|
||
roma ilk yarı çok baskın oynadı ama golü attık(manchester united) ![]() scholes'un ortasına kafayı vuran ronaldı oldu ![]() rooney attı 2-0 |
||
|
||
sopcast playerdan Channel - 22260 kanalından manchester united-roma maçını izliyebilirsiniz italyanca
|
||
|
||
| manchester united-roma maçının galibi fener -chelsea galibiyle oynuyor değil mi ? chelseanin rakibi belli oluyor galiba f.b bizi yanıltsın !
|
||
|
||
| bu sene ingilterenin gibi kupa (büyük konuştum:D) bitti,ingiltereye rahatladı manchester united. |
||
|
||
manchester united-roma maçının galibi fener -chelsea galibiyle oynuyor değil mi ? chelseanin rakibi belli oluyor galiba f.b bizi yanıltsın ! manchester united-roma maçının galibi Shalke-Barcelona ile ... Fener-Chelsea turu geçen arsenal-liverpool ile . ..
|
||
|
||
| Schalke 0-1 Barcelona maç bitti. Schalke güzel oynadı ama bi gol atamadı. | ||
|
||
schalke'nin buraya nasıl geldiği de belliydi. barcelona kesin çıkacak zaten
|
||
|
||
| bir kez daha haykırmak istiyorum.liverpool çok ama çok önem veriyor şampiyonlar ligine bu yüzden en büyük favori onlar hazır milanda yok iken bu kupayı gene müzelerine götürürler. | ||
|
||
| benim tek korkum fenerbahçe'nin rakibinin manchester ya da liverpol olması. oynadıkları futbola ayak uydurmamız hakkaten zor. ama chelsea'yi eleyip yarı finalde arsenalle karşılaşırsak finale çıkabiliriz diye düşünüyorum. | ||
|
||
![]() Teknik Direktörümüz Zico, Fenerbahçe'nin bulunduğu noktaya çalışarak ve hak ederek geldiğini vurgulayarak, şu ana kadar yaptıklarının bundan sonra yapacaklarının da bir göstergesi olduğunu söyledi. Felsefesinin güzel futbol ve gol olduğunu belirten Zico, yarınki maçta da sürekli golü düşüneceklerini belirtti. Chelsea'nın iyi bir defansı Fenerbahçe'nin de etkili bir forvet hattı bulunduğunu belirten Zico, maçın, etkili defansla etkili forvet arasında geçecek bir maç olacağını ifade etti. Kadro konusunda da bilgiler veren Zico, Roberto Carlos'un durumunun son antrenmanda belli olacağını da söyledi. Teknik Direktörümüz Zico, Chelsea maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında söze "Fenerbahçe olarak bu maça hazırız. Bu noktaya çalışarak, mücadele ederek ve hak ederek geldik. Şu ana kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın göstergesidir. Yarınki maçta her dakika golü düşüneceğiz. Rakibimize saygımız sonsuz. Chelsea, daha önce oynadığımız Inter takımı gibi uluslar arası çapta kaletili ve bir çok ülke milli takımında oynayan oyunculara sahip. Daha önceki rakiplerimize karşı gösterdiğimiz oyunu yarın da göstereceğiz" diyerek başladı CHELSEA SARACOĞLU'NDA NEYLE KARŞILAŞACAK? Zico; Saracoğlu'nda Chelsea'lı futbolcu ve taraftarları yarın nasıl bir atmosferin bekleyeceği konusundaki bir soruya ise, "Bu Fenerbahçe'de görmeye alışkın olduğumuz bir atmosfer olacak. Chelseali futbolcu ve taraftarlar, takımını seven, galibiyet için onu destekleyen ve şevk veren bir taraftar ve atmosferle karşılaşacaklar" dedi. ![]() FELSEFEM DEĞİŞMEDİ: GOL Felsefesinin gol ve güzel futbol olduğunu söyleyen Zico, "Benin futbol felsefemde, futbolculuk yaptığım zaman da, teknik direktörlük yaptığım zaman da tek değişmeyen gerçek goldür. Temiz futbol, göze hoş gelen futbol ve gol. Teknik direktörlüğümde de futbolculuğum gibi bunu yapmaya çalışıyorum" diye konuştu. ETKİLİ DEFANS- ETKİLİ FORVET MAÇI OLACAK Rakip Chelsea'yi değerlendiren Zico, "Chelsea beğendiğim bir takım. Kadrosunda çeşitli milli takımlarda oynayan kaliteli futbolcular var. Chelsea bu tip noktalara gelmeye alışkın bir takım. İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk yakalamış, şampiyonluğa oynayan, kupa kazanmış bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeler ve buraya kadar yenilgileri yok. Chelsea dikkat edilmesi gereken bir takım" diye konuştu. Zico, yarınki maçın gidişatı hakkında ise, "Chelsea, defansı çok kuvvetli, özellikle deplasmanlarda çok az gol yiyen bir takım. Ancak bizim de etkili bir forvetimiz var. Etkili defansla, etkili bir forvet takımının karşılaşması olacak. Umarım kazanan biz oluruz" diye konuştu. ÖNDER VE DEIVID OYNAYACAK Fenerbahçe'nin yarınki maçta sahaya süreceği on bir hakkında da bilgiler veren Zico, daha önlerinde yapacakları bir antrenman olmasına rağmen, kafasındaki on birin Beşiktaş maçındaki on bir olduğunu, bu maçtan farklı olarak Kazım'ın yerine Deivid, cezalı Gökhan'ın yerine de Önder'in oynayacağını söyledi. Roberto Carlos konusunda son kararı henüz vermediğini belirten Zico, "Bugün kendisiyle konuşacağım. Yapacağımız antrenmandan sonra bu konu netlik kazanacak. Roberto Carlos 4 gündür takımla birlikte çalışıyor. Her geçen gün ritmini artırıyor. Ancak bana göre 90 dakikayı çıkaracak kondisyonu henüz yok. Maça onunla başlayıp, ilerleyen dakikalarda çıkarmak zorunda kalırsak, bu boşu boşuna yapılmış bir değişiklik hakkı olur. Roberto Carlos şu anda 90 dakika oynayabilecek kondisyonda değil" diye konuştu. KEZMAN ÇOK ETKİLİ Zico Kezman konusunda ise, "Kezman ceza sahası içinde varlığı önemli olan bir oyuncu. Arkadaşlarına boş alan yaratan, 90 dakika mücadele eden, bir oyuncu. Onun karakteri bizim oyun karakterimize uyuyor. Sürekli hareketli olan, ceza alanında çok etkili olan bir oyuncu" diye konuştu. ANELKA KALİTELİ Zico Anelka hakkında ise, "Anelka harika bir forvet. Ben onun takımımda kalmasını çok istemiştim. Zaten şu anda bulunduğu nokta da bu kalitesini kanıtlıyor. Ben onun takımda kalması isterdim, ancak Anelka Fenerbahçe'den ayrılmak istedi. Şu an için Fenerbahçe de Anelka da memnun. Ama onun kaliteli bir oyuncu olduğu da yadsınamaz bir gerçek" diye konuştu. MÜCADELE EDEN KAZANIR Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale hak ederek, çalışarak ve mücadele ederek geldiklerini yineleyen Zico, Fenerbahçe'nin geçmişteki maçlarına bakıldığında, saha içinde gösterdiği mücadelenin bu noktaya gelmesindeki en önemli etken olduğunu belirtti. Günümüz futbolunda mücadele gücünün önemine dikkat çeken Zico, "Günümüz futboluna baktığımızda, herkes herkesin hakkında bilgi sahibidir. Sizin isminiz, formanız, geçmişteki başarılarınız işe yaramayabilir. Önemli olan saha içindeki mücadelenizdir" diye konuştu.Zico, Fenerbahçe'nin son yıllarda yenilendiğini, çalıştığını ve kadrosunu güçlendirdiğini belirterek, "Hangi noktaya geldiğimizi Chelsea maçında daha iyi anlayacağız" diyerek sözlerini tamamladı. ![]() ÖZGÜVENİMİZ VAR Zico ile birlikte basın toplantısına katılan oyuncularımızdan Uğur Boral ise, Fenerbahçe'nin tarihinin en önemli maçına çıktığını ve gerekli özgüvene sahip olduklarını söyledi. Uğur Boral, "Tarihimizin en önemli maçına çıkıyoruz. Teknik kadro, futbolcular, yönetim ve taraftar bunun bilincinde. Bu bilinçle sahaya çıkacağız ve bu bizim konsantrasyonumuzu en üst seviyeye çıkartacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Chelsea kadro olarak iyi bir ekip, Rakibimize saygı duyuyoruz. Ama bence rakibimizi de bize saygı duymalı. Dersimize iyi çalıştık. Tabii ki önlemler alacağız ama kendi oyunumuzu da oynayacağız. Rakibin bireysel olarak iyi oyuncuları var. Bizde de iyi oyuncular var. Biz de dünyaca saygı duyulan bir ekibiz. Sahaya çıktığımızda üstün gelen taraf biz olacağız. Yarınki maçı gol yemeden bitirirsek, 1-0 bile olsa bizim için büyük bir avantaj diye düşünüyorum. Yemeden 1 gol atabilirsek bizim için büyük av avantaj olacaktır. Çünkü bizde de Avrupa tecrübesi var. Şu anda takımın özgüveni yerinde. Kendimiden örnek verecek olursam; ben bu maçta kendime Sevilla maçı öncesine oranla daha fazla güveniyorum. Bu maçı kazanacağımıza daha çok inanıyorum. Takımımız bu özgüveni edinmiştir. Koşan ve mücadele eden takımlar başarılı oluyor. Bizler de daha önceki maçlarda olduğu gibi mücadele edeceğiz. Finale kadar gidebileceğimizi düşünüyorum. Bu konuda ümitliyim. Final bizden uzak değil" diye konuştu. |
||
|
||
benim tek korkum fenerbahçe'nin rakibinin manchester ya da liverpol olması. oynadıkları futbola ayak uydurmamız hakkaten zor. ama chelsea'yi eleyip yarı finalde arsenalle karşılaşırsak finale çıkabiliriz diye düşünüyorum. önce Chelsea ... uzakları boşverin..
|
||
|
||
Chelsea maçında Carlos yokmuş bu kötü oldu işte. inş. diğer futbolcularımız onun yokluğunu aratmaz.
|
||
|
||
benim tek korkum fenerbahçe'nin rakibinin manchester ya da liverpol olması. oynadıkları futbola ayak uydurmamız hakkaten zor. ama chelsea'yi eleyip yarı finalde arsenalle karşılaşırsak finale çıkabiliriz diye düşünüyorum. önce Chelsea ... uzakları boşverin..uzaklara gideceğimize inanıyorum ama yarını bekleyelim
|
||
|
||
Chelsea maçında Carlos yokmuş bu kötü oldu işte. inş. diğer futbolcularımız onun yokluğunu aratmaz.carlos büyük ihtimalle ilk 18'de yer alacakmış. yarın kesin oynar |
||
|
||
Chelsea maçında Carlos yokmuş bu kötü oldu işte. inş. diğer futbolcularımız onun yokluğunu aratmaz.carlos büyük ihtimalle ilk 18'de yer alacakmış. yarın kesin oynar |
||