|
||
![]() Google'da uçak kullanma keyfi Dünya ve uzayı izlettiren Google Earth, sayesinde F16 kullanmanın keyfini yaşayın. Dünyadan sonra kullanıcılarına uzayın derinliklerini de izlettiren Google Earth, şimdi de uçuş similatörünü sessiz sedasız devreye soktu. Belirlenen şehirlerden havalanıp F16 ya da SR22 tipi uçaklarla dünyanın üzerinde uçabilmek için programın son sürümünü yüklemeniz yeterli. Google Earth açıkken ctrl+alt+a tuşlarına bastığınızda uçağınızı seçiyorsunuz. Deneyimsizler için iki uçağı da kullanmak pek kolay değil, ama F16 özellikle daha zor. GOOGLE EARTH SON SÜRÜM DOWNLOAD LİNKİ http://dl.google.com/earth/client/branded/redirect/Google_Earth_BZXV.exe |
||
|
||
| çok güzel bişey ama benim bilgisayarımda sorun var kullanamıyorum.yani google earth'ı zaten kullanamıyorum. kullananlar çok zevkli olduğunu söylüyo arkadaşlar. | ||
|
||
| Denemeyi umuyorum... | ||
|
||
| maalsef bende kullanamıyorum. | ||
|
||
| ben indirdim ama hiç bişey anlamadım efektleride çok dandiğe benziyor zaten. | ||
|
||
| ben sürdüm güzel de istanbulda da olsaymış iyi olacakmış. | ||
|
||
ben sürdüm güzel de istanbulda da olsaymış iyi olacakmış. yeni çıkacak sürümde İstanbul ve diğer şehirlerimizde olacağı söyleniyor. |
||
|
||
| nasip olur inş.ne diyeyimm:D | ||
|
||
Teşekkürler deneriz
|
||
|
||
| f16 sürmek gerçektende baya bir zor ya ama genede havada 360 derece döndürmek süper oluyor... |
||
|
||
| çok zor. deneyimi olan sürsün. | ||
|
||
| off hiö uğraşamıcamm hep virüs giriyor böyle şeylerden | ||
|
||
maalsef bende kullanamıyorum. pilot ehliyetin var mı?
|
||
|
||
meydey meydey düşüyorum aşagısı boşmu
|
||
|
||
| Yükledim kullanmaya çalışıyorum (: | ||