|
||
| liverpoll alıcak.maç başlıyor.. | ||
|
||
Ah Chelsea ah..Yedin bitirdin beni Neyse yabancıya gitmedi.İkisi de çok sevdiğim takımlarAma bir kere de yarı finalde sen ele şu Liverpool'u be Chelsea
|
||
|
||
Liverpool'un elenmesi için bir şansızlık olması gerekiyordu oda oldu Riise kendi kalesine attı 90+4 'te ve atar atmaz maçta bitti . Liverpool : 1-1 :Chelsea Goller : Kuyt 42' Riise 90+4' |
||
|
||
| Ya Ziya tamam kendi kalelerine attılar da gelecek maçta ne olacak?Liverpool daha hırslı daha iyi oynayacak Chelsea bir gol atıp yatma peşinde,defansa çekilecek. Ben bu maçı Chelsea alsın istiyordum.Liverpool'u kendi sahasında yendik be,bu sene kesin biz eleriz filan demek istiyordum ama yine olmadı.Bol kalp atışlı gelecek maça kaldı herşey. ![]() Bir kere de Chelsea elesin.Çok bir şey istemiyorum
|
||
|
||
Irmak Liverpool süper oynadı ve Liverpool'un hakkıydı maç.Balack elliyle kesmiş penaltıda var. 2. maçtada Liverpool 1-2 kazanır bence ..Siz yine geçemiyeceniz elinizde grant varken bu iş zor.. Zaten takımı abromoviç yönetiyormuş Morinho zamanında da böleymiş.
|
||
|
||
O Grant'ı var ya...Ben de ilk maçı alamadıktan sonra ikinci maçı hiç alamayacağımızı düşündüğüm için diyorum zaten.(Nolur yanılayım )Maç tartışmasız Liverpool'un hakkıydı.Chelsea oynamadı çünkü hiçbir şey.Ahh Mourinho ah.Bulunmaz ki onun gibisi ![]() Bir kerecik geçsek (Acıların çocuğu modu)Höst Ballack'ıma laf yok.Çocuğun boy 1.89 napsın.Yanlışlıkla çarpıyor topa eliyle,koluyla.
|
||
|
||
bu chelsea ne kadar şanslı bi takım oynamalarına hiç gerek yok liverpool hak ediyodu maçı
|
||
|
||
bu chelsea ne kadar şanslı bi takım oynamalarına hiç gerek yok liverpool hak ediyodu maçı gerçekten şansmı desek ne desek bilemiyorum... |
||
|
||
Siz Riise'e dua edin.. ![]() |
||
|
||
90+5 üssü bilmem kaçıncı dakikada sadece bjk atar sanıyodum
|
||
|
||
ronaldo penaltı kaçırdı ya
|
||
|
||
ronaldo penaltı kaçırdı ya maç başladımı kaçıncı dakikada kaçırdı
![]() |
||
|
||
star tv spikerin sesi gitti çok güzel oldu
|
||
|
||
izlemeseydim keşke
|
||
|
||
Chelsea - Liverpool rövanş maçı mükemmel olacak...Özellikle Riise açısından o maçta mükemmel oynayacak bence gol de atar.Riise'yi tanırım 2-1 Liverpool alabilir.Gerrard ve Riise'den goller gelecektir.
|
||