|
||
| tabiki fenerbahçe sarı lacivert gönüllerin rengi | ||
|
||
| fenerbahçeliyim ama gs ye bjk ye falan bir zorum yok sonuçta bu bir spor bunu unutmadan yaklaşmak gerek | ||
|
||
ben de galatasaray lıyım ...çok fazla fanatik olmasam da maçları -özellikle derbileri- kaçırmam. bu seneki takımdan umutluyum ama daha herşeyin başındayız....
|
||
|
||
| galatasaraylıyım bende fazla fanatik değilim ama galatasaryla ilgili haberleri hergün okurum maçlarıda kaçırmam... | ||
|
||
re re re ra ra ra galatasaray galatasaray cimbombom. nasilda götürüyor birinciligi.
|
||
|
||
| "Glatasaray"başkasına gerek yok... | ||
|
||
| FENERBAHÇELİYİM ve başka bi takıma gönül veremem. benim için varsa yoksa fenerbahçem | ||
|
||
galatasaray...![]() fanatizm benden sorulur hehe(: |
||
|
||
GALATASARAY
|
||
|
||
| galatasaylıyım ama fanatik değilim...sadece sorduklarında söyleyecek bi takımım olsun diye :d | ||
|
||
| Fenerbahçe !!! tabikide vazgeçilmez 100. yılımızda şampiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz | ||
|
||
galatasaraylıyım çok yakından olmasada takip etmeye çalışırım..
|
||
|
||
fener bahçeliyim! takımımla gurur duyuyorum
|
||
|
||
| Galatasaraylıyım tabiki(H).Ayrıca denizlispor uda çok seviyorum belirtiyim dedim:) | ||
|
||
Galatasaraylıyım tabiki(H).Ayrıca denizlispor uda çok seviyorum belirtiyim dedim:) sende benden ve ahmet347 densin galiba. hem galatasaray hem denizlispor.
|
||