|
||
| Kolanın içinde ne var ne yok tartışmaları vardı bi aralar, yok kedi kanı, fare kanı, insan kanı... derken neye inanıcağımızı şaştık.Ben de coca cola da çalışan birinden duyduğum kadarıyla şunu söylemek istiyorum; kola meyan kökünden yapıldığı için ve fareler de meyan kökünü sevdikleri için, kamyon ile getirilen bu meyan köklerine farelerin teması söz konusu.Bende ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece paylaşmak istedim... | ||
|
||
| paylaştığın için çok sağol evet bu tip haberler çok çıkıyor ancak yüzde yüz ispatlansa bile bu nedenle insanların koladan vazgeçeceklerine hiç inanmıyorum sonuçta sigaraya da öldürür içinde şunlar vardır filan yazılıyor hatta şu ara ceset resmi konulması gündemde ama bunların içene hiçbir etkisi olmuyor.mesela ben de kola içerken içinde ne olduğunu zararlarını anlatıklarında direkt gösterseler dahi bana ne ben içerim diyordum çoğu kişi de böyle(tabi sonra bıraktım bırakmam da sebep birisinin kola içmediğini öğrenmem ve cnnde yapılan açıklamada coca colanın temmuz ayı gelirleriyle diğer ayların kar paylarının israil donanmasına devredileceği haberiydi ayrı mesele ) |
||
|
||
| banada bugün bir arkadaşım söyledi.. tabi o sırada ben karşısında coca cola içiyordum,farelerin meyan kökleriyle beslendiğini ve doğal olarak farelerle temas ettiğini söyledi.. sonuç mu? colamı içmeye devam ettim..meyve sularını da çürümüş meyvelerden yapıyorlar yani hiç bir şey organik olmadığı sürece yüzde yüz sağlıklı değil.. |
||
|
||
| Kola dan hiç haz etmiyorum,eve de sokmuyorum.allah ne verdiyse doldurmuşlar içine üffffff....... oh be sağlıklıyım ben böyle mutluyum | ||
|
||
| valla yok ben bunların savaş destekçisi olduğunu duyduğumdan beri hiçbir coca cola ürünü almadım(cappy,fanta,sprite,bir de su vardı onların ama hatırlamıyorum) ama gerçekten içinde ne olduğunu söylemelerini bırak göstermelerinin bile çok da etkili olduğunu düşünmüyorum |
||
|
||
coca cola savaş destekcisi miymiş
|
||
|
||
| ya valla internette okumuştum istersen sen de bak cnnde açıklama yaptıkları yazıyor temmuz ayı geliri ve gelecek ayların kar paylarını israil donanmasına devrettikleriyle ilgili yani savaşa mali destekçi oluyorlar tabi eğer haber doğruysa ancak cnn diyor yani açıklama yapıldı diyor haberlerde yalan olacağını düşünmüyorum yalanlayan bir haber de göremedim | ||
|
||
inanmıyorum ya gerçekten haberim yoktu bundan sonra Cola turka hadi bakalım yok o kadar da değil pepsi olsun bari ![]() ama gerçekten bundan sonra coca cola almıcam fanta ve sprite zaten içmem.. |
||
|
||
| ya aslında bu havalarda en güzeli su hatta herzaman su içelimde bıkıyor insan. | ||
|
||
valla ben de neler duydum ama vazgeçemiyorum işte :D napalım yaa. sigara daha zararlı ama herkes içiyo Vazgeçmeyiz koladaaaann |
||
|
||
| sadece coca cola değil başka yabancı marka ürünlerde gelirlerinin belli bölümünü israil'e veriyorlar ama amaç savaş yapsın olayı değil yani anlatmak istediğim savaşa başladığından beri verilmiyor sadece.o ülke ortadoğuda yaniona orada destek olmak için yapıyorlar + olarak yaptıkları bazı şeylerde oluyor ama tabi o gelen paraları savaşta kullanır ya da kullanmaz orasını bilmem ben sadece ne amaçla verildiğini dile getirdim |
||
|
||
ama donanmasına deyince ve insanda sürekli aynı şirketle ilgili bu tür haberler duyunca şüphelenmiyor değil bunlar sadece iddialar ama gene de iddia da olsa içemiyorum bu haberlerden sonra ![]() |
||
|
||
coca cola savaş destekcisi miymiş ![]() coca cola savaş destekçisi mi bu konuda fikrim yok ama barışı destekleyen bir marka değil bunu biliyorum. ne de olsa kapitalistlerin |
||
|
||
coca cola; içmiyorum savaş destekçisi.Bütün kola çeşitlerini içmiyorum meyan kökü meselesi ![]() Hem kolanın ne yararı görülmüş ki içmiyorum işte Kolanın içinde ne var ne yok tartışmaları vardı bi aralar, yok kedi kanı, fare kanı, insan kanı... derken neye inanıcağımızı şaştık.Ben de coca cola da çalışan birinden duyduğum kadarıyla şunu söylemek istiyorum; kola meyan kökünden yapıldığı için ve fareler de meyan kökünü sevdikleri için, kamyon ile getirilen bu meyan köklerine farelerin teması söz konusu.Bende ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece paylaşmak istedim... Ben de coca colada çalışan birinden duymuştum Bu firmada çalışanların hepsi her şeyi anlatıyor Böyle giderse batacaklar
|
||
|
||
sadece coca cola değil başka yabancı marka ürünlerde gelirlerinin belli bölümünü israil'e veriyorlar ama amaç savaş yapsın olayı değil yani anlatmak istediğim savaşa başladığından beri verilmiyor sadece.o ülke ortadoğuda yaniona orada destek olmak için yapıyorlar + olarak yaptıkları bazı şeylerde oluyor bildiğim kadarıyla coco cola her sene kazancının büyük bir kısmını ABD ordusuna yatırıyo ama sonuç olarak ben de cola içiyorum
ama tabi o gelen paraları savaşta kullanır ya da kullanmaz orasını bilmem ben sadece ne amaçla verildiğini dile getirdim |
||