|
||
Mutluyuz,Gururluyuz..FENERBAHÇELİYİZ
|
||
|
||
| bazı arkadaşlar g.s daha önceden çeyrek finale kalamadı diye biliyor ... ama g.s şampiyonlar liginde daha önce çeyrek finale kalmıştı. hatta ilk maçı (real madrid) 3-2 almıştık bizde tıpkı f.b gibi f.b nin rövanş maçı g.s nin kine benzememesi dileğimle .saygılar
|
||
|
||
Mutluyuz,Gururluyuz..FENERBAHÇELİYİZ kesinlikle gururluyuz!!!yenmemize üzülenlere yazık. ![]()
|
||
|
||
bazı arkadaşlar g.s daha önceden çeyrek finale kalamadı diye biliyor ... arkadaşım galatasaray 3 kez çeyrek final, 1 kezde ŞAMPİYONLAR LİGİNDE yarı final oynamıştır. ama g.s şampiyonlar liginde daha önce çeyrek finale kalmıştı. hatta ilk maçı (real madrid) 3-2 almıştık bizde tıpkı f.b gibi f.b nin rövanş maçı g.s nin kine benzememesi dileğimle .saygılar
|
||
|
||
| ŞAMPİYONLAR LİGİ formatında sadece 1 kez çeyrek final oynadı . | ||
|
||
| KADIKÖY cehennemi ne chelsea dayanamadı umarım londra da geçeriz turu.. | ||
|
||
cimbomluyum ama fenerbahceli arkadaslari tebrik ediyorum bence büyük basari herkese nasip olmaz
|
||
|
||
cimbomluyum ama fenerbahceli arkadaslari tebrik ediyorum bence büyük basari herkese nasip olmaz bende bjk liyim ve içimden diyorumki '' büyük takımmış helal olsun !! ''
![]() |
||
|
||
Galatasaraylı olmama rağmen..Fenerbahçe formam olsun,okula öyle giderdim (itiraf ettim oh be )Çünkü cimbomumun bana yaşatamadığı sevinci,Fenerbahçe yaşattı...Helal olsun. |
||
|
||
Galatasaraylı olmama rağmen..Fenerbahçe formam olsun,okula öyle giderdim (itiraf ettim oh be )Çünkü cimbomumun bana yaşatamadığı sevinci,Fenerbahçe yaşattı...Helal olsun. Mervecim senin takiminda sana cok büyük bir sevinc yasatmisti, hemde Türkiyede ilk olarak.. Bunu bir kenara atma.. |
||
|
||
inşallah seneye sadece fener degil, 2 yada 3 takımımız birden çeyrek final görür. gerçi şampiyonlar ligine sadece 2 takım gidebiliyor ama olsun
|
||
|
||
![]() Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Chelsea ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz İstanbul'daki çalışmalarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. İdmana dün oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncularımız katılmazken antrenman sağnak yağmur altında gerçekleştirildi. Oyuncularımız koşu, koordinasyon, istasyon çalışmasının ardından dar alanda kontrollü pasa yönelik çift kale maç yaptı. Mavi ve sarı takım olarak ikiye ayrılan oyuncularımız maçta 14-14 berabere kaldı. Teknik direktörümüz Zico'nun altın gole gidilmesini istemesi üzerine maç uzadı. Oyuncumuz Önder'in golü ile Mavi takım 15-14 karşılaşmayı önde tamamladı. İdmana Deniz dışında tüm oyuncularımız katıldı. Volkan özel antrenman yaptı Sahamızda oynadığımız Chelsea maçının ardından kasıklarında ağrı oluşan kalecimiz Volkan Demirel, takımdan ayrı olarak bir çalışma yaptı. Kalecimiz üst sahada kaleci antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde bir idman yaptı. Antrenman sonrasında doktorumuz Piyer Arzuman Volkan'ın Chelsea maçında oynaması konusunda hiçbir sakınca olmadığına dair teknik kadroya bilgi verdi. Takımımız yarın sabah saat 09.00'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Londra'ya gidecek. ![]()
|
||
|
||
Chelsea evinde 3-0 alır.
|
||
|
||
Fenerbahçe'ye 7.00 oran vermişler yaa.Chelsea'ye 1.25 Oynamaya değmez bu oranla ![]() Yarın yine bol kahkahalı bir akşam olacak.
|
||
|
||
Fenerbahçe'ye 7.00 oran vermişler yaa.Chelsea'ye 1.25 hiç katılmıyorum... turu atlayacağız..
Oynamaya değmez bu oranla ![]() Yarın yine bol kahkahalı bir akşam olacak. ![]() |
||