|
||
| galatasaraylıyım. aşırı fanatiğim denemem. her rengin bir güzelligi oldugu kanısındayım. | ||
|
||
tabikide FENERBAHCEEEE!!!!! yokmu burda hic fenerlilerimiz?, herkes cimbomlu... ben tam bir fanatigim--->sapina kadar FENERLIYIZ
|
||
|
||
off renkler gözümü aldi ya..
|
||
|
||
tabikide FENERBAHCEEEE!!!!! yokmu burda hic fenerlilerimiz?, herkes cimbomlu... ben tam bir fanatigim--->sapina kadar FENERLIYIZ bizde izmir genç fenerbahçeliyiz hemde an kralından ama konu açılırken fazla fanatiklige kaçmadan yorum ve görüş yapınız dediginden dolayı saygı duymak gerekir görüşündeyim.gfb
![]() |
||
|
||
| GALATASARAY - 1905 | ||
|
||
| ben takımların arasındaki rekebete karsıyım çünkü milli takımların amaçları aynı oldukça takımların da bir noktada birleşip birlik olması gerektiğini düşünüyorum.. bu nedenle takımlar rakip değil birlik olmalı birbirlerine çamur atmamalı | ||
|
||
ben takımların arasındaki rekebete karsıyım çünkü milli takımların amaçları aynı oldukça takımların da bir noktada birleşip birlik olması gerektiğini düşünüyorum.. bu nedenle takımlar rakip değil birlik olmalı birbirlerine çamur atmamalı Emre aydın - Git fenerlilere söyle
|
||
|
||
| sonuna kadar FENERBAHÇE (gfb) | ||
|
||
| ben fenerbahceliyim takımmdanda cok mutluyum | ||
|
||
| fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır ne mutlu fenerbahçeyiliyim diyene karşılıksız ölesiye gfb |
||
|
||
| ölümüne GALATSARAY unutmayın süper kupa tadını tattıran ilk takım türkiyede kim tabi ki GALATASARAY bu senede biz şampiyonuz dün akşam sivası nasıl yendik ama ha ha ha işte biz buyuz ultraaslan aslan kral | ||
|
||
Soruya bak tbi ki fenerbahçe
|
||
|
||
| galatasaraylıyım fanatik galatasaraylıım hemde GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE GALATASARAY ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE GALATASARAY
|
||
|
||
| beşiktaş | ||
|
||
| bu sene de biz şampiyonuz biz derken kim sormaya gerek bile yok tabiki GALATASARAY | ||