|
||
| kusura bakmayın son birşey dicem, uzatmıcam. çünkü ; biz mor ve ötesi fanıyız. buradaki amacımız mor ve ötesi... dediğim gibi miralay sen buradaki amacımızı unutuyosun ama ben kimsenin seviyesine düşmem! senin dediği laflar bana yanlış geldi, bende sadece dile getirdim. bence kızılacak durum vardı cevap verdim o kadar. senin gibilerle uğraşıcak değilim zaten. iki boş laf ediyosun o kadar ! sen merak etme ben tartışma üslubunu gayet iyi biliyorum ama karşımdakinin bilmediği kesin ! HER ZAMAN HER YERDE ÖLÜMÜNE FENERBAHÇE.... ( sonradan mesaj değiştirmeklede olmuyor bu işler... ) |
||
|
||
| bir sonuc çıktı:zenginim diye hava atmayacaksın. senden de zenginleri gelir sende agzın acık kalırsın. önemli olan elindeki parayla övünmek degil, içindeki cevherle yaşamak. | ||
|
||
chelsea çarpmışa döndünüz yuvarlanıp ölücekmisiniz? ![]() Tanımladığın gibi olduğumuzu düşünmüyorum, ortada gerçekten " çarpılmış " bir durum yok. Bence iki taraf da şahane oynamadı. ![]() O şekilde umrunda gibi gözükemezsin, çünkü tanımladığın gibi olduğunu düşünüyorum demedim, düşünmüyorum dedim ! ![]() Ayrıca herkes burda düşüncesini söylüyor.zaten senin umrun olsun diye söylemedim, düşüncemi söyledim.Senin umrunda olup olmamasını takan yok yani
|
||
|
||
| arkadaşlar kızıcak darılıcak bir durum yok dereyi görmeden paçayı sıvıyınca saldırgan oluyorsunuz galatasaray uefa va süper kupa sahibi kıdemli bir spor kulübü tabiki nasihatte bulunucak taraftarı |
||
|
||
arkadaşlar kızıcak darılıcak bir durum yok dereyi görmeden paçayı sıvıyınca saldırgan oluyorsunuz Ve ve halada Galatasaray'ın başarısını yakalayamadılar..Uefa,Super Kupa ve Şampiyonlar liginde çeyrek final.. galatasaray uefa va süper kupa sahibi kıdemli bir spor kulübü tabiki nasihatte bulunucak taraftarı
|
||
|
||
| Biraz geçte olsa bu konudaki düşüncelerimi dile getireceğim. O gece maça sadece 5 dakika baktım.Ve o 5 dakikada Chelsea'li futbolcuların tırnakları kırılsa Fenerli futbolculara saldıracaktı hakem.Chelsea zaten tanıyamadım bile resmen biçtiler futbolcuları.Futbol değil katliamdı.Sizin yaptığınızda futbol yorumu değil fanatizm. Anlayamıyorum bende fanatik biriyim ama Galatasaray veya başka bir takım farketmez yurtdışında maça gittiğinde heyecandan tırnaklarımı yiyorum.Kazansınlar diye dua ediyorum.Sanırım fazla iyi kalpli davranıyorum.Ki Galatasaray formasında Türkiye bayrağını taşımayan bir takım.Yurt dışında yenilsede hangi ülkeden olduğunu ya ilgili insanlar yada taki edenler anlar.Sizin yaptığınıza cidden anlam veremiyorum.Sonuçta yenilen Fenerbahçe değil de TÜRK takımı olarak geçiyor. Peki ya siz yurt dışında bir takımımız maça gittiğinde bizim rakibimizin ezeli rakiplerinin bizi hava alanında karşıladığını ne zaman gördünüz? Bana bir tane gösterin.Başımın üstünde yeriniz var. Yaptığınız fanatizmden başka birşey değil.İster bir fenerli yediremedi saldırdı deyin ister başka birşey pek alakadar olmam,olmayacağım... Şunuda diyeyim Galatasaray UEFA kupasını aldığında Gs li arkadaşlarımla kutlamıştık biz.Eğer elenseydilerde onlarla beraber oturur ağlardım.Daha diyeceklerim var ama abarttığımı düşüneceksiniz. Saygılar... |
||
|
||
Biraz geçte olsa bu konudaki düşüncelerimi dile getireceğim. O gece maça sadece 5 dakika baktım.Ve o 5 dakikada Chelsea'li futbolcuların tırnakları kırılsa Fenerli futbolculara saldıracaktı hakem.Chelsea zaten tanıyamadım bile resmen biçtiler futbolcuları.Futbol değil katliamdı.Sizin yaptığınızda futbol yorumu değil fanatizm. Anlayamıyorum bende fanatik biriyim ama Galatasaray veya başka bir takım farketmez yurtdışında maça gittiğinde heyecandan tırnaklarımı yiyorum.Kazansınlar diye dua ediyorum.Sanırım fazla iyi kalpli davranıyorum.Ki Galatasaray formasında Türkiye bayrağını taşımayan bir takım.Yurt dışında yenilsede hangi ülkeden olduğunu ya ilgili insanlar yada taki edenler anlar.Sizin yaptığınıza cidden anlam veremiyorum.Sonuçta yenilen Fenerbahçe değil de TÜRK takımı olarak geçiyor. Peki ya siz yurt dışında bir takımımız maça gittiğinde bizim rakibimizin ezeli rakiplerinin bizi hava alanında karşıladığını ne zaman gördünüz? Bana bir tane gösterin.Başımın üstünde yeriniz var. Yaptığınız fanatizmden başka birşey değil.İster bir fenerli yediremedi saldırdı deyin ister başka birşey pek alakadar olmam,olmayacağım... Şunuda diyeyim Galatasaray UEFA kupasını aldığında Gs li arkadaşlarımla kutlamıştık biz.Eğer elenseydilerde onlarla beraber oturur ağlardım.Daha diyeceklerim var ama abarttığımı düşüneceksiniz. Saygılar... bizler elbette Galatasaray taraftarları olarak sonuna kadar celtinmenliğimizi koruduk ...katılmayan cimbomdaşlar oldu o ayrı mevzu... sonuçta avrupadaki başarı veya başarısızlık türk futbolunu etkiler sadece fenerbahçe'yi değil... ayrıca yapılan ufak tefek espiriler bu kadar kaale alınmamalı..gülüp geçilmeli...
|
||
|
||
Biraz geçte olsa bu konudaki düşüncelerimi dile getireceğim. fener elendiginde bende cok derinden tüh çektim.evde ben hariç herkesin koyu fanatik galatasaraylı olmasına ragmen onlar bile keşke fener geçseydi dediler. ama bunu yapmayan hatta iyiki elendi diyen galatasaylılar da var. tıpkı bizim başarılarımızı tesadüf(!) olarak degerlendirip örtpas etmek isteye fenerbahcelilerin de oldugu gibi.O gece maça sadece 5 dakika baktım.Ve o 5 dakikada Chelsea'li futbolcuların tırnakları kırılsa Fenerli futbolculara saldıracaktı hakem.Chelsea zaten tanıyamadım bile resmen biçtiler futbolcuları.Futbol değil katliamdı.Sizin yaptığınızda futbol yorumu değil fanatizm. Anlayamıyorum bende fanatik biriyim ama Galatasaray veya başka bir takım farketmez yurtdışında maça gittiğinde heyecandan tırnaklarımı yiyorum.Kazansınlar diye dua ediyorum.Sanırım fazla iyi kalpli davranıyorum.Ki Galatasaray formasında Türkiye bayrağını taşımayan bir takım.Yurt dışında yenilsede hangi ülkeden olduğunu ya ilgili insanlar yada taki edenler anlar.Sizin yaptığınıza cidden anlam veremiyorum.Sonuçta yenilen Fenerbahçe değil de TÜRK takımı olarak geçiyor. Peki ya siz yurt dışında bir takımımız maça gittiğinde bizim rakibimizin ezeli rakiplerinin bizi hava alanında karşıladığını ne zaman gördünüz? Bana bir tane gösterin.Başımın üstünde yeriniz var. Yaptığınız fanatizmden başka birşey değil.İster bir fenerli yediremedi saldırdı deyin ister başka birşey pek alakadar olmam,olmayacağım... Şunuda diyeyim Galatasaray UEFA kupasını aldığında Gs li arkadaşlarımla kutlamıştık biz.Eğer elenseydilerde onlarla beraber oturur ağlardım.Daha diyeceklerim var ama abarttığımı düşüneceksiniz. Saygılar... ama ben kurunun yanında yaşın da YANMADIGINA inanıyorum. o onların seviyesizliği. ve morvemervesininde dedigi gibi yapılan ufak tefek şakaları da kaale almamak lazım. bu yılın sonucu fenerbahcenin içimizdeki ingilizlere ragmen bu büyük basarısını kutlamak lazım(ki o ingilizler bizden degildir!). inşallah seneyede aynısı olur ama bizde aynı basarıyı elde ederiz inşallah (NOT: yinede şampiyon galatasaray )
|
||
|
||
liverpoolun arsenal maçında hypianın kafa golü gerçekten süpermiş izlemeyenler mutlaka izlesin maçtaki diğer gollerde çok güzel süper maç olmuş
|
||
|
||
| Yarı Final 1.maç 2.maç Liverpool - Chelsea 22/04/2008 30/04/2008 Barcelona - Manchester Utd 23/04/2008 29/04/2008
|
||
|
||
| Liverpool şampiyonnnnnn | ||
|
||
Liverpool şampiyonnnnnn bence bu yıl manchester alır gibi ... gibime geliyor liverpool veya manchester diye tahmin ediyorum ....
|
||
|
||
Bu maçı Chelsea alsın da gerisi umrumda değil ![]() İki takımı da çok seviyorum ama Chelsea'yi destekleyeceğim.
|
||
|
||
Barca'ma yarin icin tüm yürekten basarilar.. ![]() Bu maçı Chelsea alsın da gerisi umrumda değil ![]() İki takımı da çok seviyorum ama Chelsea'yi destekleyeceğim. ![]() Merak etme Deniz'cim.. Bugün benim dogum günüm, senin icin Chelsea'nin kazanmasini diliyorum.. ![]() Kazanmis say kendinizi simdiden..
|
||
|
||
Barca'ma yarin icin tüm yürekten basarilar.. O zaman tamam.Maçı kesin Liverpool alıyor ![]() Bu maçı Chelsea alsın da gerisi umrumda değil ![]() İki takımı da çok seviyorum ama Chelsea'yi destekleyeceğim. ![]() Merak etme Deniz'cim.. Bugün benim dogum günüm, senin icin Chelsea'nin kazanmasini diliyorum.. ![]() Kazanmis say kendinizi simdiden.. ![]() Şaka şaka.Sağol Rumeysa'm.İnanıyorum ben,kazanacağız bu sefer.(Kazanalım artık)
|
||