|
||
hayatı sorgulamayı akışına bırakmamayı öğrendim. aynen...
|
||
|
||
Bana şans getirdiler.
|
||
|
||
| farklı düşünmeyi yanlış şeyleri düzeltmek için çaba göstermeyi sorgulamayı kendimi bile sorgulamayı öğrettiler | ||
|
||
| hayatımı yaşamayı , insanları anlamayı eleştirmeyi yanlışları görmeyi,bilmeyi onlar bana yaşamayı öğretti |
||
|
||
valla bana muzigin ne oldugunu [rockin ne oldugunu] ogrettiler!deli'yi duymadan once ne muzik ne de rock dinliyodum... ![]() ayrica, dusunecegim birileri var
|
||
|
||
hayatı sorgulamayı akışına bırakmamayı öğrendim. bende.. |
||
|
||
ROCK müziği kazandırdı..
|
||
|
||
ROCK müziği kazandırdı.. aynen ![]()
|
||
|
||
hayata bakış açım rock müziği :Dve buraya üye olduktan sonra çevreci olmam
|
||
|
||
rock sadece böğürerek olmadığını göseterdi ve sadece mor ve ötesi dinlemeyi öğretti
|
||
|
||
| karanlıklar aydınlandı gözlerimdeki perde kalktı | ||
|
||
| yıllar geçse de ne zaman dinlersem dinliyim nerde duyarsam duyayım her zaman beni en çok etkileyen grubum olacak kalacaklardır . bana ne kattı ya da neler katıcak bilmiyorum ama çok zamanlar yardımcı oldukları olmuştur bana hayatta çok seviyorum onları :=) | ||
|
||
| hayata farklı bakmamı sağladılar. bazen ayakta durmamı, üzülmemem gerektiğini söylediler (gül kendine). bazen üzüntümü yaşamama izin verdiler (bir derdim var). bazen bağıra çağıra ilerle dediler (durma öyle) vs. vs. ama en güzeli sevmeyi öğrettiler. (yalnız şarkı - 23) teşekkürler morlarım.. |
||
|
||
| rock müziği sevmemi kazandırdı ve hayata bakış açımı değiştirdi.... | ||
|
||
| rocka ve rockçılara bakış açımı değiştirdi. bazı şeyleride bana düşündürmeye başlattı. | ||