|
||
TEK BÜYÜK GALATASARAY ve bu her zaman böle olacak...
|
||
|
||
ASLANım benim...ŞAMPİYON CİMBOM..
|
||
|
||
| *FENERBAHÇE* BBL şampiyonu[ | ||
|
||
takım tutmuyorum...
|
||
|
||
| Zaten ankete de bakarsak açık ara fark.. | ||
|
||
| Cimbombom cimbombom cimbombom Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca Çıldırın çıldırın çıldırın Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın! Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca Çıldırın çıldırın çıldırın Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın marştan hangi takımı tuttuğum belli oluyordur kesin. |
||
|
||
en fazla galatasaray varmışsevdim
|
||
|
||
GALATASARAY
|
||
|
||
| FENERBAHCE'liyim. | ||
|
||
Cimbombom cimbombom cimbombom Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca Çıldırın çıldırın çıldırın Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın! Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca Çıldırın çıldırın çıldırın Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın marştan hangi takımı tuttuğum belli oluyordur kesin. fenerbahceliyim ama gercekten güzel bir marş olmuş...
|
||
|
||
Galatasaray'lıyım ama sorsan 2 oyuncu zor söylerim
|
||
|
||
Galatasaray'lıyım ama sorsan 2 oyuncu zor söylerim ![]() eskiden bende öyleydim. ama fanatik olunca herşey değişiyor tabii.
|
||
|
||
| GALATASARAY | ||
|
||
GALATASARAY
|
||
|
||