|
||
| evet bu sezon süper ligimizde sizce kim şampiyon olur ben gene fenerbahçe ve galatasarayın çekişecegini umuyorum ama fenerbahçenin şampiyonlukta agır bastığını da söylemek lazım. | ||
|
||
| bu sene bursaspor,fenerbahçe,galatasaray ve beşiktaş ilk dördü paylaşır ve fenerbahçe şampiyon olur | ||
|
||
| valla gene fb-gs çekişmesi devam eder ama Galatasaray şampiyon olur istikrarı korursa | ||
|
||
bu sene sampiyon aslanlar!! |
||
|
||
| benim gönlümün şampiyonu olcak bu sene bence.. GalataSaray! |
||
|
||
| fenerin olmayacağı kesin, ben bjk liyim.Gs olursa üzülmem ama bjk olursa ayrı bi sevinirim... | ||
|
||
| zaten tam hatırlamıyorum dün müydü yoksa ondan önceki gün müydü bir spor programında yorumculardan birisi de söyledi ''fenerbahçe bu oyunla şampiyon olamaz...herkes ayrı alemlerde geçen sene çok mu iyiydi hayır ama tuncay faktörü vardu bunu unutmamak lazım'' gibisinden şeyler...ben de katılıyorum bu yoruma bence de bu oyunla şampiyonluk hayaldir...... bizim için gönüllerin de 07-08 sezonunun da şampiyonu bu oyununu korursa Galatasaraydır
|
||
|
||
fenerin olmayacağı kesin, ben bjk liyim.Gs olursa üzülmem ama bjk olursa ayrı bi sevinirim... ayni düsüncedeyim. gsliyim ama bjk sampiyon olursa üzülmem. ama tabiki gs olursa feci sevinirim.
|
||
|
||
bu sene bursaspor,fenerbahçe,galatasaray ve beşiktaş ilk dördü paylaşır ve fenerbahçe şampiyon olur bana da öyle geliyor baya çekişme olucak gibi ama fenerbahçe alır yine şampiyonluğu
|
||
|
||
ya fenerbahçe olmasında hangi takım olursa olsun şampiyon,galatasaray olursa coşarım ya çok sevinirim,ama kardeş takım(beşiktaş)olursa da üzülmem
|
||
|
||
ya fenerbahçe olmasında hangi takım olursa olsun şampiyon,galatasaray olursa coşarım ya bırak yaa neremiz kardeş çok sevinirim,ama kardeş takım(beşiktaş)olursa da üzülmem sadece düşmanımın düşmanı gibi birşey başka birşey degil. şampiyon oldugumuz sezon inönüde polat a ve gs camiasına edilen küfürleri unutmadık. allahtan hasan kabze vardı nazik bir şekilde cevapladı küfürleri
|
||
|
||
| ya boşverin siz hakeden kazansın en iyisi yada o da olmassa dostluk kazansın, oda olmazssa güçlü olan kazansın;) | ||
|
||
| fenerbahçeee | ||
|
||
| tabi ki GALATASARAY | ||
|
||
| koyu ve realist bir fenerbahçeli olarak gönlüm tabiki fenerbahçeden yana ama bu oyunla ne yaparız bilmiyorum. |
||