|
||
evet bu sezon süper ligimizde sizce kim şampiyon olur ben gene fenerbahçe ve galatasarayın çekişecegini umuyorum ama fenerbahçenin şampiyonlukta agır bastığını da söylemek lazım. Hala Fenerbahçe mi diyorsun ![]() Bence Galatasaray Oldu bile 10 puan fark..Beşiktaş İlk 3.te bitirir FB..2.sıraya gelir.. |
||
|
||
Hala Fenerbahçe mi diyorsun ![]() Bence Galatasaray Oldu bile 10 puan fark..Beşiktaş İlk 3.te bitirir FB..2.sıraya gelir.. [/quote] puan farkı 7 olmasın sakın daha hiçbirşey bitmedi. |
||
|
||
| No Takım O G B M A Y P Av 1 Sivasspor 9 7 1 1 16 6 22 10 2 Galatasaray 9 6 3 0 18 4 21 14 3 Beşiktaş 9 6 2 1 12 7 20 5 4 Fenerbahçe 9 4 4 1 13 8 16 5 6 puan fark
|
||
|
||
iyi olan kazansin, FENERBAHCE kazansa bir ayri sevinirim, ama yinede önemli olan bu maclarin kavgasiz oynanmasi ve hak edenin kazanmasi, sporda en önemli olan sey kazanmak degildir, önemli olan kazasiz ve hilesiz kazanmak
|
||
|
||
| gönlüm galatasaray ın olmasında merakla bekliyorum | ||
|
||
beşiktaş olmasında kim olursa olsun...zaten olamazda
|
||
|
||
beşiktaş olmasında kim olursa olsun...zaten olamazda ![]() Fenerbahçe hariç bütün takımlar olabilir ![]() |
||
|
||
| Fanatik bir GALATASARAYLI olarak takımımın kazanacağına gönülden inanıyorum. (ama yensende yenilsende kalbim hep seninle.bu değişmeyecek bir gerçek.) |
||
|
||
| tabıkıde GALATASARAY baska ne denlebılırkıı | ||
|
||
| ben sivasın yarıştan kopacagını zannediyorum tabiki fenerbahçe. | ||
|
||
İlla her ortamda FB düşmaları olmak zorundamı ŞAMPİYON FB bidaha söylüyorum FenerBahçe |
||
|
||
İlla her ortamda FB düşmaları olmak zorundamı sana katılıyorum ŞAmpiyon FEnerBAhçe
ŞAMPİYON FB bidaha söylüyorum FenerBahçe |
||
|
||
| şampiyon fb olsun isterim ama gs ile yarışıcaz bir süre daha | ||
|
||
| sivas olsun olamassa fb olmasini isterim tabi | ||
|
||
bu sene bursaspor,fenerbahçe,galatasaray ve beşiktaş ilk dördü paylaşır ve fenerbahçe şampiyon olur Bursaspor Ligten düşmesinde
|
||