mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: Motor Sporları

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14

morvemervesi 01.06.2008 17:06:24
Ferrari: "Alonso iddiası saçmalık"
 Fernando Alonso Renault'da sıkıntılı bir sezon geçiriyor 
Ferrari, Renault pilotu Fernando Alonso ile 2010 yılı için ön anlaşma imzalandığı iddiasını yalanladı.

Fernando Alonso'nun 2010 yılında Ferrari'ye geçmek için ön anlaşma imzaladığı yönündeki iddialar, İtalyan takımı tarafından kesin bir dille yalanlandı.

Ferrari, Monaco'daki yarış hafta sonunda padokta farklı ağızlardan dillendirilen iddiaya, bir basın sözcüsü aracılığıyla cevap verdi.

Alman dergisi Auto Motor und Sport'a konuşan Ferrari sözcüsü, iki kez dünya şampiyonu Alonso ile sözleşme imzaladıkları şeklindeki söylentileri, "tam bir saçmalık" olarak değerlendirdi.

Ferrari pilotlarından Kimi Raikkonen'in sözleşmesi 2009 sezonunun sonunda, Felipe Massa'nınki ise 2010'un sonunda bitiyor.

morvemervesi 01.06.2008 17:37:10
Prost: "Şampiyonluk yarışı ortada"
Sezonun ilk altı yarışından dördünü Ferrari, ikisini McLaren kazandı 
Dört kez F1 dünya şampiyonu Alain Prost, bu sezon ilk altı grand prix'den dördünü Ferrari'nin kazanmasına rağmen, şampiyonluk yarışının ortada olduğunu söyledi.

Prost, Vodafone McLaren Mercedes'in sezona yeni bir pilot ikilisiyle başlamasının Ferrari'ye avantaj sağladığını ve İngiliz takımının Monaco ile birlikte çıkışa geçeceğini dile getirdi. 

Dört kez F1 dünya şampiyonu, geçtiğimiz yıla göre Monaco'da çok daha güçlü bir Ferrari izlediğini, McLaren'in de sezon başına göre daha iyi durumda olduğunu ve iki takımı birbirine çok yakın gördüğünü ifade etti.

Prost, "iki takımın pilotları yer değiştirse eminim klasmanda durum farklı olurdu. Ekiplerde süreklilik çok önemlidir" dedi ve şöyle devam etti:

"Lewis (Hamilton) şimdi (Fernando) Alonso'nun pozisyonunda ve (Heikki) Kovalainen de bir numaralı koltuk için yetersiz olduğunu düşünülen genç isim. Halbuki o sanılandan çok daha iyi. Bence McLaren maksimumda değil ve Ferrari ile aralarındaki gerçek fark çok az."

Prost, "elimizde yarış kazanabilecek dört pilot var, takım emirleri de uygulanmıyor. Bu Formula 1 için çok iyi. Şampiyonluk yarışı ortada, belki de düşündüğümüzden çok daha ortada" diye konuştu.

Alain Prost, Vodafone McLaren Mercedes'in deneyimli bir pilotun eksikliğini hissettiği yönündeki yorumlara katılmadığını da ifade ederek, "artık takımların çalışma şekillerine bakıldığında sürücülerin araç üzerindeki etkilerinin eskiye göre çok daha küçük olduğunu görüyoruz" dedi

morvemervesi 01.06.2008 17:38:57
Sutil: "Kimi kaza için benden özür diledi"
 Raikkonen, Monaco yarışında aracının kontrolünü kaybedip Sutil'e arkadan çarptı 
F1 kariyerinin en büyük başarısını Kimi Raikkonen yüzünden kaçıran Force India pilotu Adrian Sutil, Ferrari pilotunun yüzyüze gelerek kendisinden özür dilediğini açıkladı.

Monaco Grand Prix'sini dördüncü sırada götürürken Kimi Raikkonen'in arkadan çarpmasıyla yarış dışı kalan Sutil, Fin sürücünün kendisinden özür dilediğini söyledi.

Hint haber ajansı PTI'ya konuşan Force Indiana pilotu, "evet Kimi benden özür diledi. Yarıştan sonra yanıma gelerek, 'üzgünüm, gerçekten çok üzgünüm, özür dilerim' dedi" ifadelerini kullandı.

Kazadan sonra gözyaşlarını tutamayan 25 yaşındaki Alman pilot, "yarış dünyasında böyle olaylar olur" diyerek Raikkonen'e karşı suçlayıcı bir tavır içine girmedi.

Adrian Sutil, Monaco yarışını dördüncü sırada götürürken ve kariyerindeki en büyük başarısına sadece 10 dakika kalmışken, Kimi Raikkonen'in kendisine arkadan çarpması yüzünden finişe ulaşamamıştı.

Sutil gibi kazaya çok üzülen ancak motorsporları içinde böyle olayları normal karşılamak gerektiğini belirten Force India'nın şefi Colin Kolles'un aksine takımın sahibi Vijay Mallya, Raikkonen hakkında sitemkar sözler sarfetti

Mallya, "o pist ve hava şartlarında Raikkonen gibi bir dünya şampiyonunun, aracını çok daha güvenli ve sorumlu şekilde kullanmasını beklerdim" dedi.

Sutil yarışı dördüncü sırada bitirip beş puanı alabilseydi, Force India klasmanda Honda'nın üzerine çıkacak ve takım da tahminen yedi milyon dolar kazanacaktı.

morvemervesi 01.06.2008 17:39:58
Alonso: "Heidfeld kazasında hata benim"
Renault pilotu Fernando Alonso, Monaco yarışından puansız ayrıldı 
Fernando Alonso, Monaco Grand Prix'sinde Nick Heidfeld'i geçmek isterken yaptığı kazada hatanın kendisinde olduğunu söyledi.

Alonso, geçtiğimiz Pazar günü koşulan Monaco Grand Prix'sinde Heidfeld'i ünlü Loews dönemecinde geçmek isterken yaptığı kazada hatalı olduğunu kabul etti.

El Pais gazetesine konuşan Renault'nun İspanyol pilotu, geçişin neredeyse imkansız olduğu bir yerde BMW Sauber'i sollamak istediğini ama başaramadığını dile getirdi:

"Podyuma çıkma şansını elde etmek için zorluyordum. (Heidfeld) kullandığı lastikler yüzünden yavaş virajlarda çok zaman kaybediyordu. İlk denememde onu geçemedim, sonraki virajda ufak da olsa bir şans yakaladım ama geçiş neredeyse imkansızdı. Başarma şansım milyonda birdi ve olmadı. Riskli bir yerde şansımı denedim, tamamen benim hatamdı."

Monaco yarışını 2006 ve 2007'de kazanan, Pazar günü ise 10'unculukla yetinen Alonso, "şampiyonluk için mücadele eden ve yarışı puansız kapatan Raikkonen'in aksine bizim için bu kazanın pek bir önemi yok" dedi.

Ferrari'nin dünya şampiyonu pilotu Kimi Raikkonen, dördüncü sırada giden Adrian Sutil'i bitime birkaç tur kala sollamak isterken Force India pilotuna arkadan çarpmış ve Monaco GP'sini dokuzuncu sırada bitirmişti.

morvemervesi 01.06.2008 17:42:10
F1 2008 Dünya Şampiyonası Klasmanı 

Pilotlar
 Pilot Ülke Puan
1 Lewis Hamilton İngiltere 38
2 Kimi Raikkonen Finlandiya 35
3 Felipe Massa Brezilya 34
4 Robert Kubica Polonya 32
5 Nick Heidfeld   Almanya 20
6 Heikki Kovalainen Finlandiya 15
7 Mark Webber Avustralya 15
8 Fernando Alonso İspanya 9
9 Jarno Trulli İtalya  9 
10 Nico Rosberg Almanya 8
11 Kazuki Nakajima Japonya 7
12 Sebastian Vettel Almanya  4 
13 Jenson Button İngiltere 3
14 Rubens Barrichello Brezilya  3 
15 Sebastian Bourdais Fransa 2
16 David Coulthard İngiltere   
17 Timo Glock Almanya   
18 Takuma Sato Japonya   
19 Nelson Piquet jr. Brezilya   
20 Adrian Sutil Almanya   
21 Anthony Davidson İngiltere   
22 Giancarlo Fisichella İtalya   

Markalar
  Takım Motor Puan
1 Ferrari Ferrari 69
2 McLaren Mercedes 53
3 BMW Sauber BMW 52
4 Williams  Toyota 15
5 Red Bull Renault 15
6 Renault Renault 9
7 Toyota Toyota  9 
8 Honda Honda  6 
9 Toro Rosso  Ferrari  6 
10 Super Aguri Honda   
11 Force India Ferrari   

firat027 03.06.2008 19:52:38
Ben Marcus Gronholm ve Sebastıan Loeb, ve Carlos Saınz 'ı severim rallide tam bir efsanaler. Üstüne tanımam

morvemervesi 04.06.2008 21:58:54
FIA Dünya Motorsporları Konseyi, karıştığı seks skandalından sonra görevine devam etmesi tartışma konusu olan FIA başkanı Max Mosley'e güvenoyu verdi.

Paris'te toplanan FIA Dünya Motorsporları Konseyi'nin gizli oylamasında 103 delege Mosley'nin lehine oy kullandı.

Amerika Otomobil Federasyonları Birliği'nin (AAA) başkanı Robert Darbelnet, 55 delegenin Max Mosley'nin görevine devam etmemesi yönünde tercih yaptığını açıkladı.

Yedi kişinin çekimser oy kullandığı oylamada, dört de geçersiz oyun yer aldığı kaydedildi.

Motorsporları dünyasında bomba etkisi yaratan, Mosley'nin beş hayat kadınıyla gerçekleştirdiği ve Nazi rolünü üstlendiği ırkçı seks skandalına ait fotoğraflar ve video görüntüleri, İngiliz gazetesi News of the World tarafından yayınlanmıştı.

Max Mosley'nin FIA başkanı olarak görev süresi 2009 yılının Ekim ayında doluyor.

morvemervesi 04.06.2008 21:59:51
Valencia cadde pisti, Ağustos ayında evsahipliği yapacağı ilk Formula 1 mücadelesinden önce İspanya Formula 3 ve GT Open yarışlarıyla test edilecek.

Formula 1 takvimine yeni giren Valencia pisti, Temmuz ayında İspanya Formula 3 ve GT Open serilerinin birer ayağına evsahipliği yapacak.

Pist organizasyonlarını yürüten Valmor Sports'un başkanı Fernando Roig, 26-27 Temmuz tarihlerinde yapılacak yarışların, 24 Ağustos'taki F1 Avrupa Grand Prix'sinden önce çok ciddi bir test niteliği taşıdığını söyledi.

Roig, "bu yarışlar asfalt, pist ve genel olarak organizasyon anlamında bizim için çok önemli sınavlar" dedi.

Eski yarış pilotu ve yarışları organize eden GTSports'un sahibi Jesus Pareja, "Valencia cadde pisti motorsporları dünyasında bir sembol ve referans noktası olacak. Daha önce bir pistin bu kadar heyecan ve merak konusu olduğunu hiç görmedim" diye konuştu.

Valencia'da koşulacak İspanya Formula 3 ve GT Open yarışlarını 20 bin kişinin  izlemesi bekleniyor.

morvemervesi 04.06.2008 22:00:23
  Rossi, Formula 1 testlerine katıldığı dönemde olumlu eleştiriler almıştı 
Beş kez MotoGP dünya şampiyonu Valentino Rossi, iki yıl önce Ferrari F1 takımında yarışmak için teklif aldığını açıkladı.

Alman gazetesi Welt am Sonntag'a konuşan Rossi 2006 yılında İtalyan takımından teklif aldığını belirterek, "Ferrari beni istedi. O zaman bunu ciddi şekilde düşünmüştüm" dedi.

Mugello pistinde koşulan MotoGP İtalya yarışında üst üste yedinci birinciliğini dün elde eden Rossi, Michael Schumacher'in takımda olduğu o dönemde İtalya takımında çeşitli defalar test sürüşleri yapmıştı.

29 yaşındaki Rossi, "Formula 1 tamamen başka bir dünya. Ama orada da hızlı olduğumu gördüm" diye konuştu.

Yedi kez dünya şampiyonu Valentino Rossi, İspanyol gazetesi El Mundo'da çıkan demecinde ise, "F1'e geçseydim başarılı olur muydum bilemem. Ama şu ana hayat benim için zevkli ve motorsiklete hala tutkuyla bağlıyım" ifadelerini kullandı.

Formula 1 tarihinin en başarılı pilotu Michael Schumacher, iki yıl önce Ferrari ile testlere çıkan Rossi'nin Formula 1'de yarışmak için gereken yeteneğe sahip olduğunu söylemişti

morvemervesi 04.06.2008 22:02:13
  Adrian Sutil, kötü girdiği sezonda Monaco'daki performansıyla dikkat çekti 
Force India'nın şefi Collin Kolles, bitime birkaç tur kala Kimi Raikkonen'in arkadan çarpması yüzünden F1 kariyerinin en büyük başarısına ulaşamayan Adrian Sutil'in, Monaco yarışının kahramanı olduğunu söyledi.

Vodafone McLaren Mercedes pilotu Lewis Hamilton'ın kazandığı Monaco Grand Prix'sinin en şanssız ismi Force India pilotu Adrian Sutil'di.

Alman pilot, yarışı dördüncü sırada götürürken ve kariyerindeki en büyük başarısına sadece 10 dakika kalmışken, Kimi Raikkonen'in kendisine arkadan çarpması yüzünden finişe ulaşamamıştı.

Force India'nın şefi Colin Kolles, yarış dışı kalana kadar hatasız bir performans ortaya koyan Sutil'in, Pazar gününün yıldızı olduğunu söyledi.

Kolles, Sutil'in yarıştan sonra ağladığını belirterek, "ağlayan sadece o değildi, takımda birçok kişi gözyaşlarına boğuldu. Ona, 'bu yarışın kahramanı sensin' dedim. Ben böyle düşünüyorum ve herkesin de bunu fark edeceğini inanıyorum" dedi.

Kolles, yağmur yüzünden birçok pilotun hata yaptığı Monaco yarışında sergilediği performansla hakkındaki soru işaretlerini azaltan Sutil ile ilgili hiçbir kaygıya kapılmadıklarını vurguladı:

"Adrian sezona sıkıntılı başladı. Ama kişisel olarak benim ve takımın ona verdiği destek hiç azalmadı. Bazı konularda gelişmesi gerekiyordu, o da bunu becerdi. Çok sevdiği Monaco pistinde özel bir başarı elde etmeye çok yaklaşmıştı ama şartlar aleyhine gelişti."

Kolles, Sutil'in yarış dışı kalmasına yol açan Raikkonen'i asla suçlamadığına da belirterek, "Kimi bir hata yaptı, yarışta böyle şeyler normal. Söylenecek söz ve suçlanacak biri yok" dedi. 

Monaco'da yağışlı havanın kendilerine yaradığını dile getiren Kolles, "ama her zaman yağmur bekleyemeyiz. Aracımızı geliştirmek zorundayız. Kanada potansiyel olarak bizim için iyi geçmeye aday bir yarış" ifadelerini kullandı

morvemervesi 04.06.2008 22:13:25
Toro Rosso STR3 ile çıktığı ilk yarıştan puanla ayrılan Sebastian Vettel, yeni araç hakkında kesin bir değerlendirme yapmak için erken olduğunu söyledi.

Vettel, STR3 ile Monaco'da elde ettiği beşinciliğe rağmen yeni aracın eskisine oranla ne kadar iyi olduğu konusunda yorum yapmaktan kaçınıyor.

Alman pilot, STR3 hakkında kesin bir değerlendirme yapmak için Kanada ve Fransa yarışlarını beklemeleri gerektiğini vurguladı.

Yeni aracını ilk kez Monaco'da kullanan Toro Rosso, antrenman turlarında yaşadığı sıkıntıdan sonra Vettel'in yarışı beşinci sırada bitirmesiyle beklediğinden iyi bir başlangıç yaptı.

Vettel, STR3'ün Monaco'daki performansından çok memnun kaldığını belirtmekle birlikte, araçla ilgili iddialı bir yorum yapmayı tercih etmedi:

"Yarış tam bir kaostu. Bu yüzden aracın performansı hakkında sağlıklı bir hüküm veremem. Magny-Cours'dan sonra durum biraz daha belirginleşir."

Monaco'daki hava ve pist şartlarının pilotları çok zorladığını dile getiren Sebastian Vettel, "herşeye rağmen sonuç bizim için iyi oldu. Bütün mesele pistte kalmak ve hata yapmamaktı" dedi

meleğim 07.06.2008 18:46:33
Ferrari ile sözleşmesi 2009 sezonunun sonunda bitecek olan Kimi Raikkonen, Formula 1'i bırakıp bırakmayacağı konusunda henüz karar vermediğini açıkladı.

Ferrari'nin dünya şampiyonu pilotu Raikkonen, sözleşmesi bittikten sonra kariyerine devam edip etmeme konusunda kararsız. 

İtalyan takımıyla 2009'un sonuna kadar anlaşması bulunan 28 yaşındaki Fin, pilot, "bırakacağım yolundaki iddialar birkaç yıldır dile getiriliyor. Her zaman şunu söyledim: Sözleşmem gelecek yılın sonunda bitiyor. Devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Sözleşme süresi dolduktan sonra bakacağız" dedi.

Raikkonen, "Formula 1'i bıraktığım zaman yapacak daha güzel ve eğlenceli şeyler bulacağıma eminim. Gelecek yıldan sonra neler olur bilmiyorum. Belki de kararımı bu yıl veririm" diye konuştu.

Kanada Grand Prix'si için bulunduğu Montreal'de basına konuşan Ferrari pilotu, zevk aldığı ve kendisi için doğru olanı yaptığına inandığı sürece Formula 1'e devam edeceğini vurguladı.

Raikkonen, şu an Formula 1 dünyasında hoşuna gitmeyen bazı şeyler olduğunu, kararını verirken bunları dikkate alacağını dile getirdi:

"Yarışmayı seviyorum ama bunun dışında gelişen olaylar beni huzursuz ediyor. F1'deki herkes yarışmayı ve araba kullanmayı sevdiği için burada ama sizi rahatsız eden ve istemediğiniz durumlar çok fazlalaşırsa ayrılma zamanı gelmiş demektir."

meleğim 08.06.2008 09:28:15
Formula 1 Kanada Grand Prix'sinde pole position'ı Vodafone McLaren Mercedes pilotu Lewis Hamilton aldı.

Hamilton, F1 kariyerindeki ilk pole'unu ve birinciliğini elde ettiği Gilles Villeneuve pistinde koşulacak 2008 Kanada Grand Prix'sine pole-position'da başlayacak.

Vodafone McLaren Mercedes'in klasman lideri pilotu Hamilton, üçüncü sıralama seansındaki son turunda elde ettiği zamanla Robert Kubica'yı geride bırakarak pole'u aldı.

Geçtiğimiz yıl Kanada'da korkunç bir kaza geçiren BMW Sauber'in Polonyalı pilotu Kubica, bir dakika 18.498 saniyelik zamanıyla pole'u almak üzereyken Hamilton 1:17.886 ile sıralama turlarının birincisi oldu.

Ferrari'nin dünya şampiyonu pilotu Kimi Raikkonen, sezonun yedinci yarışına iki kez dünya şampiyonu Renault sürücüsü Fernando Alonso ile birlikte ikinci çizgide başlayacak.

Sıralama turlarından beşinciliği Williams'tan Nico Rosberg, altıncılığı Ferrari'den Felipe Massa elde etti.

Kanada GP sıralama sonuçları

1.  Lewis Hamilton  McLaren  1:17.886
 2.  Robert Kubica  BMW Sauber 1:18.498
 3.  Kimi Raikkonen  Ferrari  1:18.735
 4.  Fernando Alonso  Renault 1:18.746
 5.  Nico Rosberg  Williams  1:18.844
 6.  Felipe Massa  Ferrari  1:19.048
 7.  Heikki Kovalainen  McLaren  1:19.089
 8.  Nick Heidfeld  BMW Sauber  1:19.633
 9.  Rubens Barrichello  Honda  1:20.848
 10. Mark Webber  Red Bull  1:17.523
 11. Timo Glock  Toyota  1:18.031
 12. Kazuki Nakajima  Williams  1:18.062
 13. David Coulthard  Red Bull  1:18.238
 14. Jarno Trulli  Toyota   1:18.327
 15. Nelson Piquet  Renault  1:18.393
 16. Sebastien Bourdais  Toro Rosso  1:18.916
 17. Adrian Sutil  Force India  1:19.108
 18. Giancarlo Fisichella  Force India 1:19.165
 19. Jenson Button  Honda  1:23.565
 20. Sebastian Vettel Toro Rosso 

morvemervesi 09.06.2008 11:43:13
Kimi Raikkonen, Kanada Grand Prix'sinde pit yolunda kendisine arkadan çarpan Lewis Hamilton'ın hatasını ''aptalca'' olarak yorumladı.

Raikkonen, kendisinin ve Hamilton'ın Kanada yarışını 19'uncu turda bitiren kaza yüzünden kızgın olmadığını söyledi.

Ferrari pilotu, pit yolundan piste çıkmak için kırmızı ışıkta beklerken Hamilton'ın kendisine arkadan çarpmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "kızgın değilim ama yaptığının açıklaması yok. Aptalca bir hareketti" dedi.

Vodafone McLaren Mercedes pilotu Hamilton, Gilles Villeneuve pistindeki bu büyük hatası yüzünden 22 Haziran'daki Fransa Grand Prix'sinde gridde 10 sıra geriye düşecek.

Üst üste iki yarıştır finiş göremeyen dünya şampiyonu Raikkonen, Monaco'da yarış sırasında Adrian Sutil'e arkadan çarpmasıyla Kanada'daki olayın kıyaslanmaması gerektiğini söyledi:

"Bu konuda konuşması gereken doğru kişi ben değilim ama yarış ortamında çarpışmakla, pit yolunda kırmızı ışıkta dururken birinin size arkadan vurması aynı şey değil."

Hamilton, yaptığı hata yüzünden Kimi Raikkonen'den özür dileyerek, "önümde iki kişi pit yolunda kapışıyordu, birdenbire durdular. Kırmızı ışığı gördüm ama çok geçti. Çok talihsiz bir olay. Eğer yarışını berbat ettiysem Kimi'den özür dilerim. İkimizin de mücadeleye devam edebilmesini isterdim" dedi.

Vodafone McLaren Mercedes'in takım şefi Ron Dennis de pilotunu savunarak, "hiçbir pilot bilerek yarış dışı kalmaz. Lewis ışığı çok geç farketti, durum bundan ibaret" diye konuştu.

Kanada'da birinciliği elde ederek klasmanda 42 puanla liderliğe yerleşen Robert Kubica'yı 38'er puanla Hamilton ve Felipe Massa takip ediyor. Dünya şampiyonu Raikkonen 35 puanla dördüncü durumda

morvemervesi 09.06.2008 11:44:58
Kariyerinin ilk F1 yarışını Kanada'da kazanan Robert Kubica, bundan sonra hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

BMW Sauber'in Polonyalı pilotu, kariyerinin ilk grand prix zaferine Gilles Villeneuve pistinde ulaştı ve dünya şampiyonası klasmanında liderliğe yükseldi.

Yedi yarış sonunda Vodafone McLaren Mercedes'ten Lewis Hamilton ve Ferrari'den Felpe Massa'nın dört puan önünde bulunan Kubica, liderliği kolay kolay bırakmayacağını söyledi.

Kubica, "eğer yedi yarış sonunda liderseniz, Avustralya dışında en kötü dereceniz dördüncülükse şampiyonluk şansınız var demektir" dedi.

Malezya ve Monaco'da da ikinci sırada finişe ulaşmayı başaran genç pilot, "umarım takım bana, ben de şampiyonluk yarışında maksimumuzu veririz. Çok çalışmamız ve savaşmamız gerekecek ama kesinlikle geri adım atmayacağız" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl ölümcül bir kazadan sağ kurtulduğu Montreal'de 12 ay sonra kariyerinin en büyük zaferine ulaşan Kubica, "burada kazanmak benim için çok özeldi. Atmosfer harikaydı ve çok sayıda Polonyalıyı pistte görmek çok güzeldi" dedi.

Markalar klasmanında lider Ferrari ile arasındaki puan farkını üçe indiren BMW Sauber, Formula 1'de 24 yarış sonra Ferrari ve McLaren dışında birincilik elde eden ilk takım oldu.

Lewis Hamilton'ın 19'uncu turdaki kazasına kadar en hızlı pilot olduğunu kabul eden Kubica, "Hamilton açık şekilde en hızlıydı. Hata yaptı ve bedelini ödedi. Benim yerime Kimi'ye çarpmayı seçtiği için kendisine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

BMW Sauber pilotu, Kanada'daki dublenin ardından her yarışı kazanmalarının beklenmemesi gerektiği sözlerine ekledi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14