin Liverpool dan sekiz gol yediginde dalga gecen Fenerlileride biliyorum ben.. Sevip sevmemek, destekliyip desteklememek bize kalmis birsey.. Merak ediyorum acaba Besiktas yada Galatasaray avrupada mac oynadiginda kac Fenerli destekledi.. Her zaman ki gibi kendinizi sütten cikmis ak kasik konumuna getirmeye calismayin.. Böyle olmadigini hepimiz biliyoruz.. |
||
|
||
şöyle bir durumda Chelsea taraftarlığı yapıyorsunuz yazıklar olsun. yani kendinizi küçültmeyin bu kadar Kendimizi kücültüp kücültmemekle sana sorucak degiliz, bunu da sen bilicek degilsin.. Besiktasin Liverpool dan sekiz gol yediginde dalga gecen Fenerlileride biliyorum ben.. Sevip sevmemek, destekliyip desteklememek bize kalmis birsey.. Merak ediyorum acaba Besiktas yada Galatasaray avrupada mac oynadiginda kac Fenerli destekledi.. Her zaman ki gibi kendinizi sütten cikmis ak kasik konumuna getirmeye calismayin.. Böyle olmadigini hepimiz biliyoruz.. Kim tutar seni Rumeysa arkadayız..
|
||
|
||
şöyle bir durumda Chelsea taraftarlığı yapıyorsunuz yazıklar olsun. yani kendinizi küçültmeyin bu kadar Kendimizi kücültüp kücültmemekle sana sorucak degiliz, bunu da sen bilicek degilsin.. Besiktasin Liverpool dan sekiz gol yediginde dalga gecen Fenerlileride biliyorum ben.. Sevip sevmemek, destekliyip desteklememek bize kalmis birsey.. Merak ediyorum acaba Besiktas yada Galatasaray avrupada mac oynadiginda kac Fenerli destekledi.. Her zaman ki gibi kendinizi sütten cikmis ak kasik konumuna getirmeye calismayin.. Böyle olmadigini hepimiz biliyoruz.. |
||
|
||
Evet Chelsea'yi fener maçı oynamadan yıllar önce de destekliyordum.Bu maçta da canı gönülden destekliyorum.Küçüldüm!,mutluyum ![]() Dediğim gibi sırf milliyeti yüzünden bir takımı destekleyip desteklememeye karar verecek değiliz.Kendi tercihimizdir.Kimsenin bizim tercihimize laf söylemeye de hakkı yoktur.
|
||
|
||
burada da GS'lilar cogunlukta : ama bence Gs'lilar hic konusmasin : B.Leverkisen'e 5-1 yenilen takim : di mi ? Kaka'ya sormuşlar : fenerbahçe'yi tanıyor musun ? Kaka demiş ki : Galatasaray'da mı oynuyor ![]() yani nerdende buluruz böyle şeyleri ![]() cimbom daş aklı işte
|
||
|
||
| shalke yi isterdim ama olmadı sonra chelsea istiyordum inanıyorum geçecez biz yani artık Fenerbahçe o güveni veri bize o yüzden sonuna kadar gideceğimize inanıyorum olur yada olmaz ama o güven var bende su anda... | ||
|
||
Yorumlar dönüp dönüp başa geliyor...illa kocaman yazacaz ![]() BEN YANİ KİŞİSEL OLARAK " FENERBAHÇE TAKIMINI DESTEKLEMEM" NEDEN DESTEKLEMEDİ Mİ YAZDIM..ALINTI YAPMAYA GEREK YOK BENİ
|
||
|
||
| 1 nisan Salı Roma-Manchester United Schalke-Barcelona |
||
|
||
![]() Çarşamba günü stadımızda oynayacağımız maçtan bir gün önce her iki takımın antrenman ve basın toplantı programı şöyledir. Fenerbahçe -1 Nisan 2008 Salı günü Saat 15.30 Basın toplantısı ( Şükrü Saracoğlu Stadyumu- 17.00 Antrenman Samandıra Kamp Tesisleri- (15 dakika basına açık) Chelsea aynı gün 17.30 Basın toplantısı- 18.00 Antrenman. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu (15 dakika basına açık) |
||
|
||
| başarılar diliyorum. | ||
|
||
Takımım Chelsea başarılar.
|
||