mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: 2007/08 Şampiyonlar Ligi/Uefa Kupası

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [ 50 ] 51 52 53

tuğçee 10.04.2008 17:47:27
kusura bakmayın son birşey dicem, uzatmıcam. çünkü ; biz mor ve ötesi fanıyız. buradaki amacımız mor ve ötesi... dediğim gibi miralay sen buradaki amacımızı unutuyosun ama ben kimsenin seviyesine düşmem!
senin dediği laflar bana yanlış geldi, bende sadece dile getirdim.
bence kızılacak durum vardı cevap verdim o kadar. senin gibilerle uğraşıcak değilim zaten. iki boş laf ediyosun o kadar ! sen merak etme ben tartışma üslubunu gayet iyi biliyorum ama karşımdakinin bilmediği kesin !

HER ZAMAN HER YERDE ÖLÜMÜNE FENERBAHÇE....

( sonradan mesaj değiştirmeklede olmuyor bu işler... )

ahmet347 10.04.2008 20:26:42
bir sonuc çıktı:zenginim diye hava atmayacaksın. senden de zenginleri gelir sende agzın acık kalırsın. önemli olan elindeki parayla övünmek degil, içindeki cevherle yaşamak.

*Pollyanna 11.04.2008 11:34:29
chelsea çarpmışa döndünüz Cheesy  yuvarlanıp ölücekmisiniz? Grin

Tanımladığın gibi olduğumuzu düşünmüyorum, ortada gerçekten " çarpılmış " bir durum yok.
Bence iki taraf da şahane oynamadı.

nasıl tanımladığım gibi olduğunu düşündüğün  umrunda gibi mi gözüküyorum Cool

O şekilde umrunda gibi gözükemezsin, çünkü tanımladığın gibi olduğunu düşünüyorum demedim, düşünmüyorum dedim !  Cheesy
Ayrıca herkes burda düşüncesini söylüyor.zaten senin umrun olsun diye söylemedim, düşüncemi söyledim.Senin umrunda olup olmamasını takan yok yani  Wink

meleğim 11.04.2008 11:39:30
arkadaşlar kızıcak darılıcak bir durum yok dereyi görmeden paçayı sıvıyınca  saldırgan oluyorsunuz
galatasaray uefa va süper kupa sahibi kıdemli bir spor kulübü  tabiki nasihatte bulunucak taraftarı

Let-Go 11.04.2008 12:24:51
arkadaşlar kızıcak darılıcak bir durum yok dereyi görmeden paçayı sıvıyınca  saldırgan oluyorsunuz
galatasaray uefa va süper kupa sahibi kıdemli bir spor kulübü  tabiki nasihatte bulunucak taraftarı
Ve ve halada Galatasaray'ın başarısını yakalayamadılar..Uefa,Super Kupa ve Şampiyonlar liginde çeyrek final..  Grin

merve_mor 11.04.2008 20:00:58
Biraz geçte olsa bu konudaki düşüncelerimi dile getireceğim.
O gece maça sadece 5 dakika baktım.Ve o 5 dakikada Chelsea'li futbolcuların tırnakları kırılsa Fenerli futbolculara saldıracaktı hakem.Chelsea zaten tanıyamadım bile resmen biçtiler futbolcuları.Futbol değil katliamdı.Sizin yaptığınızda futbol yorumu değil fanatizm.
Anlayamıyorum bende fanatik biriyim ama Galatasaray veya başka bir takım farketmez yurtdışında maça gittiğinde heyecandan tırnaklarımı yiyorum.Kazansınlar diye dua ediyorum.Sanırım fazla iyi kalpli davranıyorum.Ki Galatasaray formasında Türkiye bayrağını taşımayan bir takım.Yurt dışında yenilsede hangi ülkeden olduğunu ya ilgili insanlar yada taki edenler anlar.Sizin yaptığınıza cidden anlam veremiyorum.Sonuçta yenilen Fenerbahçe değil de TÜRK takımı olarak geçiyor.
Peki ya siz yurt dışında bir takımımız maça gittiğinde bizim rakibimizin ezeli rakiplerinin bizi hava alanında karşıladığını ne zaman gördünüz?
Bana bir tane gösterin.Başımın üstünde yeriniz var.
Yaptığınız fanatizmden başka birşey değil.İster bir fenerli yediremedi saldırdı deyin ister başka birşey pek alakadar olmam,olmayacağım...
Şunuda diyeyim Galatasaray UEFA kupasını aldığında Gs li arkadaşlarımla kutlamıştık biz.Eğer elenseydilerde onlarla beraber oturur ağlardım.Daha diyeceklerim var ama abarttığımı düşüneceksiniz.
Saygılar...

morvemervesi 12.04.2008 08:13:52
O gece maça sadece 5 dakika baktım.Ve o 5 dakikada Chelsea'li futbolcuların tırnakları kırılsa Fenerli futbolculara saldıracaktı hakem.Chelsea zaten tanıyamadım bile resmen biçtiler futbolcuları.Futbol değil katliamdı.Sizin yaptığınızda futbol yorumu değil fanatizm.
Anlayamıyorum bende fanatik biriyim ama Galatasaray veya başka bir takım farketmez yurtdışında maça gittiğinde heyecandan tırnaklarımı yiyorum.Kazansınlar diye dua ediyorum.Sanırım fazla iyi kalpli davranıyorum.Ki Galatasaray formasında Türkiye bayrağını taşımayan bir takım.Yurt dışında yenilsede hangi ülkeden olduğunu ya ilgili insanlar yada taki edenler anlar.Sizin yaptığınıza cidden anlam veremiyorum.Sonuçta yenilen Fenerbahçe değil de TÜRK takımı olarak geçiyor.
Peki ya siz yurt dışında bir takımımız maça gittiğinde bizim rakibimizin ezeli rakiplerinin bizi hava alanında karşıladığını ne zaman gördünüz?
Yaptığınız fanatizmden başka birşey değil.İster bir fenerli yediremedi saldırdı deyin ister başka birşey pek alakadar olmam,olmayacağım...
Şunuda diyeyim Galatasaray UEFA kupasını aldığında Gs li arkadaşlarımla kutlamıştık biz.Eğer elenseydilerde onlarla beraber oturur ağlardım.Daha diyeceklerim var ama abarttığımı düşüneceksiniz.
Saygılar...

bizler elbette Galatasaray taraftarları olarak sonuna kadar celtinmenliğimizi koruduk ...katılmayan cimbomdaşlar oldu o ayrı mevzu... sonuçta avrupadaki başarı veya başarısızlık türk futbolunu etkiler sadece fenerbahçe'yi değil...
ayrıca yapılan ufak tefek espiriler bu kadar kaale alınmamalı..gülüp geçilmeli... Wink

ahmet347 12.04.2008 09:03:39
Saygılar...
fener elendiginde bende cok derinden tüh çektim.evde ben hariç herkesin koyu fanatik galatasaraylı olmasına ragmen onlar bile keşke fener geçseydi dediler. ama bunu yapmayan hatta iyiki elendi diyen galatasaylılar da var. tıpkı bizim başarılarımızı tesadüf(!) olarak degerlendirip örtpas etmek isteye fenerbahcelilerin de oldugu gibi.
ama ben kurunun yanında yaşın da YANMADIGINA inanıyorum. o onların seviyesizliği. ve morvemervesininde dedigi gibi yapılan ufak tefek şakaları da kaale almamak lazım. bu yılın sonucu fenerbahcenin içimizdeki ingilizlere ragmen bu büyük basarısını kutlamak lazım(ki o ingilizler bizden degildir!). inşallah seneyede aynısı olur ama bizde aynı basarıyı elde ederiz inşallah Smiley (NOT: yinede şampiyon galatasaray Grin )

zafer_bergama23 12.04.2008 10:44:05
liverpoolun arsenal maçında  hypianın kafa golü gerçekten süpermiş izlemeyenler mutlaka izlesin  Grin maçtaki diğer gollerde çok güzel  süper maç olmuş

Let-Go 21.04.2008 21:11:02
Yarı Final

1.maç                     2.maç
Liverpool -  Chelsea                     22/04/2008        30/04/2008
Barcelona -  Manchester Utd         23/04/2008        29/04/2008

burakpurple 21.04.2008 21:25:44
Liverpool şampiyonnnnnn

zafer_bergama23 22.04.2008 07:29:29
Liverpool şampiyonnnnnn
bence bu yıl manchester alır gibi ... gibime geliyor  Grin liverpool veya manchester diye tahmin ediyorum ....

immortal_deniz 22.04.2008 12:24:38
Bu maçı Chelsea alsın da gerisi umrumda değil  Grin
İki takımı da çok seviyorum ama Chelsea'yi destekleyeceğim. Cheesy

rumeysa 22.04.2008 16:58:59
Barca'ma yarin icin tüm yürekten basarilar.. Grin

Merak etme Deniz'cim.. Bugün benim dogum günüm, senin icin Chelsea'nin kazanmasini diliyorum.. Grin
Kazanmis say kendinizi simdiden.. Grin Kiss

immortal_deniz 22.04.2008 17:03:05
Barca'ma yarin icin tüm yürekten basarilar.. Grin

Merak etme Deniz'cim.. Bugün benim dogum günüm, senin icin Chelsea'nin kazanmasini diliyorum.. Grin
Kazanmis say kendinizi simdiden.. Grin Kiss
O zaman tamam.Maçı kesin Liverpool alıyor Grin Grin Şaka şaka.Sağol Rumeysa'm.İnanıyorum ben,kazanacağız bu sefer.(Kazanalım artık)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [ 50 ] 51 52 53