mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: 2007/08 Şampiyonlar Ligi/Uefa Kupası

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [ 49 ] 50 51 52 53

rumeysa 09.04.2008 13:28:50
Dün aksam ki macta Chelsea'nin cok iyi oynadigini düsünmüyorum.. Daha iyisini yapabilirlerdi ama buna ragmen kazandilar..

Heutaissy 09.04.2008 16:25:50
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar oynadığı 34 maçın 11'ini kazanarak yüzde 32.35'lik galibiyet oranı yakaladı. Toplamda 38 golle maç başına 1.11 gol atan sarı-lacivertli takım, bu iki istatistikte de Türk takımları arasında zirveye yerleşti.

Futbolda kulüpler bazında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek kazanma oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe oldu.

Sarı-lacivertliler bu sezonki çıkışlarıyla, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce mücadele etmiş diğer Türk takımları Beşiktaş ile Galatasaray'ı kazanma oranında geride bıraktı.

''Devler Ligi''nde bugüne dek toplam 34 maç yapan ve bunların 11'ini kazanan sarı-lacivertliler, maçlarının yüzde 32.35'ini kazanarak, Türk ekipleri içinde en yüksek kazanma oranına sahip takım olarak dikkat çekti.

Bu sezon 4. kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ise 24 karşılaşmada 7 galibiyet elde ederek, yüzde 29.16'lık galibiyet oranına sahip oldu ve ikinci sıraya oturdu.

Şampiyonlar Ligi'ne 10 kez katılan ve bu organizasyona en çok katılan Türk takımı unvanını açık ara elinde bulunduran Galatasaray ise, 74 maçta 19 galibiyetle, yüzde 25.67 galibiyet oranıyla Türk takımları içinde son sırada yer aldı.

Sarı-lacivertliler, 34 maçta 38 golle, maç başına 1.11 gol atarak Türk takımları içinde liderliği ele geçirirken, Galatasaray 74 maçta 73 golle maç başına 0.98, Beşiktaş ise 24 maçta 19 golle maç başına 0.79 gol atma oranı tutturdu.

Asi_GuzeL 09.04.2008 16:35:23
chelsea cok kötü oynamasina ragmen kazandi eski performanslari olsaydi fark atarlardida takimda ondan eser kalmamis bittik chelsea.
neyse ben liverpooluyum zaten Grin

*Pollyanna 09.04.2008 16:38:28
Ama şöyle bi'şey de yok mudur ? Bir takımın iyi oynayamamasını sağlamak diğer takımın elinde değil midir ?
Eğer karşılarında buna izin veren bir takım olsa Chelsea yine yapabileceğini yapardı (:

( Pınar sen liverpoollu ol bence de yoksa msnde melis işkencesine uğrayacaksın  Cheesy =P ) 

mvo_only4me 09.04.2008 16:42:08
oraya kadar gelmek bile cok güzel birsey, ne olursa olsun,  100: 0 kaybetseydik bile  HER ZAMAN HER YERDE ÖLÜMÜNE:

FENERBAHCE

bir_derdim_var 09.04.2008 16:59:18
Böylece uçan balon misali havalarda gezinen Fenerbahçede tek bir iğneyle patlamış oldu..
Bugün baya sessizdiler..
Gram üzülmedim desem yeridir Smiley

Let-Go 09.04.2008 18:44:08

Totti'siz Roma Old Trafford'da

Şampiyonlar Ligi'nde, Liverpool ve Chelsea'den sonra yarı finale yükselecek diğer iki takım Çarşamba günü yapılacak maçlardan sonra belli olacak. Barcelona, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Nou Camp'ta Schalke'yi konuk ederken, Manchester United, Şampiyonlar Ligi'ndeki 50. maçına çıkacak olan Roma'yı İngiltere'de ağırlayacak. Karşılaşmalar saat 21:45'te başlayacak.

MANCHESTER UNITED - ROMA

Premier Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırmızı Şeytanlar, ilk maçta deplasmanda Roma'yı 2-0 yenerek büyük avantaj sağlamıştı. Bu karşılaşma öncesi ev sahibi ekipte savunmada görev yapan Nemanja Vidic forma giyemeyecek. Haftasonunda Middlesbrough ile oynanan lig maçında sakatlanan Rio Ferdinand'ı durumu ise maç saatinde belli olacak.

Roma cephesindeyse, ilk maçta da forma giyemeyen Totti bu maçta da yok. Kaptan, bu önemli karşılaşmada takımını bir kez daha yalnız bırakacak. İlk maçta cezası sebebiyle forma giyemeyen Simone Perrotta bu maçta formasına kavuşacak.

Roma şanssızlığını yenemiyor

Avrupa Kupaları'nda bugüne kadar 5 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Manchester United 3 galibiyet alırken, 1 maç Roma'nın üstünlüğüyle tamamlandı. Diğer maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Old Trafford'da iki ekip arasında 2 Ekim 2007'de oynanan maç 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona ermişti. Ondan bir önceki kapışmada ise (10 Nisan 2007) Kırmızı Şeytanlar, Old Trafford'da rakibini 7-1 yenerek tarihe geçmişti. Bu skor, Roma'nın Avrupa Kupaları tarihinde aldığı en ağır skor olurken, Şampiyonlar Ligi eleme turunda alınan en farklı galibiyet olarak da tarihe geçmişti.

Kart sınırında olanlar

Ev sahibi ekipte Nani ve Patrice Evra, bu maçta sarı kart görmeleri halinde yarı final ilk maçında forma giyemeyecek. Roma'da ise Vucinic, Cassetti, Cicinho, De Rossi, Tonetto ve Mexes kart sınırında olan futbolcular.

100. maçları olacak...

Manchester United'ın tecrübeli kalecisi Edwin Van der Sar, oynaması halinde kariyerinin 100. Avrupa Kupası maçına çıkacak. Paul Scholes da eğer forma giyerse, takımı adına 100. Şampiyonlar Ligi maçını oynayacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester United: 1-Edwin Van der Sar, 3-Patrice Evra, 6-Wes Brown, 19-Gerard Pique, 22-John O'Shea, 18-Paul Scholes, 16-Michael Carrick, 17-Nani, 11-Ryan Giggs, 10-Wayne Rooney, 7-Cristiano Ronaldo

AS Roma: 32-Doni, 2-Christian Panucci, 5-Philippe Mexes, 4-Juan, 22-Max Tonetto, 11-Rodrigo Taddei, 7-David Pizarro, 16-Daniele De Rossi, 20-Simone Perrotta, 30 Mancini, 9-Mirko Vucinic.

Hakem: Tom Henning Ovrebo (Norveç)

Let-Go 09.04.2008 18:47:14

Nou Camp'ta nefes kesen heyecan
Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Barcelona evinde Schalke'yi ağırlıyor. Nou Camp Stadı'nda oynanacak ve Roberto Rosetti tarafından yönetilecek mücadele öncesi iki takımında ilk 11'leri belli oldu. İlk maçta Barcelona deplasmanda Messi'nin golüyle Schalke'yi 1-0 mağlup etmişti. Schalke'de milli futbsolcumuz Halil Altıntop ilk 11'de başlıyor.

Barcelona

1 Valdés   
11 Zambrotta G.     
5 Puyol     
3 Gaby Milito     
22 Abidal É.     
24 Touré Y.   
6 Xavi   
8 Iniesta   
14 Henry T.   
27 Bojan Krkic   
9 Eto'o 

Schalke

1 Neuer M. 
18 Rafinha     
20 Krstajic M.     
5 Bordon M.     
2 Westermann H.     
8 Ernst F.   
13 Jones J.   
14 Asamoah G.   
24 Pander C.     
19 Altintop H.   
22 Kuranyi K. 

immortal_deniz 10.04.2008 14:21:06
Yarı finaller süper oldu ya.Chelsea bu sene Liverpool'dan yarı finallerin intikamını alacak diye düşünüyorum.(İki takımı da çok seviyorum ama olsun ben yine de Chelsea'yi destekleyeceğim Cheesy)Man. Utd - Barcelona maçı çok da umurumda değil açıkçası Grin

Roma dün o penaltıyı minareci stilde kullanarak kendi pimini çekti.Zaten haketmiyordu yarı finali Roll Eyes

Böylece uçan balon misali havalarda gezinen Fenerbahçede tek bir iğneyle patlamış oldu..
Bugün baya sessizdiler..
Gram üzülmedim desem yeridir Smiley

Aynen Özge'm ya.Maç günü olası bir yenilgiyi altına sokacakları kılıfın astarını hazırlıyorlardı zaten.''Buraya kadar gelmek...'',''Chelsea zaten çok zengin o nedenle...'',''Hiç yenilmemiş takımı yendik ya...'',''Geçen hafta güleceklerini söyleyip gülemeyen arkadaşlar bugün da ağlamaya hazır olsunlar'' gibisinden başlayan konuşmalarıyla karşımda oturan yakın arkadaşlarım Çarşamba sabahı sanki hiç maç oynanmamış,Şampiyonlar Ligi diye bir olay ortada yokmuş gibi derin bir sessizlikteydiler.Hatta sessizlikte olmaları yetmedi bir de ben Chelsea'yi destekliyorum,maçtan bahsedip Chelsea formasıyla geziniyorum diye susturmaya çalıştılar.Ama olmadı Grin Grin Sanki maçı Fenerbahçe alsa kutlama yapmayacaklardı,sürekli maçı anlatıp formalarıyla ortada dolaşmayacaklardı.Tuttuğun takım maç kazandı diye sevinmekten doğal ne var?

Chelsea oynayamadı,Fener hiç hiç oynayamadı.Sonuçta da hakeden ve desteklediğim takım kazandı.Acayip mutluyum.Önümüzdeki maçlara bakıyorum Grin

miralay 10.04.2008 17:20:42
chelsea çarpmışa döndünüz Cheesy  yuvarlanıp ölücekmisiniz? Grin

Tanımladığın gibi olduğumuzu düşünmüyorum, ortada gerçekten " çarpılmış " bir durum yok.
Bence iki taraf da şahane oynamadı.

nasıl tanımladığım gibi olduğunu düşündüğün  umrunda gibi mi gözüküyorum Cool

miralay 10.04.2008 17:25:15
ne kadar komik. eğer her yenilen bir şey çarpmışa dönseydi ortada futbol denilen bişey kalmazdı. sen merak etme biz ne Chelsea çarpmasına döndük nede yuvarlancaz. öyle her yenilen birşey çarpmasına dönseydi ooooo işimiz vardı, neyse biz FENERBAHÇE mizi seviyoruz. biz yenildik ya sevinme sırası sende...

kupasız ama gururlu gençler
ya bir takım düşün ki
hem zengin
hem fenerli
hemi de kupasız!!!!!!!!!
şampiyonluğu izlettirmeyecek kadar fanatik bir fenerli anne ile ona nazaran daha ılımlı fenerli bir babanın holiganlık yapacak kadar fanatik galatasaraylı kızı olmama rağmen bende ister idim fener kupayı kapsın ama gelin görün ki üzüldüğümüde söyleyemiyeceğim Cheesy

tuğçee 10.04.2008 17:31:58
ne kadar komik. eğer her yenilen bir şey çarpmışa dönseydi ortada futbol denilen bişey kalmazdı. sen merak etme biz ne Chelsea çarpmasına döndük nede yuvarlancaz. öyle her yenilen birşey çarpmasına dönseydi ooooo işimiz vardı, neyse biz FENERBAHÇE mizi seviyoruz. biz yenildik ya sevinme sırası sende...

ya bir takım düşün ki
hem zengin
hem fenerli
hemi de kupasız!!!!!!!!!
şampiyonluğu izlettirmeyecek kadar fanatik bir fenerli anne ile ona nazaran daha ılımlı fenerli bir babanın holiganlık yapacak kadar fanatik galatasaraylı kızı olmama rağmen bende ister idim fener kupayı kapsın ama gelin görün ki üzüldüğümüde söyleyemiyeceğim Cheesy
zaten üzülmek zorunda değilsin ama kulladığın kelimeler ilede Fener i küçültmemen gerek. küçültüyorsanda bu senin seviyesizliğin. Fener in kupasının olup olmaması senin Fener i küçültmeni gerektirmez, dediğim gibi küçültüyosanda o senin seviyesizliğin.  aman neyse zaten senin düşüncelerinden banane.  neyse sonuçta biz Mor ve ötesi fanıyız, tartışamaya gerek yok!

miralay 10.04.2008 17:34:18

ya bir takım düşün ki
hem zengin
hem fenerli
hemi de kupasız!!!!!!!!!
zaten üzülmek zorunda değilsin ama kulladığın kelimeler ilede Fener i küçültmemen gerek. küçültüyorsanda bu senin seviyesizliğin. Fener in kupasının olup olmaması senin Fener i küçültmeni gerektirmez. aman neyse zaten senin düşüncelerinden banane.  neyse sonuçta biz Mor ve ötesi fanıyız, tartışamaya gerek yok!

'bu senin seviyesizliğin' bu ne demek Angry
,ortada kişiselleştirecek bir durum muvar çok ayıp Angry hayır yada böylelikle sizinde saygısızlık seviyesizliğinizi görmüş olduk tartışma uslubunu öğrende gel yavrum benim !biz mor ve ötesi fanıyız tartışmaya gerek yok' diyerek olmuyor bu işler...........

rumeysa 10.04.2008 17:36:18

ya bir takım düşün ki
hem zengin
hem fenerli
hemi de kupasız!!!!!!!!!
zaten üzülmek zorunda değilsin ama kulladığın kelimeler ilede Fener i küçültmemen gerek. küçültüyorsanda bu senin seviyesizliğin. Fener in kupasının olup olmaması senin Fener i küçültmeni gerektirmez, dediğim gibi küçültüyosanda o senin seviyesizliğin.  aman neyse zaten senin düşüncelerinden banane.  neyse sonuçta biz Mor ve ötesi fanıyız, tartışamaya gerek yok!

Acikcasi ben miralay'in yazdigi mesajda hic bir seviyesizlik oldugunu düsünmüyorum..
Dedigi gibi para var, taraftar var ama kupa yok..

bir_derdim_var 10.04.2008 17:36:54
Lütfen kelimelerinize dikkat edin.
Şuanlık mesajları silmiyorum tekrar ederse silinecektir..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [ 49 ] 50 51 52 53