|
||
| İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU! Devler Ligi'nde Fenerbahçemizin bu gece Chelsea karşısında sahada yer alacağı 11'i belli oldu. Fenerbahçe'de bugün iki önemli değişiklik var. Grip olan Maldonado'nun yerine Selçuk, Kezman'ın yerine ise Semih Şentürk Chelsea karşısında ilk 11'de başlayacaklar. İşte Fenerbahçe'nin tarihi maç öncesi çok büyük ve olağandışı bir durum olmaz ise ilk 11'i; FENERBAHÇE: Volkan Gökhan Edu Lugano Vederson Deivid Maldonado Aurelio Uğur Alex Semih CHELSEA'NİN MUHTEMEL 11'İ Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı. Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 9 maçtır sahalardan uzak olan Cech'in hafta sonu yaptığı antrenman sırasında dudakları ve çenesinin yaralandığı ve pazar günü ameliyat olduğu bildirildi. Cech'in iyileşip, bir an önce yeşil sahalara dönmesini dileyen kulüp yetkilileri, yarınki maçta Cech'in yerine, yine İtalyan Carlo Cudicini'nin kaleyi koruyacağını kaydettiler. CHELSEA: Cudicini Terry Carvalho Ashley Cole Belletti Makelele Essien Joe Cole Lampard Drogba Anelka |
||
|
||
| maça semihle başlıyoruz. bu haber bana çok iyi geldi | ||
|
||
maça semihle başlıyoruz. bu haber bana çok iyi geldi aynen .........
|
||
|
||
| hep destek tam destek FENERBAHÇE... | ||
|
||
| herşeyi alex çözecek ve turu atlayacağız kesin gözüyle bakıyorum ben. iddaa tutarsa zengin olacağım.fenerbahçeye direkt bastım 7,00 oran var ortada... |
||
|
||
herşeyi alex çözecek ve turu atlayacağız kesin gözüyle bakıyorum ben. iddaa tutarsa zengin olacağım.fenerbahçeye direkt bastım 7,00 oran var ortada... göreceğiz
|
||
|
||
| günün maçları Liverpol-Arsenal 21:45 Chelsea Fc-Fenerbahce Sk 21:45 |
||
|
||
| Anket Sonucu FB ÇEYREK FİNALİ GEÇER Mİ? Geçer %46,2 Geçemez %34,6 Kararsızım %19,2 toplam oy: 52 anket sonlandırılmıştır... "Fenerbahçe"mize başarılar... |
||
|
||
| Chelsea 1-0 Fenerbahce Dakika: 4 |
||
|
||
| hızlı bi gol oldu.devamı böyle olmaz umarım. | ||
|
||
Ballack yaa...Adamım yaa ![]() Coştu yine maçta... |
||
|
||
| ikinci devre atarız bir tane... | ||
|
||
| Chelsea cok ama coook kötü oynuyo | ||
|
||
Buraya kadar. Buyrun sevinin şimdi..
|
||
|
||
daha önceden demiştim ama yazmadım buraya. ''yenileceğiz!'' dedim ve çıktı. hehe! gitti karaborsadan alınan biletlere verilen 7500 ytl'ler
|
||