|
||
| cok ilginc ya.. demekki dikkatli olmak lazimmis
|
||
|
||
inanmıyorum gerçekten süper döllenme
|
||
|
||
vay be kadın yakayı ele vermiş ama he
|
||
|
||
evet ben de dergide ilk ağzım açık okumuştum resim biraz kötü ama
|
||
|
||
İlk başlığı okuyunca şaşırdım ya ilginç..Çocukların büyüdüğünü düşünsenize okulda öğretmen soruyor anne adı aynı baba adı farklı ve ikizler her sorana açıklamak zorundalar annem aynı periyodda. . . ![]() hem resimde babanın biri var yoksa onlar da mı ikiz:) |
||
|
||
çok şaşırmadım.. bir kere belgeselde izlemiştim bir kadın çift yumurta ikizlrine hamileydi araştırmalar sonucunda çift gebelik olduğu ortaya çıktı.. ikizler arada sırada babalarını sormalı bence..
|
||
|
||
bende çok şaşırdım ya. çok ilginç bişey.
|
||
|
||
| Bana sanki mümkün değilmiş gibi geliyor, en azından bu konuda anlatıldığı gibi. En fazla laboratuvar ortamındaki döllenme ile oluşur, onu da tesadüfen değil, bilim insanları bir şekilde başarabilirlerse.... -belki- |
||
|
||
| vay bea. gerçekten ilginç. | ||
|
||
güzel miş ya bunuda duydum ya artık pes.... kadına yazık olmuş yaa
|
||
|
||
bence çocuğa yazık ya ğer ırkçı bi ailede olursa bu olay çocuk için çok kötü olur evlatlık muamelesi görür bence sürekli beyaz olması başına kakılır ![]() yada tam tersi anne baba beyazsa çocuk esmer olursa esmer olması başına kakılır ![]() (nedendir bilinmez böyle bişeye ihtiyaç duyulur?) |
||
|
||
vay be kadın yakayı ele vermiş ama he Aslında tam olarak öyle değil =) Süper döllenme olabilmesi için arada sadece birkaç saniye olması lazım, bilmem anlatabildim mi...
![]() |
||
|
||
vay be kadın yakayı ele vermiş ama he Aslında tam olarak öyle değil =) Süper döllenme olabilmesi için arada sadece birkaç saniye olması lazım, bilmem anlatabildim mi...![]() yeterince açık bir açıklamaydı
|
||
|
||
vay be kadın yakayı ele vermiş ama he Aslında tam olarak öyle değil =) Süper döllenme olabilmesi için arada sadece birkaç saniye olması lazım, bilmem anlatabildim mi...![]() yeterince açık bir açıklamaydı
|
||