mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: 2007/08 Şampiyonlar Ligi/Uefa Kupası

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

immortal_deniz 05.10.2007 16:49:16
valla ya maçtan önce onlar her türlü çirkefliği yapacaklardır filan deyip de ardından Galatasaray gibi büyük bir takıma yenildik o yüzden utanmamızı gerektirecek birşey yok demesi bu ne çelişkidir dedirtiyor adama...
evet taraftar gene para cezası almamıza neden olabilecek(meşale yakma,boşluklara oturma vs)gibi hareketlerde bulunsa da destek ve sportmenlik açısından iyiydi.

gelecek maçları heyecanla bekliyoruz artık...

rumeysa 05.10.2007 16:57:27
ben öncede yazmistim. isvicre kanalindan izlemistim maci ve dogal olarak moderatör isvicreliydi.. hic heyecanli anlatmadi ama cok güzel seyler söyledi.. 'türkiyenin en atesli ve en büyük taraftarina sahip olan takim galatasaray' Grin 'besiktas derbisinde cok güzel bir performans sergileyen takim' 'UEFA KUPAsina sahip olan takim' Grin 'bu sene kendi liglerinde cok basarililar'.. gibi seyler söyledi. bendende tam not aldi..Grin ee dogru söyleyene ne denir. Wink

burki 05.10.2007 17:20:34
işalla galatasaray elenir. dua etmeye de gerek yok elenir yakında zaten. cskaya başarılar dileyen taraftar grupları da anca başarı dilemekle yetinirler.kendi takımlarıyla uraşcaklarına hala bizimle uğraşıyolar.ayrıca puan kazanamayınca listeden birer birer aşağı iniyoruz.buna da kayıp diyoruz.

sen gs lilerin o pankarti neden actigini biliyormusunki??
bizim baskanimiz suanda kanserle mücadele etmekte ve ameliyat olmus bir sekilde hastanede yatiyor,ve bazi kendini bilmez fenerliler baskanimizin hastaligiyla alay ederek bir pankart acti. onun üzerinede gsliler cska ya basari diledi..
bundan haberin varmi?? bilip bilmeden gelene gecene laf atmak kolay..

yapılan yerler çok farklı. o konumda böyle bi pankart açılması kesinlikle çok saçma. fenerliler böyle birşey yapsa yıllarca bahsederdi gsliler. avrupa maçında ne olursa olsun türkiye puanının artmasını engelleyecek bir olayı desteklemek kesinlikle yanlış bişey.

rumeysa 05.10.2007 17:46:52
işalla galatasaray elenir. dua etmeye de gerek yok elenir yakında zaten. cskaya başarılar dileyen taraftar grupları da anca başarı dilemekle yetinirler.kendi takımlarıyla uraşcaklarına hala bizimle uğraşıyolar.ayrıca puan kazanamayınca listeden birer birer aşağı iniyoruz.buna da kayıp diyoruz.

sen gs lilerin o pankarti neden actigini biliyormusunki??
bizim baskanimiz suanda kanserle mücadele etmekte ve ameliyat olmus bir sekilde hastanede yatiyor,ve bazi kendini bilmez fenerliler baskanimizin hastaligiyla alay ederek bir pankart acti. onun üzerinede gsliler cska ya basari diledi..
bundan haberin varmi?? bilip bilmeden gelene gecene laf atmak kolay..

yapılan yerler çok farklı. o konumda böyle bi pankart açılması kesinlikle çok saçma. fenerliler böyle birşey yapsa yıllarca bahsederdi gsliler. avrupa maçında ne olursa olsun türkiye puanının artmasını engelleyecek bir olayı desteklemek kesinlikle yanlış bişey.

fenerliler yapsa gsliler yillarca konusurdu diyorsun ama bence fenerlilerde bundan yillarca bahsedicektir. Wink
ayriyeten ben kendim feneri destekliyorum avrupada ama baskanimiza acilan pankart üzerine gslilerin actigi pankartada hic sinirlenmedim(konumlar ne kadar farkli olursa olsun), cünkü bu fenerlilere bir cevapti.

burki 05.10.2007 18:04:12
tabiki bahsedilebilecek bişey yapılınca bahsedilir. türkiyenin puanı önemli olandır. şampiyonlar liginde bu tür şeyler yapmak bana ters geliyo.

rumeysa 05.10.2007 18:09:18
şampiyonlar liginde bu tür şeyler yapmak bana ters geliyo.

peki tamam. sana nasil bu ters geliyorsa banada senin 'insallah gs elenir' demen ters geliyor.. tamam pankarta sinirlenmis olabilirsin ama bizimde o zaman burda fblilerin actigi pankarta küfür ederek tepkimizi göstermemiz gerekirdi herhalde..

burki 05.10.2007 20:06:34

. tamam pankarta sinirlenmis olabilirsin ama bizimde o zaman burda fblilerin actigi pankarta küfür ederek tepkimizi göstermemiz gerekirdi herhalde..

yapılmayan şey değil.tüm takımlar fenerbahçeye küfrediyo zaten

rumeysa 05.10.2007 20:12:18

. tamam pankarta sinirlenmis olabilirsin ama bizimde o zaman burda fblilerin actigi pankarta küfür ederek tepkimizi göstermemiz gerekirdi herhalde..

yapılmayan şey değil.tüm takımlar fenerbahçeye küfrediyo zaten

ay aman sanki siz baska takimlara küfür etmiyorsunuz. simdi burda kimse kimseyi yemesin. her takim taraftari diger takima karsi güzel seyler söylemez.

deborah 05.10.2007 20:16:57
aynen katılıyorum sana rumeysa,ben kendimden biliyorum canım Grin

burakpurple 05.10.2007 21:19:13

ben etmem küfür a a . Smiley

deborah 05.10.2007 21:21:32

gerçekten mi ya Shocked ben böyle motive oluyorum maça,yoksa izlenmez ki maç caanım Smiley

rumeysa 05.10.2007 21:24:16

gerçekten mi ya Shocked ben böyle motive oluyorum maça,yoksa izlenmez ki maç caanım Smiley

ya gercekten. ayni anti-depresan haplari gibi geliyor..Grin

burakpurple 05.10.2007 21:28:04

ben çok dürüst oynarım yaa basketiydi futboluydu...hatta geçen gün gs. bjk maçında gs.linin marus kaldığı faulu haklı bulmuştum. ki evde herkes bjk li. diyolar neresi faul falan filan... bende baktım gs nin lehine konusuyorum... Cheesy çok kötü bakışlar altına girdim tabi Grin

deborah 05.10.2007 21:35:06

ben çok dürüst oynarım yaa basketiydi futboluydu...hatta geçen gün gs. bjk maçında gs.linin marus kaldığı faulu haklı bulmuştum. ki evde herkes bjk li. diyolar neresi faul falan filan... bende baktım gs nin lehine konusuyorum... Cheesy çok kötü bakışlar altına girdim tabi Grin
o kadarını bende yapıyorum canım,bazı futbolcular mesela atıyorlar kendilerini yere hemen bağırmalar,çağırmalar,yok fauldü değildi falan yalandan ağlamalar..bu konuda bende dürüstümdür ama bir maçta hakem hakan ş. gibi bir futbolcuya sarı kart vermişti,bu da olmaz ki ama hakan gibi bir adama

rainbow 05.10.2007 21:36:05
arkadaşlar kendi aramızda konuşmasak, maçları ve maç sonuçlarını konuşsak daha iyi olur gibime geliyor... devam edelim başlığa uygun Smiley

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53