|
||
| bana göre 'kaliteli müzik zevkini' aşıladılar. Anlayana tabi... mvö den önce feridun düzağaç duman dinlerdim. sadece o kadarıyla kısıtlıydım. Mor ve ötesi ve ona benzemeye çalışan bir çok grup tabi o gruplar mvö kadar iyi müzik yapamasalar da bazı şeyleri aşılayabildiklerini düşünüyorum. | ||
|
||
anlatılamaz ben anlatamıyorum kelimeler yetse...ama anlatabileceğim bişi müzikteN 100 almamı sağladılar
|
||
|
||
| tek alanda sınırlı kalmayıp her alanda güzel işler yapılabileceğini öğretti.ve her dinlediğimde; mücadeleyi,cesareti ve kendine güvenmeyi veren duyguları hala vermeye devam ediyor =) | ||
|
||
| Daha duyarlı olmayı Hayata farklı bir pencereden bakmayı en önemlisi müzigin evrenselligini ögrettiler. Bunlardan ötürü onlara teşekkür ederim... | ||
|
||
| sanırım biraz daha derin düşünmeyi öğretti.. farklı bakış açıları kazandım diyebilirim.
|
||
|
||
| Ben ilk defa bir müzik grubu ya da şarkıcıyı bu kadar çok sevdim.Hayatta olan bazı kötü şeylere karşı duyarsız kalmamayı öğrettiartık olanlara karşı tepki veriyorum.diğer üyelerin dediği gibi derin düşünmeyi öğretti ve hayatı daha anlamlı yaşamayı vs. Onları tanıdığım için çooooook memnunum | ||
|
||
bn ilk defa bu kadr etkileyici ve güzel sözlü müzikler dinledim. tabikide MOR VE ÖTESİ sayesinde.. vede tarzları değişik. hiç dış görünüşlerine bkmıolar. onlar için hyt müzik. bnce bi müzisyen böle olmalı.Kerem Özyeğen sayesinde gitar tutkunu oldum vede çok mutluyum bu sevdamdan...
|
||
|
||
| mor ve ötesi hayatımda ki en anlamlı ssey eğer mor ve ötesi ve elemanları olmasaydı benim için hayatın anlamıda olmazdı |
||
|
||
Bana gerçek müzik keyfini ve müzik kaLitesini gösterdi OnLarı gerçekten çoook seviyorum!!!!!! ![]() |
||
|
||
| rock müzik sevgisi ve felsefeyle ilgilenmeye başladım | ||
|
||
| Hayata Bakış Açımı Değiştirdi. | ||
|
||
siyasetle ilgilenmezdim artık benimde bir siyasi görüşüm var gerçek anlamda Müzik dinlemeye onlarla başladım .... evet aynen ![]() tam anlamıyla katılıyorum
|
||
|
||
ya çok şey kattılar aslında mesela siyaset hiç ilgimi çekmezdi eskiden.şimdi çok daha farklı bakabiliyorum olaylara bu çok önemli bişey.okuduğum kitaplar değişti.çevre bilinci anlamında çok şey kattılar.onların sayesinde bi çok kampanyaya destek verdim.onun dışında türkiyede müzik katilesini geliştirmek adına çok şey yaptıkları için çıtayı yükselttiler.son olarak kendi plak şirketlerini kurup türk müzik piyasasında iyi yerlere geleceklerine inandığımız yeni isimler kattılar. zaten daha ne olsun
|
||
|
||
| onlar bana gerçektende çok şey kattılar artık çevreye karşı daha duyarlıyım tv de bi haber gördüğümde banane diyip geçmiyorum eğer bişiler yapılmazsa bu ülke yaşanmayacak bi yer olcak şimdilik elimden pek de bişi gelmiyor desteklemek dışında ama sadece şimdilik MOR VE ÖTESİ iyiki varsınız |
||
|
||
| Rock müziği bana o sevdirdi daha ne olsun (: | ||