|
||
| bir sorum daha var takımların şuanki durumları hakkında ne düşünüyorsunuz..? ben galatasaraylıyım bu arada bunuda belirteyim.. |
||
|
||
valla bende fanatik galatasarayliyim. dünkü manisa macina bakmayinca iyi bir durumdayiz. (bu sene sampiyon biziz )birde az biraz denizlisporluyum. ee nede olsa memleketimiz. umarim küme düsmezler bu sene.
|
||
|
||
| aşırı fanatizm ve başka takımlara ve/veya kişilere hakaret içeren mesajlar uyarısız silinecektir. | ||
|
||
| takımlar bu sene gerçekten kaliteli kadrolara sahip. sonuçlar da o yüzden beklenmedik gibi çıkabiliyor. fenerbahçe türkiye'nin en kaliteli kadrosuna sahip bir takım ama görüldüğü üzere kimlere yeniliyor... bu da türk takımlarının yavaş yavaş kalitesinin arttığını gösteriyo | ||
|
||
| ben galatasaraylıyım ama futbolla bi alakam yokk | ||
|
||
heyyy bende galatasaraylıyım ve mutluyum.maçlarını takip ederim elimden geldiğince,ama derbileri kaçırmam kesin izlerim, yani çok seviyorum cimbomu ya
|
||
|
||
| Beşiktaşlıyım ben =) | ||
|
||
Galatasaraylıyım ve alilemde ki herkes fenerli olduğu halde..Doğuştan gelen bi'şey sanırım..Bu sene şampiyon biziz
|
||
|
||
valla bende fanatik galatasarayliyim. dünkü manisa macina bakmayinca iyi bir durumdayiz. aynen denizlili olupda denizlispor u desteklememek olmaz dimi (bu sene sampiyon biziz )birde az biraz denizlisporluyum. ee nede olsa memleketimiz. umarim küme düsmezler bu sene. ![]()
|
||
|
||
Ölümüne Galatasaray..... ailecek Galatasaraylıyızdır ama bu konuda en ufak bir baskı görmedim.Doğuştan böyleyim işte Hiçbir maçını kaçırmam sırf bunun için lig tv aldırdım babam bile alma gereği duymadığı halde ![]() takımın durumuna gelecek olursak; geçen sene az saç baş yoldurtmadılar bana....ama bu sene feldkamp sağolsun özlerine dönmeye başladılar.bu sene eğer istikrarımızı korursak şampiyonuz diyorum.dün aldığımız skor deplesmandı tamam ama gene de iyi değildi yenebilirdik ama olsun nazarlığımız oldu o da ![]() |
||
|
||
| ben Fenerbahçe liyim. | ||
|
||
Beşiktaşlıyım ben =) Bende bjk liyim, çarşı gibi bir grup bulunmaz diyorum
|
||
|
||
valla bende fanatik galatasarayliyim. dünkü manisa macina bakmayinca iyi bir durumdayiz. aynen denizlili olupda denizlispor u desteklememek olmas dimi (bu sene sampiyon biziz )birde az biraz denizlisporluyum. ee nede olsa memleketimiz. umarim küme düsmezler bu sene. ![]() ![]() olurmu ya? tabi olmaz... gerci gs bana daha agir basiyo ama olsun. denizlide ikinci takimim...
|
||
|
||
Fenerbahçe !!! ve kesin şampiyonuz.
|
||
|
||
Kesin ... ![]() |
||